Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

A:drake, v. 5.03, úvodní obrazovka na tabletu.


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
4 odpovědí na toto téma

#1 kkari.cz

kkari.cz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2015 - 22:47

Po přechodu na v.5 chybí úvodní obrazovka, mám pouze postranní lištu ktera je příliš široká. Jak mohu obnovit úvodní obrazovku, v nastavení jsem nic nenašel. Tablet Huawei MediaPad T1 8.0 Pro, Android 4.4.4.

Přiložený soubor (y)


  • 0

#2 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 771 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2015 - 14:40

To je záměr.

Menu lze zasunout doleva tak, že zbydou jen ikony, ale trochu ztuha to reaguje, takže se to nemuší hned povést.


  • -1

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)


#3 ProKesTom

ProKesTom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 848 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2015 - 18:31

...

Menu lze zasunout doleva tak, že zbydou jen ikony, ...

O tom jsme tu už četl, ale nenašel jsem postup, jak na to. Metoda pokus-omyl také selhala. Poradíte?


  • 0

#4 kkari.cz

kkari.cz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2015 - 20:31

Děkuji za odpověď,ale moc nepotěšila. Zasunout lištu doleva někdy trvá dost dlouho a je nutné tento proces zopakovat při každém spuštění aplikace. Je mi líto, ale vracim se na v. 4.22, raději poloviční dolní lištu než se věcně vztekat s tou boční.

V telefonu úvodní stránka zůstala a je to v pohodě, tedy kromě občasných pádů aplikace, nebylo by vhodné se k ní vrátit i v tabletech?

Tento příspěvek byl upraven od kkari.cz: 02 říjen 2015 - 20:36

  • 0

#5 kkari.cz

kkari.cz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2015 - 20:43

O tom jsme tu už četl, ale nenašel jsem postup, jak na to. Metoda pokus-omyl také selhala. Poradíte?


Mě se občas podaří při posouvání lišty nahoru anebo dolů posunout jí i doleva, ale jak jsem už spal, je nutné to absolvovat při každém spuštění ;-(
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka