gord napsal/a:
vikina napsal/a:
A já mám zas uplně začátečnický dotaz - jak si udělám gpx soubor s několika keše ke stažení do Dakoty? Zabere to mín místa, nebo proč se to dělá? díky V.
Dalsi duvod, k tem jiz zminovanym vyse, je to, ze Garmin sice umi pracovat s XXXX kesemi, ale jen YYY soubory. Predstava, ze nahrajes 2000 kesi, kazdou v samostatnem souboru, a GPS ti s nimi bude pracovat, je mylna. Pro predstavu: pro Dakotu 20 tusim plati cisla 2000 a 200.
Dakota 10 / 20
2000 gpx souborů (každý gpx soubor může obsahovat směs waypointů,tras a stop.)
1000 waypointů - trasových bodů
2000 keší (pokladů - jakmile je gpx soubor obsahující daný poklad smazán, není tento poklad již dostupný v GPS)
http://podpora.garmi.../article/000056
jirifno napsal/a:
Ahoj.
Já mám sice Oregona 550, ale postup bude stejný. Přímo ty stažené GPX soubory bych do navigace nedával. Důvod je prostý. Rozhodí se ti text v listingu a to až tak, že je to nečitelné. U některých to nedělá, u některých víc a u některých míň. Já to dělám tak, že poiužívám program GeoGet a tam importuji ten stažený GPX soubor. V něm si vyberu co chci přes filtr nebonechám vše a dám spustit plugin, který ten soubor upraví. Pak to již jen nahraji do GPSky a jdu lovit.
Já naopak dávám do GPS soubory GPX přímo stažené z GC.com. A až na pár zkomolenin u kterých se lehce dalo odhadnou co původně znamenali, jsem neměl nikdy problém.