A safra. To jsem sice opravil, ale už nepřenesl do aDrake Plus. Ve free verzi to funguje.
Problém jde obejít tak, že se mapy umístí mimo složku adrake.
EDIT: tak ona je bota i v a:Drake, nicméně předchozí poznámka o umístění map platí.
Zdravim, na nový rok jsem přestoupil na A drake plus, jelikož jsem s free verzí plně spokojen a chtěl jsem trochu podpořit vývoj :-), opět je v mapě šipečka, kterou jsem postrádal od jisté verze free verze..., takže super.
Nicméně zatím bojuji s vektorovými mapami.
Jestli jsem to tu pochopil správně, tak nyní u verze 4.11 (A drake plus) musí být k vektorové mapě zadána
1. Absolutní cesta k mapě nebo
2. mít adresář s mapami mimo adresář A drake (je možno mít nasměrováno do tohoto adresáře, kde jsou ale podadresáře s různými mapami? např. mapy pro Německo, ČR, atd?
Jako další dotaz, k těm vektorovým mapám, to znamená, že k dané mapě zvolím příslužnou vrstvu (téma) a tu pak přepínám na obrazovce s mapou? Nebo se přepíná celá mapa a jde to např. tak, že u té samé mapy je více vrstev (témat)
Díky za into
Šindy
PS: v předešlé verzi a Drake free šla jednoduše vybrat vektorová mapa přímo a k ní danou vrstvu ( formátu XXXXX.map.xml
Tento příspěvek byl upraven od Sindy_a_Lenas: 05 leden 2014 - 23:41