PRAGeo Games Megaevent
Publikováno 29 červen 2010 - 10:14
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 29 červen 2010 - 10:23
dr.vota napsal/a:
a jako číslo 500 právě logoval attended fotrik!
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

Publikováno 29 červen 2010 - 11:18
Fotríku, ty vstoupíš do historie. Vyplatilo se ti tedy čučet na sklo celý den:)randir napsal/a:
dr.vota napsal/a:
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)![]()

Publikováno 29 červen 2010 - 18:26
tak a 11 druhů keší za jeden den je potvrzeno...Sutech napsal/a:
Tak tam máte tu ikonku
Publikováno 29 červen 2010 - 18:51

Publikováno 29 červen 2010 - 19:57
Publikováno 29 červen 2010 - 20:05
pgnext napsal/a:
Fotríku, ty vstoupíš do historie. Vyplatilo se ti tedy čučet na sklo celý den:)randir napsal/a:
dr.vota napsal/a:
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)![]()
:)
Jaky cely den? Od rana jsem stihl posekat travnik, odvezt odpadky a opravit bazen.

Publikováno 30 červen 2010 - 16:52
Ješte, než napíšu svuj vlastní log hodnotící tuto akci z pohledu spoluorganizátora, rád bych zareagoval na nejcastejší výtku k nám - a to ubytování:
Prátelé, jak se ríká, pro dobrotu, na žebrotu. Nevím, kolika jste se zúcastnili podobných akcí, ale co jsem já zažil byl jediný prístup: "Porad si sám". Napr. já jsem loni v Salzburku spal s Gordem na terase opuštené chaty a ANI V NEJMENŠÍM by nás nenapadlo si stežovat - nemeli jsme peníze na ubytování, tak jsme proste museli snášet nepohodlí!
Nikde se v cizine se o cachery organizátori nestarají, jako my zde - meli jste popisy cesty, možnosti dopravy, kyvadlovku a dokonce jsme jako nouzovou možnost pro ty z vás, co by náhodou nesehnali ubytování v nekterém z cetných kempu/hostelu/motelu/hotelu/podobných zarízení v Praze a okolí, zarídili provizorní ubytování.
Ne, nebylo to ideální, verím dokonce, že to pro ubytované byla ponekud otresná zkušenost, ale proboha, kde jste vzali, že jsme meli povinnost vám neco zajištovat? Už jen z toho, že jsme na stránkách nezminovali žádné podrobnosti, lze logicky predpokládat, že ubytování spíš není, než je. Ano, v listingu stálo, že u tvrze je MOŽNOST stanování, ale možnost preci neznamená, že jej automaticky zajištujeme. Krom toho, jak byste si tedy, s ohledem nyní na to, že víte, jak to tam vypadalo, toto predstavovali? Že vybudujeme na louce sociální zarízení, vykopeme septik a zavedeme vodu? Nebo že vám pronajmeme kemp, samozrejme max. 1 km od místa konání, protože jinak by byly opet reci, jak je to daleko!
Takže opakuji, co jsem psal na zacátku - pro dobrotu, na žebrotu. A poucení pro príšte? Vykašlat se na vás kompletne, nezmínit ani písmenkem, že by nekde byla možnost se ubytovat, protože jinak se budou opakovat tyhle sprosté výtky znovu.
Sutech za Czech MegaEvent Team.
Publikováno 30 červen 2010 - 17:22
Publikováno 30 červen 2010 - 17:32

garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 30 červen 2010 - 18:00

Publikováno 30 červen 2010 - 18:34
randir napsal/a:
Kdo si stěžuje na tohle ... (viz. Sutechův příspěvek výše), je rozmazlený ňouma. Jiná slova k tomu nemám. Naopak mi to přišlo ještě celkem luxusní záležitost. Ale jistě, no, býval jsem tramp a spal jsem kde šlo ...
Ano, tak tohle byla první myšlenka

Bylo místo na parkování? Bylo. Šlo kde postavit stan? Šlo. Byly tam záchody? Byly. Bylo kde koupit pitivo a krmivo? Bylo. Bylo kde posedět a pokecat? Bylo. Byly tam doprovodné akce abyste se nenudili? Byly. Tak kdo by co chtěl víc? No nic ...
... a tohle hned druhá , čili podle mne dost trefné popsání stavu

PGME bylo prima, mně a mým kamarádům se tu líbilo, pohodově strávený víkend, paráda.
Navíc nám všem přálo počasí, co si přát víc.
Spal jsem v autě, parkovacích míst bylo na výběr dostatek.
Organizátorům samozřejmě poděkování, co jsem měl možnost vidět - vše klapalo.
Ode mě tedy jen díky a těším se na případné další akce.
Bohouš
Publikováno 30 červen 2010 - 18:44
Garmin GPSMAP 60CSx, THL W100, c:geo, WhereYouGo
Publikováno 30 červen 2010 - 19:03
Publikováno 30 červen 2010 - 19:39

Publikováno 30 červen 2010 - 19:49
Publikováno 30 červen 2010 - 19:57

Publikováno 30 červen 2010 - 20:02
Asi jsem si právě přečetl log, kterej nasměřoval Sutecha k tomu co napsal
Hod odkaz...
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 30 červen 2010 - 20:03
Zegga napsal/a:
mwh, Olivin, bohouscl6, randir, honny, hczech, Sutech
SIGNATURE
Pokud je někdo náročný, nic mu nebránilo vyhledat si na internetu okolní penziony s odpovídajícím počtem hvězdiček a ubytování si zajistit.
ps: Zajímalo by mne kdy si každý remcálek uvědomí, že za hovínka u svého zadku je zodpovědný jen on sám a nikdo mu je utírat nebude.
Mluvíš mi z duše... V solnohradu jsme spali v penzionu s wifinou a to nám pomohlo přeorganizovat lovy, na eventy vyjíždíme po celeé republice a většinou to jistí levná ubytovna, kdo počítá se stanem, musí počítat s tím, že nebude mít plný komfort, ale ušetří, kdo chce sprchu ať jde do ofiko kempu nebo na lampárnu...
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů