c:geo
Publikováno 25 prosinec 2010 - 15:32
Publikováno 03 leden 2011 - 20:37
Publikováno 05 leden 2011 - 9:19
Publikováno 05 leden 2011 - 10:03
Nevím, jestli je to přesně ten problém, ale mně se c:geo na Sony Ericssonu XPeria X8 s Androidem 1.6 chová podobně - seznam keší je jako by prázdný. Ale našel jsem fígl, jak ho donutit seznam zobrazit:Alf Gang napsal/a:
...
Dnes jsem přijela na místo, kde se měla nacházet keška, pustila jsem si offline c:geo s tím, že se podívám na listing a nápovědu. V mobilu jsem měla uloženo 25 kešek, což označovala i ikonka. Ale ouha - místo aby se mi ukázal seznam 25ti kešek jako jindy, objevila se zpráva - žádná keš!:@
Po zadání kódů kešek do "hledat" se mi sice zobrazili, ale seznam uložených kešek byl stále prázdný, ač ukazoval počet uložených.
...
Netušíte někdo, v čem mohl být problém? Nebýt toho, že jsem měla v terénu kody kešek napsané v sešitku, tak jsem byla totálně v háji a neodlovila jsem dnes nic, protože bych se na ty kešky vůbec bez připojení na net nemohla podívat.:|
Mobil mám HTC Desire a je nový, kromě programu c.geo jsem do něj zatím nic nestahovala.
V menu vyberu "Select Mode". V tu chvíli se mi již všechny keše zobrazily. V menu následně vyberu "Exit Select Mode". Seznam již zůstane zobrazen.
Myslel jsem si, že je problém pouze s mým telefonem, tak jsem to nijak dál neřešil. Tento postup mi zafungoval spolehlivě, takže snad pomůže i tobě.
Publikováno 05 leden 2011 - 10:33
A mozna taky pisu nesmysl ...
Ale Desire ma 2.2 verzi... Zkus napsat primo tvurci c:geo...
Edit:
tady je diskuzni forum s podporou: http://help.carnero.cc/
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon
Publikováno 05 leden 2011 - 11:25
Publikováno 05 leden 2011 - 11:29
Publikováno 05 leden 2011 - 14:18
kulicka napsal/a:
Taky jsem v c:geo marne hledal nejakou podporu pro multiny. Synek dostal od jeziska Vodafone 845. Jezisek se s Androidem ucil asi mesic zachazet (dlouholety uzivatel napred Palmu a potom Woken, po poslednim vykriku (uletu) Microsoftu smerujici k Androidu). Ale nejak sem na ty multiny nic nenasel. Pokud nekdo o necem vite,dejte prosim vedet. Dikes.
GeoCaching Buddy, známý též z iPhonu. Bohužel placený a cena není příliš lidová
Publikováno 05 leden 2011 - 17:05
mh.mail napsal/a:
Nevím, jestli je to přesně ten problém, ale mně se c:geo na Sony Ericssonu XPeria X8 s Androidem 1.6 chová podobně - seznam keší je jako by prázdný. Ale našel jsem fígl, jak ho donutit seznam zobrazit:Alf Gang napsal/a:
...
Dnes jsem přijela na místo, kde se měla nacházet keška, pustila jsem si offline c:geo s tím, že se podívám na listing a nápovědu. V mobilu jsem měla uloženo 25 kešek, což označovala i ikonka. Ale ouha - místo aby se mi ukázal seznam 25ti kešek jako jindy, objevila se zpráva - žádná keš!:@
Po zadání kódů kešek do "hledat" se mi sice zobrazili, ale seznam uložených kešek byl stále prázdný, ač ukazoval počet uložených.
...
Netušíte někdo, v čem mohl být problém? Nebýt toho, že jsem měla v terénu kody kešek napsané v sešitku, tak jsem byla totálně v háji a neodlovila jsem dnes nic, protože bych se na ty kešky vůbec bez připojení na net nemohla podívat.:|
Mobil mám HTC Desire a je nový, kromě programu c.geo jsem do něj zatím nic nestahovala.
V menu vyberu "Select Mode". V tu chvíli se mi již všechny keše zobrazily. V menu následně vyberu "Exit Select Mode". Seznam již zůstane zobrazen.
Myslel jsem si, že je problém pouze s mým telefonem, tak jsem to nijak dál neřešil. Tento postup mi zafungoval spolehlivě, takže snad pomůže i tobě.
Mám Xperii X8, kterou jsem hned upgradoval na Android 2.1 a potvrzuji, že se c:geo chová uplně stejně. Přestože jsem uložil asi šest keší, zobrazil mi jen jednu a to dost vzdálenou (ukládám pouze keše, kde mám uloženou finálku, např. multi nebo mystery)
Select mode vyzkouším, dík za tip.
Publikováno 05 leden 2011 - 22:39
kulicka napsal/a:
Taky jsem v c:geo marne hledal nejakou podporu pro multiny. Synek dostal od jeziska Vodafone 845. Jezisek se s Androidem ucil asi mesic zachazet (dlouholety uzivatel napred Palmu a potom Woken, po poslednim vykriku (uletu) Microsoftu smerujici k Androidu). Ale nejak sem na ty multiny nic nenasel. Pokud nekdo o necem vite,dejte prosim vedet. Dikes.
Pokud máš na mysli výpočty vzorců, tak něco takového se chystám napsat ...
Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka
Publikováno 05 leden 2011 - 22:53
XiXi_team napsal/a:
Pokud máš na mysli výpočty vzorců, tak něco takového se chystám napsat ...
Už se těším .
Publikováno 06 leden 2011 - 8:52
Publikováno 06 leden 2011 - 9:58
Publikováno 06 leden 2011 - 10:03
Publikováno 06 leden 2011 - 11:47
MoMir napsal/a:
........................................
Jeste mi celkem dost chybi Field Notes: online log - skvely, ale nekdy neni cas se rozepsat; ulozeni logu - taky dobry, ale strasne blbe se to hleda v zaplave ulozenych kesi. U Handygeocaching skvela funkce (celej den ukladata nalezy jen s casem a pak odeslete na konci dne na GC.com a tam logy pohodlne dopisete)
Field notes je dobře vyřešený u GeOrg. Najdeš keš, přímo na jejím screenu si dáš Write Field Note, a pak si necháš zobrazit Poznámky s daným textem a časem.
Publikováno 06 leden 2011 - 12:17
Publikováno 06 leden 2011 - 13:38
Publikováno 06 leden 2011 - 14:21
Funguje to na obdobném principu jako field notes např. v Garminech:miki6 napsal/a:
jenže z toho GeOrgu to nejde přeposlat na GC.com, je to spíš pouze poznámka a ne Field notes jako třeba v aplikaci Handy geocaching..
Podle mě jediný mínus Georgu...
Po zapsání field notes k nalezeným keším se v hlavním menu vybere příkaz "Field Notes". Ten zobrazí seznam všech field notes. Z kontextového menu se vybere volba "Export...", kde lze parametricky uvést rozmezí data a časů, za které se má export field notes provést. Export se uloží do adresáře "georg_data" do souboru "geocache_visits.txt", kteý se dá na GC.com uploadnout - používám stejnou funkci jako pro natažení field notes z Garmina. Funguje to úplně stejně.
Publikováno 06 leden 2011 - 15:11
mh.mail napsal/a:
..........
Export se uloží do adresáře "georg_data" do souboru "geocache_visits.txt", kteý se dá na GC.com uploadnout - používám stejnou funkci jako pro natažení field notes z Garmina. Funguje to úplně stejně.
No vidíš člověk se pořád učí.
Ještě malej dotaz: z GeOrgu se tváří log jako Garminovskej ? Tam je těch přístrojů povícero.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů