CZE MEGA-EVENT: CWG + GEOCOIN-SHOW BOHEMIA 2011
Publikováno 06 duben 2011 - 15:24
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 06 duben 2011 - 15:27
fremen.cz napsal/a:
tak to by mne zajímalo, jak si ta data nezaznamenávám, když dělám statistiky a odesílám hodnocení kečí na GC.cz :|
No a máš odlovenu nekterou z referencnich kesi?
Já vím, vypadá to jako blbej dotaz, nicméně pro zařazení do Pepových statistik je to podmínka nutná, tak jen pro úplnost....
Jdeme tudy. Je to sice dál, ale zato horší cesta...
Publikováno 06 duben 2011 - 15:30
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 06 duben 2011 - 15:32
fremen.cz napsal/a:
co je referenční keška?
Klikni sem:
http://www.geocachin.../statnalezy.php
a sjeď až úúúúplně dolů na stránce, tam je jejich seznam.
Jdeme tudy. Je to sice dál, ale zato horší cesta...
Publikováno 06 duben 2011 - 15:34
Publikováno 06 duben 2011 - 15:35
Publikováno 06 duben 2011 - 15:40
Publikováno 06 duben 2011 - 18:33
http://www.geocachin...lezyaktivni.php
R.

Publikováno 06 duben 2011 - 20:45
Publikováno 06 duben 2011 - 21:26

Publikováno 06 duben 2011 - 21:54
No to je jednoduchý, u svého nicku v logu máš vždy počet nálezů. Takže se sosnou všechny nálezy u referenčních keší a pokud jsi našel alespoň jednu z nich, jsi automaticky v této statistice i s počtem nálezů. Je nereálné stahovat logy ze všech keší na světě.nosferatu XIII. napsal/a:
(jinak jsem dodnes nepochopil system referencnich cachi - proc jsou, proc jsou zrovna tyhle, etc...)
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 06 duben 2011 - 21:56

a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 06 duben 2011 - 22:53
Publikováno 06 duben 2011 - 22:58

Publikováno 06 duben 2011 - 23:29
sobikovi napsal/a:
Ty statistiky tady by bylo asi lepší vypnout nebo nějak poladit. Podle gc.cz jsme na 2088 místě a podle cacherstats (kterým věřím) na 1516 a to je ku.va rozdíl... Japato že cacherstats to umí denně aktualizovat bez nějakých podivných referenčních keší a tady to nejde? Nejde to? Vypni to!
Neunáhluj se s břitkými odsudky;).
1) Cacherstats také používají "referenční keše" - viz.
2) Cachersts (kterým věříš) a umí se denně aktualizovat, ti nyní počítají 836 nálezů, zdejší statistika správně 840 nálezů.
3) Pozor na míchání hrušek s jablky - zdejší statistika nyní pro účely soutěže počítá přírůstky nových keší od Nového roku, proto tak veliký rozdíl v pořadí.
I v původní verzi byly rozdíly, ale ty vyplývají z toho, že každá ze statistik používá jiné referenční keše.
4) Výběr referenčních keší byl daný tak, aby obsahoval keše, které jsou pro kačery dostupné, a přitom nejsou příliš navštěvované cizinci (protože je to statistika českých kačerů). Proto jednoduché multinky, triviální mysterky a tradičky sice profláknuté, ale mimo hlavné turistické cíle.
Takže nevypínat, ono to jde

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 07 duben 2011 - 4:05
Dovolte mi prosím dva dotazy:PaWcz napsal/a:
1) Cacherstats také používají "referenční keše" - viz.
....
1) V uvedeném odkazu hned první FAQ informuje, že pro zařazení do statistik Cacherstats stačí JAKÝKOLIV zápis do referenční kešky, tj, stačí i WN. Platí to u nás také ?
2) Pokud ano, nebylo by vhodné kromě mnoha reálných referenčních kešek založit také jednu "virtuální" celostátní, na mapě umístěnou tak nesmyslně, aby jí cizinci ani nehledali, a v ní aktivovat statistiky pouhým WN ? Taková "Registrační pro statisiku" by byla každému snadno dostupná a hlavně nezničitelná.
Ne že by mě statistiky a závodění nějak trápily, na to jsem nezkušené káčátko. Jen mě to zajímá.
Publikováno 07 duben 2011 - 5:45
Publikováno 07 duben 2011 - 8:33
právě jsem pozměnil pravidla v obou soutěžích o Putovní pohár 2011 a TOP KAČER 2011
Ještě díky geokolegovi dr.vota za nápad, v této chvíli mají obě soutěže hlavu a patu a jsou o mnoho více motivující pro celou základnu geocacherů. ...

LINK: http://cz-geocoin-sh.../putovni-pohar/
Publikováno 08 duben 2011 - 7:29
Právě jsem přidal na WWW stránky pár informací o potencionální možnosti stanování.
LINK: http://cz-geocoin-sh...ni-a-stanovani/
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů