Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

Garmin Oregon -rozbité hlavní tlačítko "napájení"

garmin

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
46 odpovědí na toto téma

#41 sekator

sekator

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 137 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2015 - 22:13

Ahoj všem vespolek!Také jsem řešil problém se zapínacím tlačítkem...Dneska přisla nálada si zahrát na Mekgajvra:-).

 

Materiál:Zalamovací nůž,zapalovač(takovej ten co je jako autogen),tyčinka do tavné pistole 7mm.

 

Postup:Odstranit zbytky staré gumy.Zůstane pouze dírka o pár desetinek mm větší než tyčinka.Konec tyčinky lehce ohřát zapalovačem a zatlačit tyčinku např.proti čepeli nože a počkat až zase zchladne(držet pouze na studeném místě,jinak se přilepíte:-).Tím jí trošku rozšíříte.Z rozšířeného kousku si uříznete malej koláček,který vsunete do dírky a necháte ho koukat tak +- o 1mm nad úroveň černé gumy.Vyzkoušíte funkčnost a když bude OK,tak jen znovu ohřejete a nasliněným prstem krásně zarovnáte...

Když to bude vysoké,stačí ořezat a zase natavit....

Je to hezky měkké a řekl bych,že tomu nebude vadit ani déšť.Za hodinku hotovo,náklady 0.Snad to někomu pomůže.Ahoj

Přiložené miniatury

  • P1130367.JPG
  • P1130368.JPG
  • P1130372.JPG

  • 2

#42 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2015 - 23:33

To vypadá dobře. Jen bych čudl pro sichr přelepil gumovou záplatou na duše, tavné lepidlo nebude moc spolehlivě těsnit...
  • 2

#43 Subzero

Subzero

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 81 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2016 - 11:27

Mám Oregon 450 zhruba 3 roky starý a přestalo fungovat tlačítko pro zapínání a vypínání přístroje. Garmin chce za opravu 1800,- Máte s tím nějakou zkušenost nebo tip na nějaké levnější řešení? Díky!

Tento příspěvek byl upraven od tomy.22: 11 duben 2016 - 12:23
přesunuto z poradny

  • 0

#44 Blexa

Blexa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 850 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2016 - 11:30

Hledat ve starsich tematech. Budou tu minimalne 2-3 s postupama reseni.

 

http://www.geocachin...čítko-napájení/


Tento příspěvek byl upraven od Blexa: 11 duben 2016 - 11:31

  • 1

#45 Smrk

Smrk

    proti proudu

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2016 - 14:41

Vzal jsem takovou tu silikonovou tyčinku, co se dává do takové té lepící pistolky (stojí to pár korun), uříznul jsem kolečko, přelepil páskou, aby tam nezatékalo, a je opraveno.

 

 

Edit: teď koukám, že kačer výš udělal to samé, jen tu tyčinku nahřál.


  • 0

#46 Karelerak

Karelerak

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2016 - 21:47

Měl jsem tu příspěvek před několika měsíci. Tlačítko po opravě funguje naprosto bez problémů. Pro přenos tlaku jsem použil plastový váleček (stejně jako mnoho dalších), jako krycí gumu jsem použil záplatu ze soupravy na lepení veloduší a přilepil ji v soupravě přiloženým lepidlem.


  • 0

#47 mirdule

mirdule

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2016 - 9:46

Mám v tomto vlákně příspěvek na toto téma 31. srpna 2015 i s obrázky. Funguje mi to spolehlivě dodnes a ještě jsem ani neobměňoval pásku.


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:garmin

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka