Nejlepší odpověď pepa.z.pocernic , 25 October 2013 - 11:05
Existuje plugin na ignorování témat. Jestli funguje podle požadavků netuším, protože je placený a tak jsem ho nezkoušel.
Přejít na celý příspěvek
Nejlepší odpověď pepa.z.pocernic , 25 October 2013 - 11:05
Existuje plugin na ignorování témat. Jestli funguje podle požadavků netuším, protože je placený a tak jsem ho nezkoušel.
Přejít na celý příspěvekPublikováno 25 October 2013 - 19:44
no vida, kdyz uz tu reklama nese takovej mamon, mohl by provozovatel pustit nejakou kacku na vylepseni, at jsou uzivatele spokojenejsi...
to nebyla narazka, jen napad :-) kazdy podnikatel by se preci o svuj podnik mel starat :-) cz na gc.com by asi problem nebyl, ale tam by byl v tematech za chvilku pekny zmatek si myslim :-) podpis jsem dal pryc at nedrazdi :-)
Tak mi není jasný o co ti vlastně jde, má provozovatel pustit kačku, nebo se má začít starat o podnik a nevrážet peníze do něčeho na čem nevydělá?
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 25 October 2013 - 20:01
Takze, drahy chytraku, bud od ty dobroty a prestan vsude zminovat to, jak ti neskutecne vadi reklama. Poradne si nastav adblock a budes mit klid. Jeste jednou to nekde uvidim a prisaham, ze co se bude dit pak, se ti nebude libit.
A k tematu: Premluv provozovatele, at na to ty penize da. Nebo si poradne rozmysli, co by vlastne mel provozovatel delat.
Howgh.
Publikováno 26 October 2013 - 7:31
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek
Kešky výletovky
Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz web o zajímavostech Prahy
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů