Přejít na obsah


Fotka

Combine 2


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
494 odpovědí na toto téma

#461 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2015 - 11:08

ad SQL: Pravdepodobne jedojde k nahrazeni vyrazu %e% za aktualni cas. To jmeno promenne se zmenilo na %CombineDeteTime% jiz docela davno.

 

ad Bookmark: Jelikoz se GJ neprihlasi, tezko bude ziskavat jakakoli data. Ale pokud chces v databazi jen nalezene, muzes si LITE importovat do jine (pracovni) databaze, pak exportovat seznam do ggt a tento ggt dat do tve databaze. Tim se ti zobrazi jen nalezene kese, ktere jsou v bookmarku. Ty pak muzes otagovat.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#462 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2015 - 11:31

Asi mi unika podstata problemu, ale zobrazit seznam kesi podle nejakeho bookmarku umi Geoget sam o sobe, ne?


  • 0

#463 Firestone-

Firestone-

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 607 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2015 - 11:50

ad SQL: Pravdepodobne jedojde k nahrazeni vyrazu %e% za aktualni cas. To jmeno promenne se zmenilo na %CombineDeteTime% jiz docela davno.

 

ad Bookmark: Jelikoz se GJ neprihlasi, tezko bude ziskavat jakakoli data. Ale pokud chces v databazi jen nalezene, muzes si LITE importovat do jine (pracovni) databaze, pak exportovat seznam do ggt a tento ggt dat do tve databaze. Tim se ti zobrazi jen nalezene kese, ktere jsou v bookmarku. Ty pak muzes otagovat.

add SQL: Díky za tip! Bylo to tím :)

 

add Bookmark: Tohle je pro mě na delší bádání. Ještě mě tak napadá, jestli to neprovést tak, že si LITE ty keše do své db naimportovat, oTAGovat a pak pomocí nějakého klíče ty, které nemám nalezené smazat, aby mně tam nestrašili?


  • 0
Mrkněte na Geocaching v médiích (rozcestník). Třeba Vás něco zaujme :-)

#464 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2015 - 12:43

Asi mi unika podstata problemu, ale zobrazit seznam kesi podle nejakeho bookmarku umi Geoget sam o sobe, ne?

 

1. Chce to udelat v davce pro Combine

2. Aby je zobrazil, napred je importuje. Firestone ovsem nechce, aby se mu do databaze pridaly kese, ktere jeste nema nalezene


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#465 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2015 - 13:08

Taky jsem v počátku měl v databázi jen nalezené, než jsem přišel na to, že exporty do navigace z geogetu jsou dobré.

Než je odtud mazat (proč? I když je teď nepotřebuješ, ničemu tam nevadí), je asi lepší napsat si filtr (ale on už tam pravděpodobně je) na vyfiltrování jen nalezených, případně si ho dát i jako implicitní po startu (i když experti tvrdí, že po startu by mělo být okno prázdné). Ale je to jen kvůli tomu, abys neviděl nenalezené a nemusel vymýšlet složité postupy, jak se jich zbavit.


  • 1

#466 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2015 - 14:37

To se periodicky opakujeme porad - mit v databazi jen nalezene kese kvuli fiktivni uspore mista nebo necemu podobnemu je nesmysl. Jediny duvod pro samostatnou databazi s jen nalezenymi vidim v tom pripade, kdy nekdo chce zachovavat stav kese v okamziku nalezu. Ale v tom pripade bych mel tuto databazi jako sekundarni a primarne pracoval s databazi, kde by bylo vse a z ni bych si "kopiroval" nalezy do te druhe databaze.

 

Ale to jsme odbocili od tematu.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#467 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2015 - 14:42

Já udržuju stav v okamžiku nálezu a mám společnou databázi. Prostě aktualizuju jen nenalezené. Může se mi stát náhodou, že hlavně dnes při API možnostech zaktualizuju všechno, ale od toho je záloha.

Odbočili jsme od tématu, ale řešení problému tím, že poznám jeho zbytečnost, je taky řešením. Nechci nikoho přesvědčovat o jediné možné správnosti, ale jen naťuknout, aby se zamyslel nad tím, proč to vlastně chce.


  • 1

#468 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2015 - 14:58

No, ale prave treba zobrazenim kesi podle bookmarku si je vlastne aktualizujes - a ani si to nemusis uvedomit. Takze podkud chces opravdu puvodni stav, pripada mi jedina databaze dost nebezpecna.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#469 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2015 - 15:05

Gorde, michas dohromady dve ruzne funkce Geogetu:

  1. Databaze -> Import -> Import Bookmarku
  2. Seznam -> nahrat podle Bookmarku

Ta druha funkce nic neimportuje!


  • 1

#470 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2015 - 15:07

... a vsechny ty operace s Bookmarky (tedy vyber bookmarku, import bookmarku, nacteni podle bookmarku) jsou dostupne pro skripty.


  • 0

#471 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2015 - 15:18

Pravdu ma velitel. I Combine umi zobrazit kese z databaze, ktere jsou v nejakem bookmarku (funkce ApiBookmarkList). Nejak jsem na to zapomnel a objevuji kolo.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#472 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 539 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 17 červen 2015 - 10:44

Tak jsem chtěl prvně zkusit Combine a hned to skončilo s chybou. Pouze jsem kliknul na "Nová dávka", napsal jméno "Nove kesky" a tohle je ta chyba:
Application file: C:\Program Files (x86)\GeoGet\geoget.exe
------------------------------------------------------------------------------
Exception class: EFCreateError
Exception message: Cannot create file "d:\GeoGet.archiv\script\Combine2\Batches\NoveKesky.ini". Systém nemůže nalézt

uvedenou cestu.
Exception address: 006B36C0
------------------------------------------------------------------------------
Main thread ID = 4644
Exception thread ID = 4644
------------------------------------------------------------------------------
Exception stack
Stack list, generated 17.6.2015 11:38:02
(002B26BB){geoget.exe } [006B36BB] uPSRuntime.MyAllMethodsHandler2 (Line 11856, "uPSRuntime.pas" + 184) + $3
(002B201A){geoget.exe } [006B301A] uPSRuntime.MyAllMethodsHandler (Line 11568, "uPSRuntime.pas" + 6) + $0
------------------------------------------------------------------------------

Píše, že nemůže vytvořit: d:\GeoGet.archiv\script\Combine2\Batches\NoveKesky.ini
a když se podívám do toho adresáře, tak složka Batches u mě neexistuje.
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#473 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 17 červen 2015 - 11:09

Ty mas datadir nasmerovany do 'Geoget.archiv'? Ponekud prekvapive. Ale tim by to byt nemelo.

 

Vytvor si ten adresar rucne, ja se podivam, proc tam neni nebo proc si ho neudelal sam.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#474 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 539 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 17 červen 2015 - 11:36

Díky za radu, s ručně vytvořeným adresářem to funguje.
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#475 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 539 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 20 srpen 2015 - 14:36

Tak mám zase problém...
V Combine se mi podařilo vytvořit SQL dotaz, kterým si zobrazím v seznamu nějaké kešky a pak bych na všechny takto vybrané kešky chtěl spustit full aktualizaci a nějak nemohu najít ten správný příkaz pro tuto aktualizaci
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#476 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2015 - 14:58

ApiUpdateListing ti nestaci?


  • 0

#477 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 539 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 20 srpen 2015 - 15:18

děkuji, asi snad nakonec stačí, jen když to aktualizuje podle ggt, tak jsem namohl najít příkaz na uložení seznamu do ggt, neboť jsem ho hledal v sekci "GGT soubory se seznamem bodů/keší" kde chybí, ale teď jsem ho našel v sekci "Zobrazený seznam bodů/keší"

EDIT: tak koukám, že v tom mám trochu zmatek - nakonec jsem si všimnul, že u toho ApiUpdateListing se dá dát ALL na všechny keše v seznamu

Tento příspěvek byl upraven od Kreten8: 20 srpen 2015 - 15:22

  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#478 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2015 - 17:40

Upresni: ApiUpdateListing pracuje budto s vyjmenovanymi GC kody (tedy ne s ggt souborem) nebo se vsemi kesemi zobrazenymi v okne GG nebo jen s oznacenymi kesemi v okne GG.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#479 Kopecek-HP

Kopecek-HP

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2015 - 13:50

Ahoj,

zkoušel jsem pomocí combine spustit doplněk SVĚTLO/TMA ,ale hlásí mi to : Prázdný seznam bodů ke zpracování.

když to spustím z lišty Toolbar tak to funguje, nevíte v čem by mohla být chyba? přikládám obrázek nastavení.

 

 

Přiložené miniatury

  • Combine-1.png

  • 0

#480 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2015 - 14:02

Problem bude v tom, ze v okamziku spusteni davky nemas v seznamu zobrazenou zadnou kesku, kterou by slo zpracovat.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka