Přejít na obsah


Fotka

Senohrabské pohádkování


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
Žádné odpovědi

#1 Taddeo

Taddeo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2014 - 16:17

Nedávno jsem dostal tip na zajímavou akci, hlavně pro rodiny s dětmi, která se koná 22. června od 9:30. Není to klasický event, ale i tak si myslím, že to jde spojit s blízkými krabičkami v okolí a pro děti je to bezvadně strávený den.

 

 

Senohrabské pohádkování funguje na jednoduchém pohádkovém principu. Je to království, které má svého krále Senohraba I. Naše království každý rok koncem června někdo nebo něco ohrožuje, a proto král potřebuje pomoc od dětí. Děti už vyhnaly zlou královnu, čaroděje i čarodějnici, vstoupily do samotného pekla, vyhrály i nad piráty, zachránily před zapomněním postavy ze Starých českých pověstí, nebo prošly pohádkami celého světa. Letos se po třiceti letech  do království vrátila strašidla z celého světa. Co tomu říkají místní strašidla? A co pan král? Přijďte se také podívat a pomoci se záchranou království.

Zhruba 1,5 km dlouhá, středně náročná trasa vede krásnou posázavskou krajinou. Kromě plnění úkolů se můžete na každém stanovišti těšit i na krátké herecké scénky. Naše Senohrabské pohádkování není komerční akcí, ale je o tom, aby si ho u nás všichni užili.

 

Více informací naleznete na webu - http://www.senohraby...e_info_2014.htm (Nejedná se o komerci, což myslím pozná každý, kdo se na ty stránky alespoň podívá.)

 

 

 

 


  • 0

Taddeo.png





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama