Přejít na obsah


Fotka

MEGA FAD Sweden 2.11.2013 u Stockholmu


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
Žádné odpovědi

#1 Xork42

Xork42

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 343 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2013 - 14:48

Mega Sweden FAD 2013 http://coord.info/GC4DX9Y

zvazuju ze bysme jeli, autem, jako loni :oD viz tady forum na geoolu

Sice to sou zatim jen divoky plany ... ale chtel by jeste nekdo taky jet ?

v listingu je dokonce ceska pozvanka

Začínáme odpočítávat dny do zahájení nejstarší a největší švédské soutěže v geocachingu – FUMBLE AFTER DARK 2013! Letošní, již jedenáctý ročník, se bude konat 2. listopadu v oblasti města Södertälje, které se nachází jižně od Stockholmu. Jak je již tradicí FAD, přesné místo soutěže je stále drženo v tajnosti a bude oznámeno nejpozději 1. září. FAD je největší soutěží ve Švédsku a zároveň jedinou mega-akcí. Geocachers z celého světa jsou vítáni společně s rodinami a přáteli, aby se zúčastnili této unikátní soutěže.
Soutěž

Fumble After Dark je výjimečnou soutěží v mnoha směrech. Můžete se zde setkat s dalšími geocachery, zúčastnit se zajímavých školení a aktivit, a také nakoupit a seznámit se výrobci na našem tržišti. K tomu také nabízíme několik hodin fascinujícího geocachingu v listopadové temnotě. Hned po setmění zveřejníme souřadnice velkého množství skrýší, z nichž některé tradiční bude možné přihlásit po soutěži na geocaching.com, ale bude také velké množství dočasných skrýší, které budou založeny pouze pro samotnou soutěž. Mezi nimi budou mnohé obtížné se zábavným překvapením, věci, které jinak při geocachingu nezažijete. Takže vezměte baterky a náhradní baterie a přidejte se!
Další informace

Denní program začíná ve 10:00 a večerní část v 17:00, ukončení o půlnoci. Pro detailní program a více informací navštivte naší informační stránku. Vstupní poplatek je 100 SEK. Více informací o přihlášení a platbě vstupního poplatku bude uveřejněno později na stránce fad.geocaching.se.
  • 0

NOTE2 - Android - online Locus - offline Locus :oF

moje DRACI zbirka

muj WEB
 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama