Geodepresivní koutek III
Publikováno 10 October 2013 - 13:09
Publikováno 10 October 2013 - 14:07
Publikováno 10 October 2013 - 14:27
Jo, já už mám na keškování vyhražené čtvery kalhoty, abych neměl zbytečné prostoje když se zrovna sušízvedavkanocni napsal/a:
už jsem byla pěkně převlečená z kešovacího do civilního ( černobílá kombinace, sukně, silonky, kožené lodičky ) a keš nebyla u kostela, ale cca 250 m dál, na kraji pole. Na poli právě pilně rozmetávali a zaorávali hnůj, keška byla pod pěkným nánosem stejně jako cesta k ní....ještě štěstí, že sebou vozím kanystr s vodou.
Oni už se přestávají bát, stejně vědí, že skončí někomu na talíři. Takže už to nejsou divočaci, ale volně chovaní pašícizvedavkanocni napsal/a:
Ale končila jsem radostně, než jsem se umyla, tak směrem k silnici přiběhl houf divočáků, bachyně s mladými a pár asi lončáků. Takhle ve volném prostoru v takovém počtu a blízko snad 100 - 120 m jsem je ještě neviděla. Přes silnici přecházeli spořádaně jak děti s paní učitelkou.
Ale tyhle kecy opravdu asi patří naproti...
Publikováno 10 October 2013 - 16:52
Pozdě. Mašíbl byla série keší, už je archivovaná. Ale když budou volby, což založit SPNH? Do strany padlých na hlavu by se přihlásilo asi dost lidí.ladislavappl napsal/a:
Tak ho zavedeme, ne? Co takhle svatý Mašíbl? (MAgor ŠÍlenec, BLázen). Kdysi byl v Technickém magazínu seriál "Z našich mašíblů" o geniálně blbých vynálezcích.
Publikováno 11 October 2013 - 11:14
Člen týmu URNA - Útvar Rychlého NAlezení.
Lovem postižen na 100%.
Publikováno 11 October 2013 - 12:19
Co ty vis...treba si nekdo zaklada vlastni multinu, ta tva se mu moc libila a staci mu mene stage :-DgeoFukar napsal/a:
Tak se mi stalo to, co jsem si nepřipouštěl, že by se mi mohlo stát.
Utrpěl jsem geodepresi.
Nějaký dobrák si pěkně prošel moji lesní multinu GC3C45R, ukradl polovinu stages a finálku.
Jsem v podstatě rád, že se mu to tak líbilo. Asi jsem ji udělal dobře
Ale na co mu ty umělý šutry budou? A proč jich loupnul jen půlku?
A když ji obnovím, nebude si tam chodit pro další do sbírky?
Co když si dělá na zahrádce skalku?
Na můj vkus je těch otázek nějak moc.
Tak nac chodit do obchodu ze? :-(
Publikováno 11 October 2013 - 12:28
Já mám ty šutry podepsaný Takže hned při FTF si je budu zase brát zpátky.Co ty vis...treba si nekdo zaklada vlastni multinu,
Člen týmu URNA - Útvar Rychlého NAlezení.
Lovem postižen na 100%.
Publikováno 11 October 2013 - 12:36
Tak to mas vychytane :-)geoFukar napsal/a:
Já mám ty šutry podepsaný Takže hned při FTF si je budu zase brát zpátky.Co ty vis...treba si nekdo zaklada vlastni multinu,
Ale abys nedopadl tak, ze se kazdemu budes koukat pres plot na zahradku, zda tam nekde nejsou sutry s monogramem :-D
Publikováno 11 October 2013 - 23:14
Publikováno 11 October 2013 - 23:28
geoFukar napsal/a:
Tak se mi stalo to, co jsem si nepřipouštěl, že by se mi mohlo stát.
Utrpěl jsem geodepresi.
Nějaký dobrák si pěkně prošel moji lesní multinu GC3C45R, ukradl polovinu stages a finálku.
Jsem v podstatě rád, že se mu to tak líbilo. Asi jsem ji udělal dobře
Ale na co mu ty umělý šutry budou? A proč jich loupnul jen půlku?
A když ji obnovím, nebude si tam chodit pro další do sbírky?
Co když si dělá na zahrádce skalku?
Na můj vkus je těch otázek nějak moc.
Tak té je škoda. Ta byla opravdu super.
A co ten poslední s prvním a jediným nálezem? Pochopil vůbec správně, o čem je sbírání krabiček?
Publikováno 12 October 2013 - 11:32
„Krátký jest blábol,
dlouhý jest žal,
dříve rozumně zápol
a nerozum s beder svých sval.
Sval blábol a nerozum,
s rozumem se dorozum!“
Publikováno 12 October 2013 - 13:02
ladislavappl napsal/a:
Tak se ještě vracím k mašíblu. Jeho asi nejvýznamnějším představitelem byl Jakub Hron Metánovský (4. 6. 1840 Metánov (okr. Pelhřimov) - 29. 4. 1921 tamtéž), lingvista, přírodovědec, vynálezce, filosof i básník (viz zde) a GC1NZHG. Ale i když byl podle nás mašíbl, tak by si z něj někteří diskutéři mohli vzít ponaučení. Cituji z jeho veršů:
„Krátký jest blábol,
dlouhý jest žal,
dříve rozumně zápol
a nerozum s beder svých sval.
Sval blábol a nerozum,
s rozumem se dorozum!“
Tedy, nevím, ale tohle je spíš do georadostného koutku :-).
Když jsem si přečetl ten listing, tak si říkám, že rrota má velkou fantazii :-). Nechce se mi tomu totiž věřit :-).
Děkuji za pobavení, když už musím nachlazený sedět doma, místo lítání někde venku na výletě... :-(
Publikováno 12 October 2013 - 19:21
Roman_Jaromer napsal/a:
Tedy, nevím, ale tohle je spíš do georadostného koutku :-).
Ale ne, jste tu správně. Přece jen je v nás dědictví staré řecké filozofie, kdy chceme mít všechno pěkně zaškatulkované. A taky máme rádi, když když platí A, tak neplatí non A a naopak. Jenže reálný svět není tak černobílý - jak říká Hamlet: "Je více věcí na zemi i v nebi, o nichž se vašim filozofům nezdá". A tak jsme zmateni a ze zoufalství všechno převracíme: zlo označujeme za dobro, černou nazýváme bílou, lež pravdou atd. Ale kdybychom se jen trochu povznesli a nahlédli za zeď té naší euroamerické zahrady, tak uvidíme, že třeba buddhisté (zvl. zenoví) nemyslí takhle striktně dualisticky; zlo není pro ně opakem dobra, černá není opakem bílé, chlad není opakem horka, láska není opakem nenávisti... A i Číňané znalí taoismu vědí, že v každém JIN je trochu JANG a v každém JANG je trochu JIN (to je ta bílá tečka v černém poli a černá v bílém v monádě (viz obr.)zvedavkanocni napsal/a:
Jen jsme asi ve špatném koutku.
Z toho tedy plyne... jenže vidím, že mi v buňátu došel inkoust, tak zatím ahoj!
Publikováno 16 October 2013 - 6:27
Po dlouhý době otevřu web Libimseti. cz a první co na mě vyskočí je reklama na Geofashion. Asi jsme odsouzení žít jenom geocachingem
Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě
Publikováno 16 October 2013 - 6:47
Jako, že ti nefunguje CTRL+C, CTRL+V? Ten základní pracovní a studijní nástroj moderního člověka? Mně to funguje.
Hm, my fosilové halt používáme Ctrl+Insert, Shift+Insert a Shift+Delete.
Publikováno 16 October 2013 - 14:37
No pani, on se ten Jakub Hron opravdu 4.6.1840 v Metanove c.15 narodil, viz. http://digi.ceskearc...&menu=3&id=2575
Publikováno 16 October 2013 - 17:05
Tak já nevím, ale v naší keši je max. třeba 5 nálezů za měsíc a dosypaným cwg trvalo dva měsíce, než byly fuč. Nepatří mezi těžké keše, ale je v přírodě...
Publikováno 16 October 2013 - 19:44
No pani, on se ten Jakub Hron opravdu 4.6.1840 v Metanove c.15 narodil, viz. http://digi.ceskearc...&menu=3&id=2575
Tedy, to je super informace, že je tohle dostupné na internetu. Díky !
Publikováno 16 October 2013 - 20:05
Po dlouhý době otevřu web Libimseti. cz a první co na mě vyskočí je reklama na Geofashion. Asi jsme odsouzení žít jenom geocachingem
A nebude to spíše cílenou reklamou od gůglu?
A líběj se ti?
12 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 12 návštěvníků 0 anonymních uživatelů