Nejlepší odpověď look_as , 13 August 2015 - 16:29
Tak jak to s ni je?
Je tam podle nalady ownera?
Přejít na celý příspěvek
Nejlepší odpověď look_as , 13 August 2015 - 16:29
Tak jak to s ni je?
Přejít na celý příspěvekPublikováno 12 August 2015 - 21:43
Krabku jsem ani nehledal.Ty hledas neco, o cem vis ze tam neni? Ja ne.
A ze jsem mu to natrel ?To je k smichu.
Jinak by muj log smazal jako bambilion ostatnich logu ktere se mu nelibi.
PS : To je nahodicka ,skoro rokod podivneho otevirani pokladu, kdy cache cacherum ukazal sam owner bylo ticho po pesine , spousta DNF a najednou se po NA a diskuzi zde cache objevi..
Proboha...Snad neveris na tak neprustrelnou cache ktera se nahodou objevi po takove dobe, zrovna dnes..
Vlakno v nejblizsi dobe zamknu.
Publikováno 12 August 2015 - 21:50
Takže jsi na místě nebyl, ale dáváš tam NM a NA. No, taky jsem něco takového udělal...
Na miste jsem samozrejme byl, ale po nalezu rozvrtaneho stromu ,jsem se do zevrubneho hledani ani nepoustel.
A ver mi, ze vim proc
Garmin Oregon 450 + iPhone 4S + GSAK 8
Publikováno 13 August 2015 - 16:29 Nejlepší odpověď
Tak jak to s ni je?
Publikováno 13 August 2015 - 17:31
Tento příspěvek byl upraven od Onybazmek: 13 August 2015 - 17:31
Garmin Dakota 10, Gigabyte akta a4
Publikováno 14 August 2015 - 0:15
Aha, takže ono je všechno jinak než se zdá - možná by stačilo pozvat Aleše někam na pokec u piva, aby popřemýšlel.....Rozhodně ji hledat nebudu, i kdybych v Berouně byla týden.
Publikováno 14 August 2015 - 19:11
No po těch pár hovorech co jsem s ním vedl jsem si o něm udělal vlastní obrázek a bohužel ne zrovna ten nejlepší.
Publikováno 14 August 2015 - 20:27
Nano nebude, to by ji Alke označil jako micro (přijde mi dosti zkušený na to, aby ji špatně zařadil) . Jestli to nebude specialitka, s jakou jsem se svého času poprvé setkal u weselkovic keší ve Zlíně... taky byly "other" a sedělo to, do jiných kategorií se zařadit nedaly. ;-)
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů