Přejít na obsah


Fotka

Topo Czech 3.1 a 3.1 Pro


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
175 odpovědí na toto téma

#41 trotakcz

trotakcz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 451 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2010 - 12:37

Tak to neva, tam stejne odbocuju na Novy Jicin :)
  • 0
Půjdeme tudy. Je to sice dál, ale zato horší cesta.

#42 Paullow

Paullow

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2010 - 12:39

Ono se stačí podívat na oblast pražské Cibulky... Podle topo mapy je to obyčejný lesní porost bez cest a vodních ploch... A tomu říkají update...
  • 0
Pokud lovíš s partou přátel, pak i ta nejnudnější multina je jako procházka růžovou zahradou.

#43 hplus

hplus

    H+

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 483 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2010 - 12:51

U Hradce taky porad neni napojeni z D11 na Opatovice - a ten novej mega-kruhac. Jestli mam jezdit po poli, tak na to mi staci 2.0. B)
  • 0
Davejte si pozor na ty, kteri maji zde na foru vic prispevku nez nalezenych kesi - jsou to geocacheri teoretici! :D

Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost! ;)
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)

#44 Subzero

Subzero

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 81 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2010 - 14:08

Má prosím někdo Topo Czech 3.1 normalni verzi (nikoliv pro)? Mám reglou a staženou 3, ale 3.1 mi to prostě nenabízí :(. Budu Vám vděčný, když to někdo nasdílíte.
  • 0

#45 krokodyl

krokodyl

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2010 - 14:08

Uf tak to je docela nepovedený úlet. Ve Velkých Žernosekách se křižují dvě cyklostezky Most-Doksy č.25 a mezinárodní Drážďany - Praha č.2 - 25-ka vyjede u nás na kopečky a ... do Doks chybí ještě dobrých 40km a nic, a mezinárodní 2-ka tam pro jistotu není vůbec. A to ani nemluvě o "vyhlídkovém okruhu" 3058.... Je to u obou verzí map stejné :(
  • 0
HTC EVO 3D, Locus Pro ...

#46 tor47h

tor47h

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2010 - 15:03

Ouha, nevim jak cyklostezky, kolmo nejezdim. Tu krizovatku u Opatovic ale nechapu. Ze by po uzaverce :P ? Je zajimavy, ze CNEU ji ma uz v druhe verzi po sobe - to je vic nez pul roku...
  • 0

#47 Sovic13

Sovic13

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 234 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2010 - 15:25

Zakarr napsal/a:
Nevím jestli nejsem slepej jak patrona, ale mě tam nějak chyběj cyklotrasy a cyklostezky. Například když se podívám v Praze na cyklostezku kolem Evropské - nikde. Potom například cyklotrasa z A15 z Hvězdy do Řep - nikde. A další a další. Ani v MS, ani v Oregonu, takže chybou vykreslování MS to nebude. Máte to taky? Nebo je chyba na mém přijímači?

Ja tam tu cyklostezku kolem Evropske vidim ;)
  • 0

#48 Kocourvbotach

Kocourvbotach

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 100 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2010 - 16:43

Dotázal jsem se Picodasu na problém a aktualizoval bleskovku na Navigovat.cz. Problém připouští - není to záměrem - bude oprava.

http://navigovat.mob....asp?ARI=114486
  • 0
www.filmovamista.cz/projekt/geocaching
série Filmová místa. Pomozte nám najít zajímavá místa natáčení

#49 Mau Loftin

Mau Loftin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 901 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2010 - 21:24

JUCHU! Hlavni a podstatna zmena je, ze uz mi funguje navigace na adresy! :) Potiz byla v tom, ze pri navigovani na adresu neslo vybrat zadny stat. Nekomu pomohlo prehrani vsech map na kartu, nekomu zase do pristroje, me nic, az ted, verze map 3.1 :) - tak aspon jedna dobra zprava :)
  • 0

#50 vousac

vousac

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 134 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2010 - 18:57

Subzero napsal/a:
Má prosím někdo Topo Czech 3.1 normalni verzi (nikoliv pro)? Mám reglou a staženou 3, ale 3.1 mi to prostě nenabízí :(. Budu Vám vděčný, když to někdo nasdílíte.


Naprosto ve shode s Subzero. Zadna Topo Czech 3.1. neni v nabidce. Aspon mi ji to nenabidlo je stale jen 3.0. Proste v clanku nemaji pravdu.
  • 0

#51 sekator

sekator

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 137 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2010 - 19:05

Mně taky nabizej jen 3.0.
  • 0

#52 DangeMask

DangeMask

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 158 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2010 - 19:05

Teď mě tak napadá... není to třeba tím, že je jen jeden update zdarma? Že by se třeba lidem, kteří kdysi koupili TOPO 2 ukázala TOPO3, ale 3.1 už ne, páč je to o řadu dál... ale je to jen teorie :)
  • 0

#53 vousac

vousac

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 134 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2010 - 19:34

DangeMask napsal/a:
Teď mě tak napadá... není to třeba tím, že je jen jeden update zdarma? Že by se třeba lidem, kteří kdysi koupili TOPO 2 ukázala TOPO3, ale 3.1 už ne, páč je to o řadu dál... ale je to jen teorie :)


Napad je to mozna dobry, ale ja jsem sveho Garmina koupil jiz primo s 3.0, takze sotek bude nekde jinde. Proste kecaj.
  • 0

#54 sekator

sekator

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 137 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2010 - 19:38

Ja si kupoval topo3 jako upgrade a nabizi jen topo3.
  • 0

#55 Don82

Don82

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 425 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2010 - 21:55

sekator napsal/a:
Ja si kupoval topo3 jako upgrade a nabizi jen topo3.


Jsem na tom stejně :/
  • 0

Keše jako POI pro eTrexy HCx
Čeština do programu GCStatistic
Motto: Body a klid!
Pomozte s výzkumem výskytu Koťátka v Geocachingu.


#56 Jarous1

Jarous1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2010 - 22:12

Podle mne to zase rychle schovali, protože se tam našly dost podstatné chyby a opravují to...
  • 0

#57 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2010 - 8:37

Jarous1 napsal/a:
Podle mne to zase rychle schovali, protože se tam našly dost podstatné chyby a opravují to...

Ano, chyby tam jsou. Ale podstatné jsou jen pro cyklisty. Kdo na kole nejezdí, tomu to nevadí...
  • 0

#58 pozorjed

pozorjed

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 668 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2010 - 8:51

Jarous1 napsal/a:
Podle mne to zase rychle schovali, protože se tam našly dost podstatné chyby a opravují to...

podle mě špatně hledáš, odkaz tam stále je a je aktivní.
Podstatné chyby ? Na co jsi sám přišel? Nebo soudíš dle zmínek o chybějících cyklostezkách? Raději mapu vyzkoušej a pak teprve dělej závěry (své vlastní, nikoliv Ctrl+C, Ctrl+V).
  • 0

#59 Rufuc

Rufuc

    Rufuc

  • Members
  • PipPipPip
  • 746 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2010 - 9:05

Já třeba Ctrl+C, Ctrl+V nepoužil a zeptal se přímo českého Garminu. O chybách v topo 3.1 vědí a pracují na opravě
  • 0
GeoWiki - Vše co jste chtěli vědět o Geocachingu
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače

#60 pozorjed

pozorjed

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 668 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2010 - 9:24

Rufuc napsal/a:
Já třeba Ctrl+C, Ctrl+V nepoužil a zeptal se přímo českého Garminu. O chybách v topo 3.1 vědí a pracují na opravě

V každé verzi byly, jsou a budou chyby :), nějak jsem stále nenašel nic, co by bránilo přejít na verzi 3.1. Jediné mínus je, že týpky pro 3.0 nesedí ve verzi 3.1.
Uvidím po odlovu aspoň 50 keší, jinak je to teoretická debata o "chybách".
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka