Přejít na obsah






Doporučeno
Fotka
* * * * * 2 hlasy

TKSH - PREMIÉRA

Příspěvek od brutefilm , 20 březen 2015 · 2 611 Zobrazení

event
TKSH - PREMIÉRA TKSH - PREMIÉRA
BF film natočil k 15-tinám geocachingu nový videoklip - Ten, kdo si hraje... Text písně a režie St@nda Hůla, hudba a zpěv Agi & Bojánci. Premiéra klipu proběhla 13.2.2015 v hotelu BONATO na eventu - Čaj o páté - PREMIÉRA. A nebyl by to M@xův Čaj o páte, kdyby chyběl host a o něm rafinovaný kvíz. Hostem eventu byla tentokrát tvůrčí skupina BF film. Kvíz byl sestaven z drbů na hlavní hrdiny Heulwen, Lucíka7 a Zličíňáka. Nevím, jak to Zličíňák dělá. Ještě nezapadla v šedi geodějin jeho teorie absolutní selekce fotek do alba, systemem VYMAZAT a už zaujal teoriií další, kterak se při lovu keší nepřehřát nebo naopak nezmrznout, tak zvaný princip TEPLONŮ a CHLADONŮ. Drsnokačerky Heulwen a Lucík7 s podivnými vlastnostmi a nápady nezůstávaly vůbec pozadu. Protože Bojánky sklátila zrádná kačeří chřipka, poslali alespoň videopozdrav, Ondrův autorský videoklip - Tajemství a vzpomínku na první projekt BF filmu - FTF song. Že jsme opravdu hraví kačeři, připomenul sestřih ze spousty eventu. Kdo v Bonatu byl, jistě se několikrát uviděl a hlavně, uvědomil si tu pestrost kačeří hravosti. A už M@x zvedá malou Lucku. Ozývá se klapnutí filmové klapky a PREMIÉRA startuje. Běží oficiální videoklip. Klapka, jako originální logbook koluje sálem. Premiéra pokračuje. Propojujeme se se Seattlem. Tam zaskakuje za nemocného amíka Alex. Špionážní kamera v květináči i červ v Alexove počítači fungují na sto procent. Jsme svědky publikace první keše serie TKSH (Ten, Kdo Si Hraje...) - owner sám autor textu a režisér St@nda. Málo, komu se stane, že je u publikace své keše aníž by to čekal. Takže St@ndo dík za odstartování série. V tom okamžiku už na plátně běží druhá varianta klipu TKSH doplněná indíciemi. Daleko v Pustovětech u Křivoklátu, kde právě keš pípla, startují FTF lovci. Aby nebylo hry málo spojujeme se se Seattlem podruhé, tentokrát telemostem. M@x s Alexem vedou živý rozhovor a na konci pípá druhá keš serie TKSH hned vedle Bonata. Kačeři spojují kolektivní vědomí, dosazují indície a mizí do tmy.



TKSH - OTEVŘENÁ SERIE KEŠÍ
Sérii vytváříme postupně sami sobě. Zvláštní je tím, že každou keš muže vlastnit jiný owner, keše tak mohou být kdekoli a přitom všechny mají společný univerzální klíč. Kdo klíč jednou získá už ho jenom používá. Jak na to Ti nejlépe odpoví keše, které už byly publikovány. Jsou mezi nimi keše, které obsahují další šifru, tedy i přes univerzální klíč typické mysterky (musí se doluštit), nebo keše, které využívají pro odemčení pouze univerzální klíč. Pak to jsou vlastně tradičky s offsetem - posunutými úvodními souřadnicemi. Jistě tušíš výhodu pro vytváření tvarů nebo umístění úvodních souřadnic na zajímavé místo, kam by klasická tradička bez problému s kolizí, zamudleností... umístit nešla. Díky univerzálnímu klíči pak fyzickou krabičku můžeš schovat na vhodnějším místě o kousek dál. Všechny keše serie mají společnou zkratku TKSH - před vlastním názvem keše, aby se líp vyhledávaly a na první pohled bylo jasné, že pro odemčení potřebuješ právě univerzální klíč. Jak najít keše série TKSH?
Na strankách geocaching.com zvol menu Hrát - Najít kešku - Přidat filtry. Zadej do kolonky Název keše obsahuje slovo... zkratku TKSH a do kolonky Hledat pouze v...Czech republic. Stiskni tlačítko vyhledat, a je to.

TKSH - JAK HLEDAT
TKSH - FILTR
TKSH - SEZNAM KESI

Vysledek hledání - k 19.3.2015 - publikováno 7 keší série TKSH. Jak je vidět podle favorite bodů, jsou to keše oblíbené. Kdo založí další keš? Kdo jako první odloví všechny doposud publikované keše serie? Tuším, že se rodí další tři keše z dílny Lucík7, Zličíňák a Bojánci. Tak to budeme mít desítku a v ní už tři keše pro drsnokačery. Co takhle vytvořit z keší 15-tku, když máme ty narozeniny nebo doplnit keše po cestě kudy skákala Zubatá Žába. Myslím, ten nápad by si zasloužil vykeškovat trasu dlouhou přes 600km. Žába skákala cca po 4 km, co skok to keš. Co skok to jiný owner, tedy jen jedna keš na starost, takže kvalitní listing a určitě i zajímavé místo. Už vidím, jak drsnokačeři jdou tu trasu pěšky, jedou na kole....No, uvidíme kolik nás, hravých kačerů, nakonec bude.

UNIVERZÁLNÍ KLÍČ - INDICIE
TKSH - Ten, kdo si hraje...


Jedná se o deset jednociferných čísel. Můžeš z nich bez výpočtů složit jakékoli souřadnice. Indície jsou označeny prvními písmeny nicků autorů a herců, kteří video vytvořili. Jsou jakoby součástí záběrů. Tu nápis na stromě, támhle cedulka na mostu... Indície dohromady tvoří pomyslný univerzální klíč. Poslouží Ti nejenom k odemčení všech keší serie TKSH, můžeš ho použít pro vytvoření své keše a přidat ji tak také do série TKSH. Je jedno odkud jsi. Společné všem keším série jsou pouze indície z videoklipu, zkratka před názvem keše - TKSH a téma - O kačerech, hrách, recesi, hřištích, zvláštních sportech a sběratelích. Keš se narodí a na mapě zobrazí jako otazníčková. Nemusíš však nic složitě luštit, máš přece univerzální klíč. Leda, že by autor keše nějakou tu šifru přidal. Klíč si pečlivě uschovej. Keše této série budou postupně přibývat. Setkáš se s těmito indíciemi Akytka, Bojánci, Cudlis, Heulwen, Lucka, M@rci, Sára, V@šík & St@ník, Wetu, Zličíňák. Autor textu a scénáře St@nda, má v klipu přímo GC kod první keše serie TKSH, která společnou sérii odstartovala přímo na premiéře videoklipu.

TKSH ODKAZY

TKSH - POZVÁNKA DO BONATA

TKSH - FILM o FILMU

TKSH - VIDEOKLIP S INDICIEMI

TKSH - OFICIÁLNÍ VIDEOKLIP


  • 10



Březen 2024

P Ú S Č P S N
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627 28 293031

Poslední příspěvky

prohlíží si 0 uživatelů

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Hledat na mém blogu

Reklama