Kdyz jsme u tech inovaci, neda mi to abych znovu nenadhodil svou prosbu...
Stale mi v aDrake chybi nejaka rozumna moznost poznacit si u nalezene kesky objeveny kod TB nebo GC, ktery pak offline (mysleno az v pocitaci, ne v terenu) zaloguji jako "Discovered". Vim, ze je tam moznost ktera mi vlozeny text ulozi do vyexportovaneho "Field Notes" (FN), ale to mi prijde nebezpecne pouzivat, nebot kdyz to zapomenu odmazat tak ho zverejnim. Navic nekdy pouzivam GCLogger pro automaticke zalogovani FN.
Nechci navrhovat slozita reseni (nechal bych to na autorovi jak daleko by zasel ), ale stacilo by mi ke stesti pridat takovy seznam pod "Trackovatelne predmety"-"Ostatni", kde by byl datum, cas jmeno kesky a moje poznamka. Tam by se pak objevovaly kesky, u kterych bych pouzil ikonku "TB&GC" v casti "Muj log". Lahudkou by pak bylo, kdyby se do pak dalo vyexportovat to TXT abych mohl v pocitaci delat Copy/Paste.
Nevim jak to resite v soucasnosti vy, ale ja si aktualne kody fotim a pak vzpominam ve ktere kesce jsem cestovatele videl (pomuze i datum a cas fotky vs. nalezeni kesky).
Copak funkce "Discovered" nikomu z vas nechybi? (pridejte se, ...treba pak Ludka premluvime )