Přejít na obsah






Fotka
- - - - -

HQ Newsletter 29-7-2014 - Vaše srpnová geocachingová mise začíná v pátek

Příspěvek od geocaching.cz , 30 červenec 2014 · 2 325 Zobrazení

groundspeak
HQ Newsletter 29-7-2014 - Vaše srpnová geocachingová mise začíná v pátek Odpočet k 7 srpnovým suvenýrům
Vaše geocachingová mise na toto léto začíná právě za pár dní. Chcete-li znát podrobnosti, podívejte se na článek 7 Souvenirs of August Trophy Case. Během srpna můžete získat nové geocachingové suvenýry tak, že najdete určité typy keší. Jakmile posbíráte všech šest suvenýrů, navštivte stránku 7 Souvenirs of August Trophy Case, abyste mohli odemknout a získat vzácný sedmý suvenýr. Pokud začínáte s geocachingem, tak vězte, že suvenýr je exkluzivní digitalní ocenění, které můžete získat pro svůj online profil.
Vaše cesta za 7 srpnovými suvenýry začíná 1. srpna a končí až 31. srpna. Dále si můžete vyplnit nový geocachingový osobní kvíz, ze kterého zjistíte, jakou jste geocachingovou osobností. Každá ze šesti osobností, která vám vyjde v kvízu, odhalí suvenýr, jakému byste měli čelit v průběhu srpna.

Připravte se na srpen prozkoumáním 7 tipů, jak zkompletovat sbírku a pak začněte získávat suvenýry pro svůj profil. Jste připraveni začít slavit? Mrkněte na nové swagy, které jsou již v prodeji.


37 způsobů jak okořenit geocaching


Co vás inspiruje, abyste kešovali? Pro některé je to pouhý odlov, který podněcuje vzrušení z kešování. Pro jiné jsou to dobrodružné a často neobyčejné věci, na kterých se občas podílejí. Zde je 37 způsobů, jak si můžete okořenit své kešování.

  • 0



Reklama