Donedavna sme na navigaciu pouzivali PDA alebo MIO - pokusy o navigáciu s garminom O550T v porovnani s iGO nedopadli pre garmin dobre. Od kupy montery sa snazim vyuzivat na navigaciu iba garmin a ako program pouzivam Sygic pre android..Domaca priprava dat je jednoduchsia a nezaberie tolko casu.
Ako SD kartu mam 32G kartu ale po problemoch s nou som skusal aj mensie ale vzdy sa vyskytol problem. Podla mna to teda nezalezi od kapacity resp. jej rychlosti ale je to nejaky bug alebo co. U mna sa prejavovala chyba tak, ze cez pripojenie cez MTP s PC som videl v PC dvojite subory a adresare. Skusal som vselico, samozrejme som hladal info aj na nete /bezuspesne/ ale obycajne pomohlo len vybratie karty a skontrolovanie v citacke kariet v PC cez menu tools. Takto som sa naucil opravovat fantomove adresare az dovtedy kym oprava cez tools v PC nepomohla a pocet fantómových adresarov stupal s poctom vybrati a zasunuti karty do garmina. Nakoniec mi PC vsetko zobrazoval tak ze vsetko tam bolo 5x. Pritom zobrazovanie v monterre bolo vzdy spravne aj programy fungovali spravne. Len ten prenos do PC cez MTP blbol. Este doplnim, ze pri pokuse o precitanie suboru sa to nepodarilo a tak som do PC nevedel nic z monterry nacitat.
Riesenim nakoniec bolo ze v menu nastaveni pri SD karte stacilo pouzit odmontovanie a namontovanie SD karty. Ak sa mi to teraz stane tak odmontovanie/primontovanie karty vzdy pomohlo...
Skus teda odmontovat/primontovat SD kartu, mozno to pomoze aj tebe...