Díky nezištné Gordově pomoci a podpoře se mi podařilo upatlat skript, který zajistí import (především z AD) s přepisem "nepřepisovatelných" waypointů. Beru to jako dočasné řešení, než bude vytvořen skutečný synchronizační plugin. Kdo chce vyzkoušet, nechť stahuje zde. Čtěte prosím popis (on ten export z AD není až tak úplně libový).
přenos waypointů označených jako "Nepřepisovat při importu"
Publikováno 07 říjen 2015 - 18:06
Ja bych byl opatrnejsi. Ten plugin sice dela to, co ma, ale GPX generovane z aDraku mi na prvni pohled pripada pochybne - napr. obsahuje k jedne kesi 2 WP se stejnym prefixem. Takze asi bude potreba nejaka spoluprace s Ludkem, aby se to doladilo.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 07 říjen 2015 - 18:43
"Pomocí filtru si zobrazte keše změněné od data poslední aktualizace"
koukám se špatně, nebo tahle volba není ve verzi a:drake 4, a je až v pětce?
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 07 říjen 2015 - 19:36
Ja bych byl opatrnejsi. Ten plugin sice dela to, co ma, ale GPX generovane z aDraku mi na prvni pohled pripada pochybne - napr. obsahuje k jedne kesi 2 WP se stejnym prefixem. Takze asi bude potreba nejaka spoluprace s Ludkem, aby se to doladilo.
To by nastat nemělo, v a:Drake se snažím unikátnost prefixu hlídat. Máš něco konkrétního?
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)
Publikováno 07 říjen 2015 - 19:59
Mam konkretni GPX (dodal mi ho MikeAnt) a mel bych k nemu asi vic vyhrad. Muzu ti ho poslat nebo se muzes domluvit primo s nim. Pokud to budem resit spolu, presunul bych se na mail.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 07 říjen 2015 - 21:46
"Pomocí filtru si zobrazte keše změněné od data poslední aktualizace"
koukám se špatně, nebo tahle volba není ve verzi a:drake 4, a je až v pětce?
Je to až v pětce, jeden z důvodů, proč jsem se nevrátil k předchozí verzi...
Publikováno 07 říjen 2015 - 21:54
To by nastat nemělo, v a:Drake se snažím unikátnost prefixu hlídat. Máš něco konkrétního?
Jde o to, že když exportuji data dle filtru Změněno od (ono je to fuk, v podstatě jakykooiv seznam), exportní soubor obsahuje nejen keše změněné, ale i prohlednute (což mne až tak nebolí), ale v případě že mam zapnutou volbu Preferovat finální souřadnice, tak obsahuje také waypointy Original location a výchozí souřadnice keše jsou prepsane na finální (což je pro následný import jinam celkem průšvih). Pokud tento GPX naimportuji tak jak je do Geogetu abych provedl aktualizaci a zkopíruji geogeti db zpet do adrake, objeví se mi tam následně dva totožné waypointy Original location (jeden z GG, druhý vytvořený adrakem). Vypadá to, jako by se exportovala data z nějaké dočasné tabulky, namísto toho, aby se vyselectovala data z hlavní databáze.
Můžeme případně také řešit po mailu.
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů