HaLuMa napsal/a:
Pomale je to hlavne kdyz se po mape pohybujes kurzorem, a chces se jim soupnout do strany do mist, kde jeste mapa vykreslena neni. Pri normalnim pesim pohybu i pri jizde vlakem se mapa stiha normalne posouvat.
Aha

Publikováno 19 prosinec 2012 - 9:43
HaLuMa napsal/a:
Pomale je to hlavne kdyz se po mape pohybujes kurzorem, a chces se jim soupnout do strany do mist, kde jeste mapa vykreslena neni. Pri normalnim pesim pohybu i pri jizde vlakem se mapa stiha normalne posouvat.
Publikováno 19 prosinec 2012 - 9:52
Garmin eTrex 30 TOPO Pro 2015 + Tempe senzor + Premium Heart Rate monitor; Lenovo P70; Nikon D5100; geobike Kelly's Scarpe
Publikováno 20 prosinec 2012 - 9:08
Ale bude. protoze sjem si schvalne vcera vecer vyzkousel, ze ackoliv mam Glonass zapnuty, zadnou camrdu nepozoruji. Pravda, uz na zacatku jsem si mnohem prisneji posteloval, kdy se ma brat smer z GPS a kdy z kompasu. Vychozi nastaveni je pri blbnoucim kompasu na pytel. problem je v tom, ze kompas za nejaky cas zapomene svoji kalibraci, a tak ma pak tendenci pri zastaveni ukazovat na sever, lhostejno, jak jsi opravdu natoceny.
Publikováno 20 prosinec 2012 - 9:17
Publikováno 20 prosinec 2012 - 9:25
Publikováno 20 prosinec 2012 - 13:12
HaLuMa napsal/a:
Pak nechapu, proc sis kupoval GPSku s Glonasem, kdyz to neumis vyuzit?
Publikováno 20 prosinec 2012 - 13:50
Publikováno 20 prosinec 2012 - 20:27
HaLuMa napsal/a:
Jo, to byly asi tak stejne kvalitni reci, jako ze je nepouzitelnej, protoze se ti toci mapa. Funguje uplne normalne a pomaha. Nevsiml jsem si, ze bych zmatene bloudil po lesich. A protoze jsme cely ten rok pokazde chodili zaroven i se starou Vistou HCx, tak mohu s klidnym svedomim rict, ze Glonass pomaha.
Publikováno 20 prosinec 2012 - 21:50
Publikováno 20 prosinec 2012 - 22:31
Vsechno uz tu bylo vice ci mene popsano. Ja mam ale momentalne zcela jiny problem. Muj eTrex v terenu pracuje v pohode. Mapa se zobrazuje, kese taktez. Problem nastava, kdyz pristroj pripojim na PC.micska napsal/a:
Zdravím,
můžete mi, kdo máte, popsat praktické zkušenosti s eTrex30? Především mi jde o přesnost dosažitelnou v terénu, rychlost reakce a výdrž baterií při geocachingu v přírodě?
Díky, krásný den!
micska
Publikováno 20 prosinec 2012 - 22:44
Vsechno uz tu bylo vice ci mene popsano. Ja mam ale momentalne zcela jiny problem. Muj eTrex v terenu pracuje v pohode. Mapa se zobrazuje, kese taktez. Problem nastava, kdyz pristroj pripojim na PC.
Nezobrazuje se mi totiz slozka Garmin (ta co je na obr.) Nevite nekdo, kde by mohla byt chyba?
Publikováno 20 prosinec 2012 - 22:49
HaLuMa napsal/a:
Mam to nastavene tak, aby i pri nejnizsich rychlostech pouzival smer z GPS a ne z nefungujiciho kompasu. Kompas se pak pouzije az kdyz skutecne stojim na miste. Otaceni mapy nepouzivam, takze se mi pri stani na miste obcas pootoci nesmyslne sipicka - coz mne vubec netankuje.
Jakmile se rozejdu, tak po par krocich se zase prepne smer z kompasu na GPSku, a sipka hned ukazuje spravne. Kdyz stojim, sipka nijak netancuje, jen se po zastaveni stoci do spatneho smeru - jak je rozkalibrovany kompas. V te betaverzi s opravenym kompasem mi to i pri zastaveni ukazovalo spravny smer, stale zadne tancovani.
Publikováno 20 prosinec 2012 - 23:09
Ha haBubaczech Gang napsal/a:
Vsechno uz tu bylo vice ci mene popsano. Ja mam ale momentalne zcela jiny problem. Muj eTrex v terenu pracuje v pohode. Mapa se zobrazuje, kese taktez. Problem nastava, kdyz pristroj pripojim na PC.
Nezobrazuje se mi totiz slozka Garmin (ta co je na obr.) Nevite nekdo, kde by mohla byt chyba?
Máš zaplej počítač ?
Publikováno 20 prosinec 2012 - 23:17
Publikováno 20 prosinec 2012 - 23:25
Publikováno 20 prosinec 2012 - 23:36
Publikováno 20 prosinec 2012 - 23:41
Publikováno 20 prosinec 2012 - 23:54
Bubaczech Gang napsal/a:
Tak jsem nenašel kde to nastavit, v gpsce jde nastavit zapnutí vypnutí glonassu, orientace, kompas automaticky nebo ne,směr k severu ale kde to má brát směr při jaký rychlosti jsem nenašel.
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů