Arne1 napsal/a:
Některé ty kravinky by byly zajímavé, například "Nejlepší dny " !
Nešlo by to zveřejnit ?
Publikováno 15 říjen 2012 - 22:57
Arne1 napsal/a:
Publikováno 16 říjen 2012 - 19:57
Ale jasně že šlo. Jediný problém, či spíše "problém" je to, že seznamy zemí (nejvíce zemí během jednoho dne, nejvíce FTF v různých zemích během jednoho dne) nejdou bez šíleností v kódu šablony pro GgsExpr udělat včetně ikonek vlaječek. No a protože jsem to bez vlaječek nemohl vydržet, napsal jsem tyto dva seznamy "natvrdo", bez lovení skutečnosti v databázi.Arne1 napsal/a:
Nešlo by to zveřejnit ?
Publikováno 27 říjen 2012 - 10:42
Publikováno 27 říjen 2012 - 11:00
Header Nálezy podle okresu WIDTHNEXT 410 FindsByOkresCZMap Flags:N none SPLIT 2 MAXTABLELINESNEXT 15 FindsByCantonTable none RANGETABLELINESNEXT 16 30 FindsByCantonTable none
Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X
www.lukabike.com
Publikováno 27 říjen 2012 - 11:09
Publikováno 27 říjen 2012 - 16:04
petulinka1 napsal/a:
Diky, aspon to nemusim dolovat
Jinak receno:
split 2 ti udela ty dva sloupecky, do kterejch nacpes nejdriv prvnich (v tomhle pripade) 15 (maxtablelinesnext 15), pak do druhyho nacpes kesky 16-30 (rangetablelinesnext 16 30)
Publikováno 27 říjen 2012 - 20:09
Publikováno 28 říjen 2012 - 13:11
PLUGIN .\script\GgStat\GgsExpr.exe OUTVALUETYPE NUM PRECISION 0 LOCALVAR OblCount oblkes COUNT EVALOUTVAR OblPulka %OblCount%/2 EVALOUTVAR OblPulka2 %OblCount%/2+1 EVALOUTVAR OblKesCount %OblCount% PLUGINENDVypočtené meze pak použiješ v šabloně do příkazů pro rozdělování sloupečků:
... SPLIT 2 MAXTABLELINESNEXT %OblPulka% FindsByCantonTable none RANGETABLELINESNEXT %OblPulka2% %OblKesCount% ...
Publikováno 28 říjen 2012 - 15:46
Publikováno 28 říjen 2012 - 17:24
PLUGIN .\script\GgStat\GgsExpr.exe OUTVALUETYPE NUM PRECISION 0 LOCALVAR OblCount oblkes COUNT EVALOUTVAR OblPulka %OblCount%/2 EVALOUTVAR OblPulka2 %OblCount%/2+1 EVALOUTVAR OblKesCount %OblCount% COMMAND Header Moje oblíbené kešky COMMAND SPLIT 2 COMMAND MAXTABLELINESNEXT %OblPulka% COMMAND TagCustomizedList Tagoblkes none COMMAND RANGETABLELINESNEXT %OblPulka2% %OblKesCount% COMMAND TagCustomizedList Tagoblkes none PLUGINENDZbytek příkazů zůstane pochopitelně mimo sekci volání pluginu. Mohou se z něj vyndat i příkazy, které neobsahují proměnné (Header, SPLIT). Zapsal jsem je tam jen z instruktážních důvodů...
Publikováno 28 říjen 2012 - 20:58
kiReGPS napsal/a:
Aha, já myslel, že substituce proměnných se dělá všude. Ale jak píšeš, nic nebrání tomu všechny příkazy volat z pluginu. Mělo by to vypadat nějak takto:
PLUGIN .\script\GgStat\GgsExpr.exe OUTVALUETYPE NUM PRECISION 0 LOCALVAR OblCount oblkes COUNT EVALOUTVAR OblPulka %OblCount%/2 EVALOUTVAR OblPulka2 %OblCount%/2+1 EVALOUTVAR OblKesCount %OblCount% COMMAND Header Moje oblíbené kešky COMMAND SPLIT 2 COMMAND MAXTABLELINESNEXT %OblPulka% COMMAND TagCustomizedList Tagoblkes none COMMAND RANGETABLELINESNEXT %OblPulka2% %OblKesCount% COMMAND TagCustomizedList Tagoblkes none PLUGINENDZbytek příkazů zůstane pochopitelně mimo sekci volání pluginu. Mohou se z něj vyndat i příkazy, které neobsahují proměnné (Header, SPLIT). Zapsal jsem je tam jen z instruktážních důvodů...
Publikováno 28 říjen 2012 - 21:12
Publikováno 02 listopad 2012 - 11:51
Publikováno 02 listopad 2012 - 13:55
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 02 listopad 2012 - 14:45
gord napsal/a:
...nemuzes take cekat konkretni a vycerpavajici odpoved.
Publikováno 23 listopad 2012 - 17:13
Publikováno 23 listopad 2012 - 17:22
Publikováno 23 listopad 2012 - 20:45
MaFa napsal/a:
Kdy si naposledy poustel divider? Samo to do spravnych kraju/okresu nenaskace.
Publikováno 23 listopad 2012 - 21:37
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 24 listopad 2012 - 7:45
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů