Ahoj,nevíte jestli jdou stáhnoutsmart maps i do mobilu s OS symbian?Našla jsem to jen na android.. :/ ..
Díky za odpověď.
Smart Maps
Vytvořeno od
athena
, kvě 24 2013 15:45
3 odpovědí na toto téma
Publikováno 24 květen 2013 - 15:45
Publikováno 24 květen 2013 - 16:17
Publikováno 24 květen 2013 - 16:47
Zakoupit lze, a možná i na tvém telefonu pojede viz systémové požadavky ...
k dispozici je i Free online verze, ale tahat mapové podklady z internetu je i s 3G na houby.
Jaké ale SM pro Symbian jsou to netuším. Používám však k plné spokojenosti od dob Windows Mobile až po Android.
k dispozici je i Free online verze, ale tahat mapové podklady z internetu je i s 3G na houby.
Jaké ale SM pro Symbian jsou to netuším. Používám však k plné spokojenosti od dob Windows Mobile až po Android.
Garmin Oregon 550
Sony Xperia Tipo ST21i - aDrake Plus
Sony Xperia Tipo ST21i - aDrake Plus
Publikováno 24 květen 2013 - 20:17
Smart Maps na Nokia to je operační systém Symbian, dnes i WP7-8 a to nevím jak funguje. Píši svoji recenzi na Symbian.
Zkoušel jsem to dlouho, velice dlouho, stálo to peníze, ale hlavně nervy.
Na Nokii E66 (bezdotykový), to fungovalo, ale nešlo připojení k satelitům přes GPS modul LD4W - jinak se nepřipojíte.
Nokia N8, C5-03(dotykový) již fungovalo připojení přes GPS modul, ale nešlo navigovat a hlavně ukládat body (keše)pro GC. A pokud si neuložíte bod nemůžete se k němu přiblížit.
Dva roky mě slibovali operátoři Smart Maps, že přijde oprava a nic.
Utíkej od Smart Maps se Symbianem. Přešel jsem na Android, tam sice občas také něco vypadne, ale to důležité co kačer potřebuje funguje.
Kdo chce psa bíti, ten si hůl vždycky najde!
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů