Někde jsem slyšel zpívat "Statistika nuda je . . . . ", ale tohle jsou velice zajímavá a přehledně zpracovaná čísílka!!!
Publikováno 21 listopad 2014 - 21:14
Keše podle typu
Doplním úvodní příspěvek vlákna. K datu 20.11.2014 jsem z Project-GC přeťukal pár čísel (no bylo jich celkem dost) a výsledek trochu graficky zpracoval. Jde převážně o podíly počtu keší podle typu ve vybraných zemích, většinou z Evropy. Přidal jsem podrobnější pohled na kraje ČR a okresy domácího Ústeckého kraje.
Moc pěkné a zajímavé, škoda, že tam nejsou ještě zvlášť earhky, ty by mě taky moc zajímaly.
Publikováno 21 listopad 2014 - 21:51
Tady je pěkně vidět, jak se to v Praze přehání s mysterkami.
Publikováno 21 listopad 2014 - 21:57
To je ale jen tvuj ciste subjektivni pohled. Jiny by zase rekl, ze se to jinde prehani s tradickami.
Publikováno 21 listopad 2014 - 22:52
Moc pěkné a zajímavé, škoda, že tam nejsou ještě zvlášť earhky, ty by mě taky moc zajímaly.
Máš možnost zasednout a toto téma zpracovat. Ono kritizovat je snadné.
Publikováno 21 listopad 2014 - 22:54
Máš možnost zasednout a toto téma zpracovat. Ono kritizovat je snadné.
To naprosto není kritika, jen konstatování, že by mě to zajímalo.
Publikováno 21 listopad 2014 - 23:28
Ono je statistické zkoumání trochu omezeno tím, co lze z Project.GC snadno získat. Pochopitelně ČR je možné rozebrat do mrtě - stáhnout si všechny naše kešky do GG není až takový problém.
Přehled o Earthkách lze získat přes http://project-gc.co...s/CachesPerArea. Ale pro statistiku přes evropské země to chce víc práce - je nutno nasčítávat jednotlivé regiony...
Publikováno 22 listopad 2014 - 16:39
Publikováno 22 listopad 2014 - 17:19
Tak dle tvaru a umístění se jasně jedná o jezero Goczalkowiczkie - tak my máme v Polsku výsostné území s jezerem, to je super!
SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818X bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 22 listopad 2014 - 19:03
Vy jste teda šťouralové... Vzal jsem nějakou bitmapu z webu. Evidentně je to ta polská přehrada (Zbiornik Goczałkowicki). Doufám, že mne Poláci nezažalují za jeho anexi...
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:statistika
Geocaching →
Obecné →
Statistiky na DropboxuZaloženo od kiReGPS , 21 led 2016 statistika, návod |
|
|
||
Projekty →
GeoGet →
GPX s labky pro Geoget z megáče v BratislavěZaloženo od Etigo , 05 led 2016 geoget, statistika |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Jak zapsat FTF do logu, aby ho přečetl, vyhodnotil GeoGet?Založeno od Kozoroh , 18 pro 2015 log, statistika |
|
|
||
Hardware a software →
Programy na PC →
GSAK + BadgeGen státyZaloženo od KaMo_cz , 18 kvě 2015 gsak, statistika |
|
|
||
Projekty →
GeoGet →
Stator - neaktualizování mapy, badges, posl. nálezuZaloženo od bor76 , 26 bře 2015 geoget, statistika |
|
|
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů