Dále jsem také spozoroval, že když importuji GPX a mám tam uloženy např. finální souřadnice jako waypoin a pak keš aktualizuji, aby se mi propsalo, které mám z nich nalezené, tak se waypoint budto uplně smaže, nebo tam zustane, ale na všech pozicich jsou 0 (záleží na typu aktualizace keše), jde to nějak obejít?
U konkurenčního C:gea to nedělá, respektive po inportu rovnou vidím, zda je mám či nemám odlovené a waypointy zůstávají...i po aktualizaci keše...nedává to ani smysl, když budu mít u keše souřadnice (finální waypoint), a budu ji chcit v mobilu aktualizovat (zda není např. disable, nebo vidět poslední logy apod, tak mi přece waypoint nemůže zmizet....)
Další drobnost kterou postrádám je, ž ekdyž si zapíšu finálky do poznámky u keše (v rámci PM), tak je mohu kdykoliv načíst a použít, u C:gea se automaticky vytvoří waypoint a mohu na bod rovnou navigovat atd..., v A:drake se zapíše do poznámky, ale již se do waypointů nepropíše..., nšlo by toto nějak doladit? (je to taková blbost, ale usnadní práci...)