vívofit - fitness náramek
Publikováno 11 březen 2014 - 11:56
Je to roztomilá hračka. Hlavní výhodou je výdrž baterie (udávají 1 rok) a bezdrátový přenos dat. Nemám s kým srovnávat statistiky, tak kdyby ce chtěl někdo propojit, můj nick je kareru6.
Publikováno 12 březen 2014 - 19:08
Garmin eTrex 30 TOPO Pro 2015 + Tempe senzor + Premium Heart Rate monitor; Lenovo P70; Nikon D5100; geobike Kelly's Scarpe
Publikováno 13 březen 2014 - 13:57
Co jsem cetl recenzi cloveka napojeneho nejakym zpusobem na Garmin, tak psal ze cca do mesice by se mela ukazat aktualizace FW, ktera resi nastaveni moznosti na rozdeleni: beh - chuze, co se tyka kalibrace vzdalenosti, aktualne je snad pry jen jedna moznost. Co se tyka kola, tak v recenzi zminoval, ze pocita kalorie dle srdecniho tepu atd, ale samozrejme co se tyka vzdalenosti tak to neni mozne, protoze nema GPS a nema jak pobirat "kroky" ale zaroven psal ze by mela byt jeste aktualizace GarminConnect, tak aby se dalo lepe zkombinovat 2 zaznamy z ruznych zarizeni. Tolikoasi k podpore kola.
Publikováno 13 březen 2014 - 14:51
Garmin eTrex 30 TOPO Pro 2015 + Tempe senzor + Premium Heart Rate monitor; Lenovo P70; Nikon D5100; geobike Kelly's Scarpe
Publikováno 13 březen 2014 - 19:34
Co jsem cetl recenzi cloveka napojeneho nejakym zpusobem na Garmin, tak psal ze cca do mesice by se mela ukazat aktualizace FW, ktera resi nastaveni moznosti na rozdeleni: beh - chuze, co se tyka kalibrace vzdalenosti, aktualne je snad pry jen jedna moznost. Co se tyka kola, tak v recenzi zminoval, ze pocita kalorie dle srdecniho tepu atd, ale samozrejme co se tyka vzdalenosti tak to neni mozne, protoze nema GPS a nema jak pobirat "kroky" ale zaroven psal ze by mela byt jeste aktualizace GarminConnect, tak aby se dalo lepe zkombinovat 2 zaznamy z ruznych zarizeni. Tolikoasi k podpore kola.
Nebyl to náhodou DC Rainmaker? Tuhle (ještě jsem to nečetl cele) http://www.dcrainmak...fit-review.html
Outdoor: eTrex Touch 35, Colorado 300, fenix3
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
Tip na výlet: Kondracké farní muzeum
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Blackberry nejen na práci
Publikováno 14 březen 2014 - 11:33
2 mr3ska: Ano je to tato recenze
2 DreamR: naramek ma pouze a jen triossy akcelerometr a pak pres ant+ moznost pridat POUZE pas na mereni tepu, nema moznost ani PODu
EDIT:
Skoda - mozna kdyby pridali moznost parovani s nejakym BIKE PODEM a moznost nastavit si v Garmin Connect obvod kola - bylo by to SUPER Na druhou stranu by z toho delali asi neco co uz nechteji a castecne si konkurovali sami sobe drazsim pristrojum a precejen, toto je puvodne na chuzi/beh
Tento příspěvek byl upraven od MadDogTeam: 14 březen 2014 - 11:42
Publikováno 19 březen 2014 - 10:57
Tak od včerejška jsem taky majitelem této blbinky (černá barva, koupeno v Garmin OC Letňany). Zatím spokojenost.
Publikováno 25 březen 2014 - 20:10
Mno, tak jsem taky neodolal Jenom trochu zápasím se synchronizací s mobilem... Funguje to jak se tomu zrovna chce nebo spíš nechce. Mám stroj sice s Androidem 4.3, ale bohužel bez Ant+, takže se musím spokojit s BT 4.0. Prostě zlobí samotné párování/synchronizace v Garmin Connect. Jednou se to povede na první pokus, jindy až na několikátý, a někdy vůbec ne. Za tohle ale trochu podezřívám samotný mobil, ten jeho Android není z nejpovedenějších a čeká se na opravnou verzi, tak tomu dám ještě čas.
Přes ten přibalený Ant+ dongle do počítače je to v pohodě. I když, tady se mi zas trochu nepozdává NE-dosah takového spojení, čudl v předním USB portu a jsem rád když si to spolu povídá na vzdálenost 1m (v manuálu jsou max.3m)...
Taky nevím jak případně povypínat nějakou tu "obrazovku" na náramku. V počítači to je vypnuté, o synchronizaci si to řekne, tu provedu, a náramek stále ukazuje úplně všechno...
Tento příspěvek byl upraven od Jarous1: 25 březen 2014 - 20:11
Publikováno 25 březen 2014 - 22:13
S mobilem to jde jen přes BT pokud se nemejlim. Jen nemam ani iPhona ani Androida s BT4 takže v tomhle směru mam zatim smůlu.
Publikováno 26 březen 2014 - 9:21
Tím myslíš, že jen přes BT, i když by ten mobil uměl Ant+ ?
Jinak co se týče, na můj vkus docela krátkého, dosahu, tak jsem asi přišel na řešení - nemít náramek během přenosu nebo párování na ruce Sice je to podivné, ale tohle tomu v mém případě pomůže... A ne, plechovou, či jinak kovovou, ruku fakt nemám
Tento příspěvek byl upraven od Jarous1: 26 březen 2014 - 9:59
Publikováno 26 březen 2014 - 10:20
Ano, s telefonem a jinym mob.zařízením by to mělo jet vždy přes BT. ANT je tam pro tepák
Publikováno 26 březen 2014 - 17:29
Aha, dík za info.
Škoda, že to taky nemůžu důkladněji vyzkoušet. O víkendu budu mít sice možnost půjčit si telefon s Ant+, bohužel ale jede jen na Androidu 4.0.4, takže to vypadá, že moje pokusy hodně rychle skončí
Publikováno 27 březen 2014 - 11:35
Ahoj, mám NOTE 3 a synchronizace bez problémů. Myslím ale, že jede přes BT 4.0.
Publikováno 27 březen 2014 - 12:22
Hm, mě by spíš zajímalo, jak moc vadí na ruce, zda by s ním třeba šl hrát volejbal. Asi je to blbá otázka, ale chtěl bych hlavně sledování pohybu po celý den i během sportů.
Publikováno 27 březen 2014 - 13:38
Na ruce mi vubec nevadí. Jen jednou se mi ho povedlo "uvolnit", když jsem se přehraboval v plným batohu a za něco jsem se zachytil. Jinak bez problému.
Publikováno 27 březen 2014 - 15:31
No, ono je spíš otázkou jak se vyrovná s takovým měřením, kdy s rukama při tom volejbalu mácháš dost neobvyklým způsobem, úplně jinak než při chůzi nebo běhu. Aby to pak nenapočítalo nesmysly... Nějaké podrobnější informace ohledně vestavěného senzoru (plus obsluhujícího software v podobě FW) a jeho schopností jsem ale zatím důkladněji nehledal, tak možná plaším zbytečně...
Publikováno 28 březen 2014 - 10:35
Ahoj, mám NOTE 3 a synchronizace bez problémů. Myslím ale, že jede přes BT 4.0.
A nemohl bys mi, prosím, až na to budeš mít čas, napsat nějaký podrobnější postup jak na to ? Mně to nějak pořád zlobí... Dokonce mi připadá, že telefonu se nelíbí když má mít puštěné wi-fi současně s bluetooth. Protože když se ta synchronizace nakonec povede, tak už naopak telefon nedokáže do aplikace stáhnout aktualizovaná data z netu. Kvůli tomu musím vypnout jak wi-fi a BT, tak i vyskočit z celého Garmin Connect, zapnout wi-fi a znova spustit Garmin Connect. Pak teprve si to natáhne aktuální data a vidím ty správné hodnoty v grafech apod.
Tohle neustálé laborování s tím mne docela štve A nejhorší na tom je, že nejsem schopen nijak zjistit co je vadné. Jestli samotný vívofit, ta mobilní aplikace nebo nakonec telefon. Jiný telefon s BT 4.0 nemám kde si půjčit (a ještě aby mne s ním majitel nechal dělat takovéhle pokusy), tak jsou mé možnosti ohledně lokalizace místa závady opravdu hodně omezené...
P.S. Jde Ti vívofit spárovat s Androidem klasickým způsobem v nastavení jako každé jiné BT zařízení? Mně tedy ne... I když o tomto způsobu v návodu tak nějak není ani slovo, párování popisují až v té aplikaci, tak mi to přijde trochu divné, no...
Tento příspěvek byl upraven od Jarous1: 28 březen 2014 - 10:36
Publikováno 28 březen 2014 - 10:51
P.S. Jde Ti vívofit spárovat s Androidem klasickým způsobem v nastavení jako každé jiné BT zařízení?
hned na zacatku navodu se pise ze parovani pres BT neprobiha standartnim zpusobem, ale pres aplikaci. Vicemene s tim taky bojuji pri stahovani pres mobil - SGS4 - ale vzdy se to nakonec povede a to i s tim vysledkem ze napise nedokonceno, ale pritom to stahne ...
Reviewer pro ČR, zejména Jihočeský, Plzeňský a Karlovarský kraj
Publikováno 28 březen 2014 - 12:37
Ahoj, mě to šlape vždycky na první dobrou.
Důležité je, jestli máš problém s PÁROVÁNÍM nebo se SYNCHRONIZACÍ.
Pokud máš spárováno v aplikaci (ve standardním BT to fakt nejde), tak já za sebe postupuji následovně:
- na mobilu mám neustále zapnuté WIFI, BT i GSM datové přenosy
(tady jsem vypozoroval, že po spuštění aplikace Garmin Connect si tato hrabe na net a synchronizuje se - takže nevím, jak se to bude chovat, pokud tuto synchronizaci neumožníš... já mám datový paušál, tak mám data furt online a neřeším to)
- když se Garmin Connect "dovrtí" - tedy když si aktualizuje poslední stav z netu (dotočí se ty synchronizační kolečka), stisknu dlouze tlačítko na náramku dokud se neobjeví SYNC a synchronizace se sama provede - snad 1x za dobu co to mám to hodilo chybu.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů