Přejít na obsah


Fotka

export do Garmin Connect


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
17 odpovědí na toto téma

#1 McJura

McJura

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2012 - 17:50

Ahoj, nejde mi už nejakou dobu na connectu odeslat projetou trasu z gps (dakota 20). Normálně kliknu na odeslat, pak začne vyhledávat zařízení a když najde moji navi, dám odeslání nových aktivit a pak se zobrazí průbeh odesílaní u kterého se to ale vždy sekne a dál se nedostanu. Neví někdo co stím? díky
  • 0

#2 koko0925

koko0925

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 83 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2012 - 18:10

Taky mi to nejde se 450kou. Zatim jsem z ni nestahl ani ň. Zato Edge 705ka se vzdy vysype v pohode.
  • 0

#3 Fousek.cz

Fousek.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 56 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2012 - 18:11

Ono jim to nějak blbne mě to taky nejde.Uložím trasu a pak ji z navigace nahraji ručně to jde.. Jinak starší .gpx co mám uložený mě to nebere..
  • 0
HTC Wildifire LOCUS Oregon 450

#4 McJura

McJura

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2012 - 21:03

Bohužel stále mi to nejede. Začal jsem tedy používat alternativní stránky ridewithgps.com, kde to funguje bez problémů
  • 0

#5 elmarees

elmarees

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2012 - 15:15

zkusit aktualizovat firefox...pokud pouzivate. Ja z O450 valim GPX do Garmin Connectu skoro kazdy den a vcera 12.9. bez problemu.
  • 0

MTB + Oregon 450 + Nokia N8 s HandyGC


#6 McJura

McJura

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2012 - 7:57

používam Chrome, mám ho aktuální. Stále to nefunguje. Nechápu to Garmin Connect používám asi tak 2 roky a celou dobu to bylo bez problémů. Poslední cca měsíc to ale nejede.
  • 0

#7 koko0925

koko0925

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 83 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2012 - 15:54

Tak uz asi vim jak to je. O450 posle jen to, co není ulozene, takze pokud mam nastaveno ukladani dat denne a vypisuju az druhy den, tak uz se nic nepreleje a musi se to rucne vytahnout z historie.
  • 0

#8 Radkak

Radkak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2013 - 14:33

Obnovuji toto téma. Posledních pár dní mi blbne Garmin connect. Jak ve Firefoxu, tak i v Chromu. Nechce mi to odesílat aktivity. Po nějaký době ho sice přemluvim, ale už mi leze na nervy. Máte s tím taky problémy? Nebo je chyba u jenom u mě?
  • 0

#9 Sovic13

Sovic13

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 234 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2013 - 14:40

Garmin Edge 500 (vybrane aktivity), Oregon (rucne) a zkusil jsem i FR110(vybrane) a vse v pohode - Chrome
  • 0

#10 Radkak

Radkak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2013 - 14:57

Díky. Takže budu zkoumat, proč mi to blbne :-)
  • 0

#11 Mimi a Filibert

Mimi a Filibert

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 129 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2013 - 16:02

Radkak napsal/a:
Obnovuji toto téma.
Posledních pár dní mi blbne Garmin connect. Jak ve Firefoxu, tak i v Chromu. Nechce mi to odesílat aktivity. Po nějaký době ho sice přemluvim, ale už mi leze na nervy. Máte s tím taky problémy? Nebo je chyba u jenom u mě?


Já jsem zaznamenal trošku podobný problém. Do connectu se vše nahrálo bez problémů, na web endomonda to ale nešlo. Musel jsem to tam nahrát přes gpx místo napřímo přes kabel.
  • 0

#12 Radkak

Radkak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2013 - 12:10

O tomhle problému jsem četla na fóru Edmonda. Psali, že o tom vědí a že to dají během dneška/zítřka do pořádku. Koukala jsem na různý diskuze ke Garmin Connectu a stejný problém, jako já tam hlásí několik lidí. Jen Support Garmin vůbec nereaguje..
  • 0

#13 Firestone-

Firestone-

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 607 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2015 - 20:46

Ahoj, rád bych navázal na téma. Snažím se po nějaké době natlačit nějaké prošlé trasy na Connect, ale ouha, nepočítá mně to ušlou vzdálenost. O trase evidentně ví, čas taky nějaký zobrazí, stejně tak nastoupanou a naklesanou výšku, ale ušlá vzdálenost je 0.01 km. Zkoušel jsem více tras, ale pořád stejný výsledek. Nemá s tímto někdo zkušenost a neporadil by někdo co zkusit?

Zkoušel jsem ještě ono GPX prohnat přes jiné programy (export trasy jsem prováděl pomocí BaseCamp a MapSource), ale bez progrese.

Pro úplnost připojuji GPX soubor, který se snažím uploadovat.

Přiložený soubor (y)


Tento příspěvek byl upraven od Firestone-: 13 leden 2015 - 21:01

  • 0
Mrkněte na Geocaching v médiích (rozcestník). Třeba Vás něco zaujme :-)

#14 Jarous1

Jarous1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2015 - 21:27

Nemám co bych tam teď poslal, ale už docela dlouho mají nějaké problémy. Proto zřídili tuhle stránku aby si uživatelé mohli ověřit jestli jim blbne technika doma, připojení, nebo je závada u Garmina ;)  Současně hlásím, že webové rozhraní Connectu nějak není kompatibilní s Firefoxem... Nikdy se mi nepodařilo procházet ty jejich stránky bez problému, resp. to nejde skoro vůbec, jsem vůbec rád, že se mi zobrazí aspoň ta titulní strana. A to už od loňského jara a se všemi  verzemi FF co za tu dobu dodnes vyšly :angry:  V IE všechno šlape v pohodě, nechápu...


  • 0

#15 mr3ska

mr3ska

    Optimista

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 439 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2015 - 22:29

Nemáš náhodou AdBlock? Když jsem ho měl ve FF tak se mi zobrazila jen modrá stránka, prázdná. Když jsem ho vypnul pro danou stránku, jede mi všecko OK. Jak ve FF tak Ch (IE netušim, nezapl jsem tak rok)


  • 0

Outdoor: eTrex Touch 35, Colorado 300, fenix3

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

Tip na výlet: Kondracké farní muzeum

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

 

Poslední článek: Blackberry nejen na práci


#16 Jarous1

Jarous1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2015 - 23:30

Adblock tady provozuji, to je pravda :)  Jenomže, teď je Connect v takovém stavu, že nefunguje už v ničem :D Momentálně to mají úplně rozhašené. Takže to vyzkouším s vypnutým Adblockem později.

 

EDIT: Tak už jim to zase šlape, alespoň tedy to, co mne zajímá. A samozřejmě, že vypnutí Adblocku vyřešilo funkčnost pod Firefoxem :)  Hlavně že ho mám povypínaný na kdejakých jiných stránkách, ale zrovna tady mne to vůbec nenapadlo, chjo... Takže díky za nakopnutí!!!


Tento příspěvek byl upraven od Jarous1: 14 leden 2015 - 2:07

  • 0

#17 Firestone-

Firestone-

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 607 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2015 - 8:00

Zkoušel jsem uploadovat trasu přes IE (bez jakýchkoli doplňků), ale výsledek stejný :( No snad je to jen dočasné. Connect jsem si celkem oblíbil.


Tento příspěvek byl upraven od Firestone-: 14 leden 2015 - 8:17

  • 0
Mrkněte na Geocaching v médiích (rozcestník). Třeba Vás něco zaujme :-)

#18 mr3ska

mr3ska

    Optimista

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 439 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2015 - 10:04

Jarous: však já to měl stejně jako Ty. Napadlo mne to uplně náhodou, že by to mohl dělat adBlock ;)


  • 0

Outdoor: eTrex Touch 35, Colorado 300, fenix3

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

Tip na výlet: Kondracké farní muzeum

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

 

Poslední článek: Blackberry nejen na práci





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka