Osobně používám geoget, který je i zde na fóru nejrozšířenější.
Dle mě (možná protože jsem si zvykl) je jednoduchý a neobsahuje spousty zbytečností což je zároveň vlastně i největší nedostatek... protože musíš doinstalovat pluginy a spoléhat, že ten který potřebuješ existuje, nebo nadchneš někoho do té míry že jej napíše (pokud to samozřejmě neumíš sám - v tom případě asi nejlepší volba)... s jeho databází umí pracovat (nebo ji alespoň načíst) některé mobilní aplikace
Používal jsem (a občas na překlad listingu použiji) MoZiGo (Který je tu myslím neprávem opomíjen), který se mi zpočátku zdál stejně nepřehledný jako Geoget, ale měl tam spousty nastavení a funkcí což mě tak trochu odradilo a pak jsem byl již zvyklý na geoget. Pravdou je, že některé funkce jinde nenajdeš (třeba ten zmíněný překlad) a má dle mě pěkně zpracované návody ve formě videí.
Někdo tu psal že autor geogetu svižně reaguje na požadavky. myslím že to (co si pamatuji) se dá říct i o autorovi MoZiGo. Naopak funkci (sám napíše?) a zakomponuje do programu kdežto u GG je to mnohdy o tom pliginu který musí někdo vytvořit.
Zářným příkladem právě onen překlad listingu. Kdysi se to probíralo zde na fóru a funkce se v jednou objevila po kratší době v druhem není dodnes a to tu od té doby byla již nejméně jedna další diskuse na toto téma... Myslím ale že jsou víceméně srovnatelné a záleží na co si zvykneš
Toliko asi k těmto dvěma. GSAK jsem bohužel používal na úplném začátku a již si nepamatuji.... vzhledem k tomu že jej ale nepoužívám, tak mě asi něco odradilo, ale jak jsem již psal, každému m§že vyhovovat něco jiného a co by mohlo tobě, to asi nikdo neporadí
Nejlepší volba je, jak tu někdo už psal, vzít stejnou množinu keší (PQ) a s tou si prostě vyzkoušet práci ve všech (osobní zkušenost je bohužel nepřenositelná)... Rozhodně to stojí za tu "trochu" času na víc... vždyť s tím softem pak budeš pracovat velmi často a měsíce, roky... Takže pokud nezvolíš optimálně, stejně ten čas tomu budeš věnovat ale v mnohem větší míře.
Tento příspěvek byl upraven od Hojší: 20 leden 2015 - 8:35