hned na zacatku navodu se pise ze parovani pres BT neprobiha standartnim zpusobem, ale pres aplikaci.
Aha, sice jsem to tam zahlédl také, ale nevěnoval jsem tomu moc pozornost... Takže dík, už mám jistotu, že alespoň tohle se chová jako všem ostatním
Ahoj, mě to šlape vždycky na první dobrou.
Důležité je, jestli máš problém s PÁROVÁNÍM nebo se SYNCHRONIZACÍ.
Pokud máš spárováno v aplikaci (ve standardním BT to fakt nejde), tak já za sebe postupuji následovně:
- na mobilu mám neustále zapnuté WIFI, BT i GSM datové přenosy
(tady jsem vypozoroval, že po spuštění aplikace Garmin Connect si tato hrabe na net a synchronizuje se - takže nevím, jak se to bude chovat, pokud tuto synchronizaci neumožníš... já mám datový paušál, tak mám data furt online a neřeším to)
- když se Garmin Connect "dovrtí" - tedy když si aktualizuje poslední stav z netu (dotočí se ty synchronizační kolečka), stisknu dlouze tlačítko na náramku dokud se neobjeví SYNC a synchronizace se sama provede - snad 1x za dobu co to mám to hodilo chybu.
Pravděpodobně až se synchronizací... Pokud tedy beru přítomnost mého vívovit náramku mezi zobrazenými na obrazovce "zařízení", tak to považuji za spárované, a že se "už navzájem znají".
I když, já vastně nevím... Ono se to celé chová fakt pitomě Abych to rozchodil, tak stejně většinou musím dát hledání zařízení znova, i když už tam jednou je... A pak zas stejně několikrát spadne synchronizace než se povede přenést všechno.
Wi-fi s BT se u mého telefonu fakt asi spolu nesnesou. Po nějaké době wi-fi ztrácí kontakt s AP a musím ji vypnout a zase zapnout. A dost často to vyžaduje mít vypnutý i BT, jinak se s routerem opravdu nespojí. Tohle není konkrétním routerem, dělá mi to jak doma, tak i přes wi-fi hotspot vytvořeným jiným mobilem, připojeným do sítě mobilními daty...
Chjo
P.S. Předpokládám, že tam všichni máte poslední verzi FW, čili 2.40...
Tento příspěvek byl upraven od Jarous1: 28 březen 2014 - 15:02