Přejít na obsah


Fotka

nefunguje streetview


Nejlepší odpověď Hamaci , 11 únor 2014 - 12:12

Jak nastavit DNS google jen na svém počitadle (WinXP a výše)?

- klávesa Win+R

- do "Otevřít:" napsat "ncpa.cpl" a OK

- v okně "Síťová připojení" kliknout pravým tl. na připojení jehož vlastnosti chci měnit a zvolit "Vlastnosti"

- vybrat "TCP/IPv4" a tl. "Vlastnosti"

- zaškrtnout "Použít následující adresy serverů DNS" a zadat tam 8.8.8.8 případně 8.8.4.4

Přejít na celý příspěvek


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
40 odpovědí na toto téma

#1 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2014 - 7:58

Už druhý den mi nejede streetview na goofle mapách. Když dám "panáčka" nad mapu, zobrazí se použitelné modré "cestičky" jako obvykle, ale když panáčka někam postavím, místo příslušné fotky okolí se načte jen černé okno. Netušíte někdo, prosím, co s tím je? Dělá se vám to taky, nebo je závada na mém přijímači, případně někde mezi klávesnicí a židlí :D?


  • 0

#2 tomy.22

tomy.22

    Advanced Member

  • Moderators
  • 1 458 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2014 - 8:11

Tak mně na google mapách funguje vše tak jak má. Nepomohlo by smazat cookies?


  • 0

#3 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2014 - 9:38

A nemáš tam třeba Adblock? Zkus ho případně na té stránce vypnout. Mě třeba blokoval i obrázky tady ve fóru. Jinak, Google mapy mají novou verzi, zdá se mi, že hezčí a uživatelsky horší. Už se na ní dá přepnout.


  • 0

#4 St&nda

St&nda

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 329 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2014 - 9:55

V chromu mám adblock i něco od avastu a streetview stále běží.....


  • 0

#5 jardavera

jardavera

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 218 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2014 - 16:11

Už druhý den mi nejede streetview na goofle mapách. Když dám "panáčka" nad mapu, zobrazí se použitelné modré "cestičky" jako obvykle, ale když panáčka někam postavím, místo příslušné fotky okolí se načte jen černé okno. Netušíte někdo, prosím, co s tím je? Dělá se vám to taky, nebo je závada na mém přijímači, případně někde mezi klávesnicí a židlí :D?

Hlasím stejný problém.....


  • 0

Co nevidím, nahmatám . . .


#6 St&nda

St&nda

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 329 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2014 - 17:28

Hlasím stejný problém.....

Jaké máte prohlížeče, jaké instalace (jakých doplňků) naposledy proběhly? Jinak se to asi nevypátrá....


  • 0

#7 mr3ska

mr3ska

    Optimista

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 439 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2014 - 17:30

Já mám chrome i ff, v obou ad-block a vše funguje v pořádku. IE radši nezkoušim.


  • 0

Outdoor: eTrex Touch 35, Colorado 300, fenix3

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

Tip na výlet: Kondracké farní muzeum

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

 

Poslední článek: Blackberry nejen na práci


#8 jardavera

jardavera

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 218 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2014 - 17:52

Jaké máte prohlížeče, jaké instalace (jakých doplňků) naposledy proběhly? Jinak se to asi nevypátrá....

Windows 7, antivir MS Essentials, Opera 2014, žádné doplňky neinstalovány, vše fungovalo ještě před 2 dny normálně.....nic nového jsem neinstaloval.


  • 0

Co nevidím, nahmatám . . .


#9 St&nda

St&nda

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 329 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2014 - 18:05

nemohl by být problém v té nové opeře? našel jsem fix:

 

Googlemaps does not load Street View, this issue was resolved a few versions ago but now is here again in opera 19 stable.

 

na linku zde.


  • 0

#10 Solim

Solim

    Šolim

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 075 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2014 - 18:31

Taktez se mi to stalo nekdy pred 14-ti dny, ale druhy den bez problemu. Ted znovu, jen se nacte cerne okno a dal nic jak pise Jacka. Pouzivam Firefox 26.0.

Safra nez to dopisu, tak uz mam verzi 27.0 a uz to zas jede.


Tento příspěvek byl upraven od Solim: 09 únor 2014 - 18:45

  • 0

GALAXY S5 mini, Android 4.4.2
S úsměvem jde vše líp


#11 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2014 - 18:58

U mě FF, verze 27, SW stále nejede. Adblock vypnout nepomáhá, cookies se mažou při každém vypnutí FF, k čemuž došlo od rozpoznání problému už asi třikrát.


  • 0

#12 ProKesTom

ProKesTom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 848 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2014 - 19:06

Jiný browser taky zlobí? Zkusila jsi stisknout CTRL-F5 pro úplné nové načtení stránky?


  • 0

#13 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2014 - 19:15

J, zkusila. Jiný browser nehodlám instalovat, IE nehodlám zapínat mimo případu nebezpečí smrti :D!


  • 2

#14 Norbert_G

Norbert_G

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 430 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2014 - 19:25

Tohle se mi taky občas stává, ale jen tehdy, když je zahlcená paměť (což může po delším surfování nastat). Restart prohlížeče to vždycky řešil.


  • 0

#15 Inri

Inri

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 48 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2014 - 21:57

Me to take prestalo nedavno fungovat. Vyzkousel jsem kde co v nastaveni pc a aplikaci, ale nepomohlo to. Nakonec jsem zjistil, ze street view mi nefunguje pres providera t-mobile. Kdyz jsem se prehodil na zalozji pripojeni eri.cz, tak bez problemu funguje. A to bez jakychkoliv zmen na pc (krome zmeny gw a dns). Nakonec pomohlo u providera kde street view nefunguje prihodit i verejne DNS googlu a to 8.8.8.8 a 8.8.4.4.

Treba to pomuze i vam.


  • 0

#16 raddino

raddino

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 197 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2014 - 22:43

Street view si mi taky pár dní nezobrazuje, mám aktuální chrome. Připojení mám od T-mobile, tak že by byl problém u nich?

 

Kdyz jsem se prehodil na zalozji pripojeni eri.cz, tak bez problemu funguje. A to bez jakychkoliv zmen na pc (krome zmeny gw a dns). Nakonec pomohlo u providera kde street view nefunguje prihodit i verejne DNS googlu a to 8.8.8.8 a 8.8.4.4.

Treba to pomuze i vam.

 Jak prosím postupovat?


  • 0

#17 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2014 - 6:38

Už tu někdo zmiňoval nové mapy Googlu - ty ty modře projeté ulice streetview vůbec nezobrazují.

Neklikli jste někde na "vyzkoušet nové mapy google" nebo nějakou podobnou výzvu? Sice v něčem byly lepší, ale třeba tohle mi hodně chybělo, stejně jako třeba jsem tam nenašel, kde zjistit pořádně souřadnice...

Zpět jsem dlouho nevěděl jak se dostat, až jsem přeinstalovával PC, tak se to přeinstalovalo samo :-)


  • 0

#18 shaman3

shaman3

    Advanced Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2014 - 6:56

Street view si mi taky pár dní nezobrazuje, mám aktuální chrome. Připojení mám od T-mobile, tak že by byl problém u nich?

 

 Jak prosím postupovat?

Přihlásíš se do routeru, dáš Network, pak WAN a pak podle typu připojení: 
při Static IP jen do DNS napíšeš 8.8.8.8 a 8.8.4.4 nebo 208.67.222.222 a 208.67.220.220 (možno libovolně kombinovat). 
při Dynamic IP nejdřív zaškrtneš Use These DNS Servers a zadáš tam ty výše uvedené IP adresy. 
Dál pod DHCP -> DHCP Settings můžeš položky Primary DNS a Secondary DNS nechat prázdný.


  • 1

#19 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2014 - 6:56

Nene, práv že ty modré cestičky se ukazují, panáček postavit jde, jenom pak temno :D.


  • 0

#20 Hamaci

Hamaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2014 - 9:17

O vykreslování StreetView se stará přehrávač Flash.

Jakou máš verzi Shockwave Flash?

(Ve Firefoxu zjistíš pomocí Shift+Ctrl+A -> Zásuvné moduly.)

12.0.0.43 a 12.0.0.44 mi na Win7 ve Firefoxu funguje.

 

Na linuxu mi to s verzí 10.1 nefungovalo. Když jsem aktualizoval na 11.2, tak už to jede jak ve Firefoxu, tak v Chromiu.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka