MA-FI-AN napsal/a:
Cemu se ale nejvic smeju, je tem co si logovali bod bez navstevy cache a to jeste s povolenim rw.
A ty jsi tam byl ??
15.7. tam máš Found-it taky :-D
http://www.geocachin...f7-b9fc7892f381
Publikováno 17 July 2012 - 8:37
MA-FI-AN napsal/a:
Cemu se ale nejvic smeju, je tem co si logovali bod bez navstevy cache a to jeste s povolenim rw.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 17 July 2012 - 8:39
MA-FI-AN napsal/a:
tady bych rad vedel jestli publikace mysterky bez reseni od RW bylo aspon po.konzultaci s GS a objasnenim situace. A ten ban taky.
Takže se dá předpokládat že se jednalo o akci posvěcenou GSVec, kterou bychom vám pri schvalování vedomne neschválili, jsme zde se souhlasem vedení publikovali pod anonymním nickem, abychom si proverili naši teorii.
Publikováno 17 July 2012 - 8:46
(On si posunul datum a myslel, že si toho nikdo nevšimne.)- omluva - omyl - přiznaný - potom by byla moje věta pomluvou. Takže upravuji a jakoby mažu.kolombo napsal/a:
MA-FI-AN napsal/a:
A ty jsi tam byl ??
Publikováno 17 July 2012 - 8:46
Bobr_ napsal/a:
Nikdo z nálezců neměl souřadnice z jiného zdroje, než od tiskaře!!! A to je fakt - neoddiskutovatelný.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 17 July 2012 - 8:48
Publikováno 17 July 2012 - 8:53
Publikováno 17 July 2012 - 8:54
wabicek napsal/a:
Bobr_ napsal/a:
Ba ne, jistota bez důkazu.
coz je teda pekny oxymoron.
a i kdyby byla akce posvecena treba papezem ci snad dokonce vaclavem klausem, tak by to nic nemenilo na tom, ze to je svinarna.
Publikováno 17 July 2012 - 8:54
Oops, mel to byt WN:-Dkolombo napsal/a:
MA-FI-AN napsal/a:
A ty jsi tam byl ??
Publikováno 17 July 2012 - 8:55
mpik napsal/a:
Vidím, že to byla past, ale chytráky, kteří tvrdili už předem, že to nemá řešení, bych chtěl upozornit, že do jednoho listingu jsem koukal rok, než jsem na řešení přišel. Ona pětka nemusí být jen šíleně překombinovaná, ale třeba taky jen hodně šikovně schovaná v listingu. A že jsem na to JÁ nepřišel ještě vůbec nemusí znamenat, že na to NIKDO nepřijde.
Publikováno 17 July 2012 - 9:06
Publikováno 17 July 2012 - 9:11
Tohle nemyslis vazne, ze ne? Koukam, ze jste jako Reviewri pekne v loji, kdyz napisete takovouto vyzvu. Kde je najednou ten vas nadhled?DarkLord Reviewer napsal/a:
Nicméně mnohem bych byl raději, kdyby někdo z vás zatlačil na Tiskaře a dostal z něj, jakým způsobem získával finálky či dokonce přístup do celého systému. Zda pouhým odhadem hesla či více sofistikovanějším postupem.
10 SIN
20 GOTO HELL
Publikováno 17 July 2012 - 9:11
DarkLord Reviewer napsal/a:
Nicméně mnohem bych byl raději, kdyby někdo z vás zatlačil na Tiskaře a dostal z něj, jakým způsobem získával finálky či dokonce přístup do celého systému. Zda pouhým odhadem hesla či více sofistikovanějším postupem.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 17 July 2012 - 9:13
Tady pochybnosti ale nejsou, jen se neví, jestli oběť uškrtil nebo zastřelil.kolombo napsal/a:
Myslím, že teď s ním bude ještě lepší domluva, než byla dříve :-(
Z čistě právního hlediska, to, že v případě pochybností se soud přikloní na stranu obžalovaného, to už v ČR neplatí ?
Publikováno 17 July 2012 - 9:18
Publikováno 17 July 2012 - 9:23
kolombo napsal/a:
Myslím, že teď s ním bude ještě lepší domluva, než byla dříve :-(
Z čistě právního hlediska, to, že v případě pochybností se soud přikloní na stranu obžalovaného, to už v ČR neplatí ?
Publikováno 17 July 2012 - 9:30
Publikováno 17 July 2012 - 9:31
Ještě štěstí, že Needs Archived logy se zasílají reviewerovi, který to řeší tak, jak je dáno v pravidlech (jako tomu bylo třeba v případě GC11JMB) - bez rozlišení toho, kdo je ownerDarkLord Reviewer napsal/a:
Ale prosím rozlišujte dvě roviny - owner, byť je reviewerem, není to samé, co reviewer.
Bobr_ jej prý zná, tak se divím že jej ještě nenapsal, když měl čas zaspamovat mi listingy na mých keškách.kolombo napsal/a:
kompletní postup, jak se mu podařilo dopočítat ty souřadnice.
Souhlas! Viz logy Saturnina!DarkLord Reviewer napsal/a:
vy jste na tom nejvíce biti, vy se snažíte luštit těžké mysterky, které jiný má naprosto bez námahy.
Důvodem zabanování který mám uvedený v mailu z Groundspeaku je "nalezení cache jiným způsobem".Jen mi prijde, že je to také forma BF
Publikováno 17 July 2012 - 9:44
Ze by tak konecne zavreli hubu tem, co tvrdi, ze podstatny je jen log na papire a kseftovani s finalkama je OK ??Tiskar94 napsal/a: Důvodem zabanování který mám uvedený v mailu z Groundspeaku je "nalezení cache jiným způsobem".
Publikováno 17 July 2012 - 9:49
Publikováno 17 July 2012 - 9:53
Souhlas! Viz logy Saturnina!DarkLord Reviewer napsal/a:
vy jste na tom nejvíce biti, vy se snažíte luštit těžké mysterky, které jiný má naprosto bez námahy.
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů