Vysokoškolák by měl mít odvahu postavit se připomínkám zde uvedeným. Nicméně není to tak hrozné, tak jsem to vyplnil. Pouze jsem si myslel, že komerční stránka GC je zakázaná.
Využití geocachingu v cestovním ruchu
Publikováno 20 srpen 2015 - 12:43
Geotour představuje jakoby kolekci...
UAAAAAAA!!!
Samej Jakobín!
Publikováno 24 srpen 2015 - 13:50
Chápu, že se vždycky najde někdo, komu se něco nebude líbit a že prosby o vyplnění podobných dotazníků vidíte často. Každopádně těm, co mi dotazník vyplnili, moc děkuji a ostatní, co s tím máte prostě problém, tak s tím Vám nepomůžu. Dotazník mám prokonzultovaný a schválený vedoucí mé práce, která si teda nemyslí, že by měl být problém s interpretací. O existenci české Geotour samozřejmě vím, není v dotazníku zmíněná, protože na stránkách geocaching.com už nadále mezi Geotour není. A s tím špatným umístěním dotazníku se Vám teda omlouvám, to je moje chyba, přehlédla sem rubriku na dotazníky.
Publikováno 24 srpen 2015 - 15:21
No, možná by bylo lepší se zamyslet, jestli problém není spíš v zadání otázek, než v těch, co se na něco ptají. Třeba já jsem nedostal odpověď na svou zcela vážně míněnou otázku - fakt nevím, co si představit pod slovním spojením "sběr odlovů". A protože to není otázka z první strany, tak jsem se alespoň snažil. Nicméně ze Tvé ublížené reakce vidím, že to nemá smysl a doplňkové otázky nejsou vítány.
Ovšem příští takový dotazník (a že jich tu už bylo skutečně velké množství) si zase projdu a možná i vyplním - to bude záležet na smysluplnosti zadání a otázek, případně ochotě zadavatele zodpovídat otázky.
A ještě jedna poznámka - to, co si myslí o problémech s interpretací paní vedoucí práce, je zcela irelevatní, vzhledem k tomu, že k těmto problémum objektivně došlo.
Klidně se rozčilujte.
Publikováno 24 srpen 2015 - 16:03
Já jsem to vyplnil celé, přestože si myslím, že je to celé špatně postavené. A jako obvykle...je to marný...
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 24 srpen 2015 - 16:19
Já bych to tak nehrotil. Slečna má svým způsobem pravdu, že se jedná o její práci a podmínky akceptace jsou mezi ní a vedoucím práce, příp. oponentem. Pokud jí takovou práci uznají, je to jenom jejich věc a naše zbytečná starost.
Na druhou stranu je samozřejmě pravda, že když slečna žádá druhé o to, aby jí něco někde vyplnili, tak odmítat připomínky těchto lidí je známkou neslušnosti. Lepší by bylo, kdyby se k těm připomínkám nevyjadřovala vůbec.
„Kdo podvádí, ochuzuje jenom sám sebe.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net
Publikováno 24 srpen 2015 - 16:49
Třeba já jsem nedostal odpověď na svou zcela vážně míněnou otázku - fakt nevím, co si představit pod slovním spojením "sběr odlovů". A protože to není otázka z první strany, tak jsem se alespoň snažil.
V dotazníku je to uvedeno v závorce (už si nepamatuji přesné znění, ale jde o množství bodů, honba jen za kvantitou). Je možné, že závorka vznikla dodatečnou editací formuláře a pak lze říci, že tvůj dotaz byl reflektován. To je ale jen má domněnka.
Publikováno 24 srpen 2015 - 17:24
Usilovně jsem vyplnil, opět. Nechci hodnotit dotazník nebo otázky, přenechám vedoucímu práce nebo jak se to jmenuje. I když přece jen, bývají tu horší kousky.
Jen mi pořád nějak uniká smysl využití gc v turistickém ruchu. Jednou tradičkou se to fakt nezachrání. Takže si místní oblastní muzeum založí účet, vytvoří velkou sérii keší po okolí a finálku umístí do muzea. My se budeme víkend co víkend sjíždět z celé republiky, lovit a přespávat, protože to za den nezvládneme, něco utratíme v restauracích a infocentrech a ve finále navštívíme i muzeum. Chápu to správně?
Otázka na Vás, ne autorku, díky.
Publikováno 24 srpen 2015 - 18:12
V dotazníku je to uvedeno v závorce (už si nepamatuji přesné znění, ale jde o množství bodů, honba jen za kvantitou). Je možné, že závorka vznikla dodatečnou editací formuláře a pak lze říci, že tvůj dotaz byl reflektován. To je ale jen má domněnka.
Hm. Tak to ale není - ty položky v závorce si totiž v reálném životě odporují a byly tam už předtím, než jsem položil otázku. Věnovat alespoň tolik času, kolik já jsem dobrovolně věnoval zodpovězení jejího dotazníku, autorka mohla k odpovědi sem. Ergo na mém předchozím postu není potřeba změnit ni písmeno.
Klidně se rozčilujte.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů