Přejít na obsah






Fotka
* * * - - 7 hlasy

Je to jen power trail ?!

Příspěvek od Bubaczech Gang , 29 listopad 2013 · 662 Zobrazení

Motto : ...je sice pravděpodobné, že si tento super článek přečte a především ocení jen malé procento lidí a získám za něj spoustu palců dolu, ale to je úděl člověka, který nezapadá do komunity, ať je tato komunita sebe menší....

No každej máme svůj úděl (rozuměj úchylku). Já třeba rád brouzdám internetem a pročítám si slátaniny nepříčetnejch egoistickejch grafomanů (ke kterým bych se rád přidal, ale prostě mi to psaní nejde, ani když hodně tlačím, no ale aspoň jsem se naučil psát všema deseti, no kdo z vás to má ?).

U mě poslední tři týdny vítězí jako téma nějakej novej power trail, nevím co to je, ale cítím z toho energii. Něco mi pořád říká, že bych se tam měl jet podívat, je to prej super, něco co v téhle republice ještě nebylo...

No jo no, ale já jsem skromnej hoch, nemusím mít všechno, stačil by mi třeba prezident na kterého můžu být hrdý, nebo kdyby všichni politici spáchali rituální sebevraždu, prostě něco co mi na pár minut udělá radost.

Ale člověk tomu power trailu neuteče, slyší to ze všech stran. Paní v masně si kupuje maso na guláš a ptá se řezníka jestli už byl na novým power trailu, vybírám peníze z bankomatu a bankovní mat se mě ptá jestli chci vybrat hotovost, dobít mobil, navštívit power trail. Kolega se mě s úsměvem ptá, jestli jsem koukal jak hrála Plzeň, ale je mi jasný, že chce vědět jestli jsem byl na novém power trailu. A nejhorší je, že celý dny náš malý chlapeček volá : "pavltlej" a ukazuje si na mě a směje se, ach jo, kdybych aspoň věděl co to vlastně je, dal bych za to všech 274 favořitní bodů co mám, už to nevydržím s nervama, vždyť všichni z geowestu už tam byli a já nic.

Už to nevydržím, hned zítra, hned zítra půjdu a...tuhle slátaninu smažu.

  • 2



Duben 2024

P Ú S Č P S N
1234567
891011121314
15161718 19 2021
22232425262728
2930     

Poslední příspěvky

Poslední komentáře

prohlíží si 0 uživatelů

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama