Přejít na obsah






Fotka
* * * * - 1 hlasy

Větrolamy kolem Hřebče

Příspěvek od KrysaHelena , 20 listopad 2013 · 528 Zobrazení

Není tomu tak dávno, co se objevily na mapě nové kešule v okolí Kladna, konkrétně v okolí Hřebče. Jedná se o sérii 3 tradiční a 1 bonusové cache. Netrvalo dlouho a rozhodla jsem se cache odlovit.

Moje rozhodnutí bylo, že začnu hezky pěkně od 1. Větrolamy kolem Hřebče 1 jsem navštívila první. Hledání netrvalo moc dlouho a cestou jsem se mohla pokochat krásnými pejsky, kteří se v blízkosti venčili se svými páníčky (ridgeback spíše venčil páníčka ;)). Kešulka je moc pěkně skryta a voní novotou. Dokonce jsem se vešla i do první 20 nálezců. Předchozí lovci zanechali i moc pěkná CWG, tudíž doporučuji určitě navštívit a buď se pokochat či směnit ;) .

(Samozřejmě doporučuji odlovit ještě keš Čamrda, já už jí mám odlovenou z dřívější doby, a proto jí uvádím pouze v kurzívě. Malé doporučení, pokuste se vybrat dobu, kdy v místě není toliko lidí – dopoledne, navečer. Při krásném dni se v okolí pohybuje mnoho maminek s dětmi, kolisti a pejskaři.)

Před druhou částí série ještě malá odbočka pro odlovení tradičky Hřebeč. Je umístěna v moc pěkném místě, krabička je taktéž moc hezká, bohužel logbook trochu pokulhává. Určitě tuhle keš navštivte a pokochejte se.

A hurá na 2. větrolam. Větrolamy kolem Hřebče 2 tohle místo jsem v životě neviděla. A to mám Hřebeč kousek. Staví se tu nové domečky hned vedle políčka a místní „domorodec“ si dává dohromady plůtek. Nalezení taktéž netrvalo dlouho, ale ouha…. Právě jsem zjistila, že jsem si zapomněla opsat z prvního větrolamu bonusové číslo :D super… sranda. Nevadí… Odlovím ještě trojku a k jedničce se vrátím.

U Větrolamy kolem Hřebče 3 nastal malí problémek. Kdepak zaparkovat své geovozidlo? (bohužel času není nazbyt a abych si mohla alespoň něco odlovit, i když kousek od svého bydliště, potřebuji se přemisťovat plechovkou). Já srabácky zaparkovala na kraji silnici, vozidlo co nejvíce vecpané mimo vozovku, aby nepřekáželo v provozu. Pro ostatní doporučuji zaparkovat někde ve Hřebči a spíše si udělat příjemnou procházku. Okolí keše přináší krásný výhled a možnost přijet po cyklostezce.

Nu a teď rychle ke keši číslo 1 pro bonusové číslo. Netrvalo tomu dlouho GPS souřadnice zadány do telefonu a hurá na bonusovku. Přístup k ní je velmi přívětiví a hledání nebylo nijak komplikované. Dá se i poblíž zaparkovat, což pro mě bylo naprosto super.

Pár doporučení. Já začínala od Větrolamu 1, Vám bych doporučila začít od Větrolam 3 a probojovat se cestou k 1. Hlavně nebuďte děravé hlavy jako já a nezapomeňte si opisovat bonusová čísla. :D Byla by opravdu škoda si bonusovku nevyzvednout.

Bohužel žádné fotografie nemám – keše jsem lovila už pod rouškou tmy. I přesto byly dobře odlovitelné, proto se nebojte vyrazit i pozdějších odpoledních hodinách.

Celkově bych zhodnotila, že série Větrolamy kolem Hřebče je moc pěkně zpracovaná, zajímavá a stojí za to si ji odlovit.

Na závěr Vám všem popřeji hodně štěstí pří odlovu... :D

  • 0



Březen 2024

P Ú S Č P S N
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627 28 293031

Poslední příspěvky

Poslední komentáře

Reklama