Dakota 10
Publikováno 20 srpen 2012 - 9:15
Publikováno 20 srpen 2012 - 9:27
Mně to tedy funguje, nahráváš to rovnou do adresáře GPX? (Tedy ne přes MapSource?). Ještě mě napadá jestli nemáš navigaci plnou, zkus nějaké starší PQ smazat.honzah napsal/a:
Ahoj, poslední dobou se mi několikrát stalo, že po nahrání GPX souboru z PQ moje Dakota 10 nevidí žádné keše (přitom např. MapSource s tímto souborem nemá žádný problém. Vypadá to, že Groundspeak nějak změnil formát GPX a Garmin jej nevidí. Máte někdo podobnou zkušenost?
Publikováno 20 srpen 2012 - 11:41
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 20 srpen 2012 - 13:18
Mně to tedy funguje, nahráváš to rovnou do adresáře GPX? (Tedy ne přes MapSource?). Ještě mě napadá jestli nemáš navigaci plnou, zkus nějaké starší PQ smazat.
Mě to taky donedávna fungovalo, ale včera mě Dakota zradila, když jsem vyrazil do hor bez jediné stažené keše
Nahrávám to do adresáře GPX přímo z PC a místa je tam určitě dost.
Holt budu muset GPX soubor před nahráním prohnat přes Geoget nebo MapSource, tam to asi bude fungovat.
Pokud to zlobí jenom mě, byla by to teda smůla...
Publikováno 20 srpen 2012 - 15:48
S geogetem nemam zkusenosti, ale pokud to tam das pres MapSource, tak tam nebudes mit myslim listingy, ten to nejak spatne prechroustava.honzah napsal/a:
Mně to tedy funguje, nahráváš to rovnou do adresáře GPX? (Tedy ne přes MapSource?). Ještě mě napadá jestli nemáš navigaci plnou, zkus nějaké starší PQ smazat.
Mě to taky donedávna fungovalo, ale včera mě Dakota zradila, když jsem vyrazil do hor bez jediné stažené keše
Holt budu muset GPX soubor před nahráním prohnat přes Geoget nebo MapSource, tam to asi bude fungovat.
Publikováno 20 srpen 2012 - 15:59
honzah napsal/a:
Co takhle překontrolovat počet gpx souborů. Myslím, že D10 jich podporuje jenom 100, ale určitě ne víc než 200. Ze začátku jsem s tím měl problémy, někdy se mi nenačetly jen některé keše, jindy žádná. Jindy se mi podělal jeden gpx soubor a vypadalo to, že chcípla celá navigace. Pak jsem zkusil geoget, ale ani tudy cesta nevede, teda pro mne. Pak jsem si koupil PM a než někam jedu udělám si PQ a nemám problém. Za poslední dva roky ani jeden kiks.
Udělátka na kešky, GEO díly: www.geotools.cz
Publikováno 20 srpen 2012 - 19:20
Publikováno 21 srpen 2012 - 14:25
Teď jsem zkusil to samé PQ stáhnout znovu a už je v požádku.Mě to taky donedávna fungovalo, ale včera mě Dakota zradila, když jsem vyrazil do hor bez jediné stažené keše
Díky všem za rady, bál jsem se, že jde o nějaký globální problém a možná to vzniklo jen mezi klávesnicí a židlí
Publikováno 21 srpen 2012 - 19:49
GARMIN OC Letňany napsal/a:
Přenos z geocaching.com funguje i bez premiového účtu - jen je třeba aby v dakotě byly baterie, protože jinak se GPX po odpojení navi od PC smaže..
Co je tohle za blbost? Do Dakoty 10 se dají nahrát gpx soubory i bez baterií a rozhodně po odpojení od počítače nezmizí. Dělám to tak odjakživa. Baterie se nabíjí v nabíječce a já si mezitím připravuju keše na odlov...
Publikováno 22 srpen 2012 - 11:21
Publikováno 22 srpen 2012 - 12:29
Publikováno 22 srpen 2012 - 13:26
Publikováno 22 srpen 2012 - 17:08
Publikováno 31 srpen 2012 - 10:44
Publikováno 31 srpen 2012 - 11:43
siri napsal/a:
Mírně off-topic, ale taky se to týká Dakoty 10. Když připojím do PC, tak napoprvé to jako jednotku nenačte. Musím vytáhnout USB konektor a znovu napojit a pak se hned připojí. Nevíte proč to napoprvý nevezme?Dík
To mi dělá i O450. Na řešení jsem zatím ani přes různé laborování s ovladači a lecčím dalším nepřišel. Dělá mi to na 2 různých a relativně nových počítačích (legální Win). Pokud si dobře pamatuju, na starším noťasu, co jsem měl s Win XP, to se stejným přístrojem nedělalo. Štve mě to ale řešení zatím nemám.
Publikováno 18 září 2012 - 20:13
Publikováno 18 září 2012 - 20:32
http://geoget.ararat...kript:gpxgarmin
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 18 září 2012 - 21:01
Publikováno 18 září 2012 - 21:23
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů