Přejít na obsah


Fotka

Megaevent ve Finsku: Sea Sand Sun Kalajoki 2016


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
Žádné odpovědi

#1 Jedelák

Jedelák

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2015 - 16:57

Finští geopřátelé Maisymousee mě poprosili o českou verzi listingu a o zprostředkování jejich pozvání na megaevent do Finska:

 

http://coord.info/GC61ZCM

 

Zveme Vás na nejlepší geokešingový víkend léta na Píscích v Kalajoki od 5. do 7. srpna 2016! Event "Sea Sand Sun" ("Moře Písek Slunce") se bude konat o prvním srpnovém víkendu v kempové oblasti Kalajoki.
Mladí i staří kačeři jsou zváni! Nabízí se víkend plný keší se spoustou zajímavých aktivit od pátku do neděle.
 
Program
Víkend tradičně začne v pátek přípravou geovesnice. Hlavní event s bohatým programem je v sobotu 6. 8. Od potisku vlastního geotrička po plavbu na galéře. Večer můžete s přáteli strávit u ohně na pláži. Bude spousta zábavy pro děti a rodiny.
 
V neděli 7. 8. rozebereme geovesnici a uklidíme po sobě, než zamíříme domů. Pakka Adventure Park bezprostředně u kempu nabízí řadu různých aktivit, včetně fantastické pláže s písečnými dunami, volejbalovými hřišti a hřištěm na beach fotbal. Samozřejmě si musíme udělat i čas na geocaching, protože je v okolí spoustaa keší: asi 1000 v okruhu do padesáti kilometrů od souřadnic eventu, což znamená, že celý víkend budete mít co dělat!
 
Na webu eventu najdete detailní program, informace o lokalitě, rezervacích a variantách ubytování: www.sea-sand-sun.info
 
Jak se sem dostat?
 
Kalajoki se nacháyí v severní části provincie Ostrobothnia na pobřeží Botnického zálivu, poblíž dálnice č. 8. Písečné duny a místo eventu jsou asi 10 km jižně od centra Kalajoki. Snadno se sem dostanete autem, také zde zastavuje několik autobusových linek. Nejbližší vlaková nádraží jsou Ylivieska (40 km) a Kokkola (79 km). Můžete přiletět do Kokkola-Pietarsaari (100 km) nebo Oulu (130 km). Ať už přijedete vlakem nebo přiletíte, můžete si pronajmout auto v Ylivieska, Kokkola nebo Oulu.
 
Ubytování
 
Kalajoki Sand Dunes mají zázemí pro velké akce. Na místě je asi 10.000 lůžek, takže je z čeho vybírat a jistě najdete možnost, jak tu zůstat. Event "Sea Sand Sun" se koná v kempu, kde je 87 apartmánů a bungalovů různých druhů a 1200 míst pro karavany.

  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama