Mno u mě je to tak, že už to zase funguje. Zcela prokazatelně mi to fungovat přestalo, dneska jsem to na základě zdejších příspěvků vyzkoušel a jen se to zeptalo, zda plugin blokovat či neblokovat. Dal jsem neblokovat a už to zase jede. FF 45.0.1
Publikováno 23 březen 2016 - 15:38
Mně to nejede už delší dobu, ani v poslední verzi FF... Je to ale tím, že jsem se ve FF nijak nešťoural do nastavení, takže je to vlastně v pořádku
Jinak Garmin tímto opět nezklamal, opět se tváří, že "chyba je někde jinde než na jeho straně", viz přiložený obrázek To, že se vykašlal na podpis pluginu, že asi nepodporuje SSL přenos dat, to je samozřejmě chyba Mozilly, která to pak kvůli těmto nedostatkům blokuje, že ááááno???
Tento příspěvek byl upraven od Jarous1: 23 březen 2016 - 15:39
Publikováno 24 březen 2016 - 1:59
To o tom budoucím zablokování zprovoznění zakázaných pluginů ve FF 46 Mozilla píše zde . Na stránce úplně dole.
No, ještě chvíli a budu muset začít hledat nový použitelný prohlížeč. Teď ještě vyhrožují, že z FF bude vlastně takový převlečený Chrome (fuj, to je fakt designový nedomrlý hnus, ještě k tomu osekaný o hromadu potřebných funkcí, které u slušného prohlížeče patří už do samotného základu), takže asi zrovna tohle bude ten hlavní důvod ke změně
Tento příspěvek byl upraven od Jarous1: 24 březen 2016 - 2:01
Publikováno 24 březen 2016 - 7:04
Uvažuju o tom, kdybysme se domluvili a začali hromadně prudit u Garminů, ať ten plugin koukaj podepsat, jestli by to mělo nějakej efekt. Třeba kdyby tam člověk napsal, že jestli to neudělaj, tak příští zařízení si koupí u konkurence. Co to takhle vyzkoušet?
Publikováno 24 březen 2016 - 7:58
A já plus další lidi co jim to funguje / bez jakýchkoliv úprav v FF / mají garminu napsat co?
Publikováno 24 březen 2016 - 8:07
Že jste se dočetli, že od další verze FF (46) už vám to fungovat bez podpisu nebude. Páč to píšou u Fajrfoxů.
Publikováno 24 březen 2016 - 10:07
Já tedy používám GG a Chrome, ale chci-li si nahrát rychle jen jednu kešuli, tak používám Explorer (v Chromu mi to nejde) a funguje mi to bez potíží (vyzkoušeno před pár dny). Je tedy trochu opruzující, že musím otevírat jiný prohlížeč, než který používám běžně, ale dá se to "vydržet" .
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:garmin, návod
Geocaching →
Reviewer →
Jak založit kešku s kodemZaloženo od coolerman , 11 dub 2016 návod |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Jak nastavit oznámení o nových keškách na premium účtu?Založeno od Brigita , 21 bře 2016 návod |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
Atribut seasonal accessZaloženo od tomy.22 , 22 úno 2016 návod, pravidla |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
Atribut "Teamwork Required"Založeno od Tobias Reviewer , 21 úno 2016 pravidla, návod, reviewer |
|
|
||
Hardware a software →
GPS →
Baterie best ofZaloženo od sobikovi , 09 říj 2009 garmin, doporučení |
|
|
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů