Aha, také jsem právě našel některé takovéhle velké USB...jak říkáš 1. generace. Ale ona je stejně lepší ta varianta co jsi pořídil, je to malé a skladné. Ještě se mi líbí ten jak má rovnou micro USB..ale stojí 1200 a to se mi zdá už dost.
No za prve je to opravdu celkem dost a za druhe to stejne nebudes mit pripojene trvale,ale jen chvilku.
Celkem to zralo baterku. Pri pokusech si to vzalo snad dvacet procent za hodku az hodku a pul.
Jenze to muzu mit trochu zkresleny,protoze Note II byl co se baerky tyce celkem drzak a pri beznem pouzivani mi vydrzel taky dva dny.
Ale po letnim updatu na android 4.4.2 jsem rad ze vydrzi den. No a kratce po updatu jsem si poridil ten ANT+ donglik a nejakou dobu s nim laboroval. Pak uz sem ho jen nosil v kapse a vyhlizel autobus s chirpem,nez mi z ty kapsy asi vypadl pri obihani stratokesek
Koupil jsem manzelce Galaxy tab 4 LTE,ktery ma ANT+ integrovany. Zase v nem neni elektronicky kompas,coz nepochopim,ackoli vsichni,vcetne stranek Samsungu,tvrdi,ze v nem je. Tak to zkusime s nim. Ja zatim neplanuju vytvareni nejake chirp kesky,takze to asi zatim bude stacit.
Kdyby se ale nahodou objevil,za to petikilo,budu o nem vazne uvazovat,vic ovsem nedam.
Novy masinky,jako Galaxy Note 4,ALPHA,S5 LTE a dalsi uz to pokud vim taky v sobe maji.
Tak preju dneska peknou parbu a vseho nejlepsiho do noveho rocku.
Hlaven hodne kvalitnich kesek