GPX soubor vyzkoušíš snadno. Spust Mapy.cz a ten soubor na ně přetáhni. Nebo si ho otevři v něčem, co ho umí. Basecamp, Mapsource, Keškomapa, Googlemapy, GoogleEarth, Arcgisonline, atd.
Nebo se do něj podívej očima. Je to XML, tj. tagovaný text. Jakými tagy jsou označeny souřadnice, si odvodíš a pak se jen dívej, jestli tam nejsou ty nulové nesmysly. Případně ho zkus nějakým online validátorem, zrovna včera v nějakém sousedním vlákně o geogetu jsem na něj viděl odkaz. Nebo si to GPX udělej, stáhni, sežeň znovu.
Mimochodem, kde ten soubor máš? Nemáš ho na paměťové kartě a nemáš ji špatně zandanou? Mě se tohle stalo při výměně baterek a pak jsem viděl jen několik keší, co jsem měl přímo v navigaci. Ale to by neřešilo ty nulové souřadnice. A zkus se podívat, jestli nějaké GPX nemáš v navigaci, pokud používáš kartu, nebo na kartě, pokud používáš navigaci jako úložiště. Garmin bere první nahranou, takže pokud by byl nesmysl na nově nahrané třeba v navigaci, neprojeví se, dokud to jednou nezapneš bez karty.