Krásné kousky, nejvíc mě zaujala zrovna neprodejná verze.
Publikováno 24 říjen 2015 - 12:26
Krásné kousky, nejvíc mě zaujala zrovna neprodejná verze.
Tak musíš udělat krásný voči na svýho šerifa
Publikováno 24 říjen 2015 - 19:10
Ahoj,
děkujeme za příznivé ohlasy
Dostal nějaké dotazy ohledně ceny. Pokud vše dopadne podle plánu (a já věřím, že ano) prodejní cena geocoinu v modré i červené verzi bude 325 Kč za kus.
Nyní bude vyrobeno pouze 300 kusů. Když bude větší zájem, můžeme nechat mince dorazit
Jeden modrý vzorek budu mít dnes na eventu v Havířově, kdo bude chtít, může si ho prohlédnout.
Kdo ho viděl? Já čtu až teď.. vydal jsem se na lov brzo ráno do okolí Vřesiny... cestou jsem našel plno luxusních keší. V Mexiku tvarůžky nezklamali Ale zpět ke coinu. Možné nějaké před objednávky?
Publikováno 24 říjen 2015 - 21:10
... Možné nějaké před objednávky?
Způsob objednávek a distribuce zatím řešíme. Jakmile budeme mít vše doladěno a připraveno, budeme vás informovat
Publikováno 27 říjen 2015 - 15:06
Přátelé, velmi nás těší váš zájem. Stále dostáváme dotazy, zda je možné si mince někde předobjednat. Rozhodli jsme se proto, že spustíme předprodej. Stane se tak zítra, 28.10. kolem 8 hodiny ráno. V předprodeji bude 100 ks verze modrá/stříbrná a 100 ks verze zlatá/červená.
Odkaz na objednávkový formulář bude od zítřejšího rána k dispozici na http://www.reviewer....viewers_geocoin
Geocoiny jsou ve výrobě a měly by být k odebrání na přelomu listopadu a prosince 2015. Bude možné si je vyzvednout osobně na eventech v Brně, Náchodě, Olomouci, Praze (Geoskořápky) a Zlíně. Nebo budeme mince rozesílat v cenném psaní.
Děkujeme
Publikováno 28 říjen 2015 - 8:48
Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.
Publikováno 28 říjen 2015 - 9:10
Mne to nefunguje
Musí to fungovat, objednávek je tam už spousta. Vyplnil jsi všechna povinná políčka?
Edit: kdyžtak mi napiš přes sz nebo na email
Tento příspěvek byl upraven od Chasseur.cz: 28 říjen 2015 - 9:16
Publikováno 28 říjen 2015 - 9:20
Musí to fungovat, objednávek je tam už spousta. Vyplnil jsi všechna povinná políčka?
Edit: kdyžtak mi napiš přes sz nebo na email
Ja jedu pres mobil, takze to muze byt tim. Ale kdyz dam ten odkaz na google docs, tak mi to zahlasi chybu a dal se nedostanu.
Publikováno 28 říjen 2015 - 9:25
Ja jedu pres mobil, takze to muze byt tim. Ale kdyz dam ten odkaz na google docs, tak mi to zahlasi chybu a dal se nedostanu.
Aha, tak to opravdu netuším, zkoušeli jsme to na mobilech i tabletech a bez problémů to fungovalo. Otvíráš odkaz v prohlížeči?
Publikováno 28 říjen 2015 - 9:32
Aha, tak to opravdu netuším, zkoušeli jsme to na mobilech i tabletech a bez problémů to fungovalo. Otvíráš odkaz v prohlížeči?
Problem bude zrejme na me strane. Nenajede mi ani stranka docs.google.com, takze odtud vitr fouka.
Publikováno 30 říjen 2015 - 7:42
Přátelé, na jednotlivé otázky odpovídám přímo tazatelům, ale dostal jsem několik dotazů ohledně tečky vpravo od loga. A protože jich bylo docela dost, tak odpovím přímo zde. Ne, není to výrobní vada, je to (nebo má to být) R v kroužku, tedy symbol registrované ochranné známky. Groundspeak na tom bohužel trval
Dnes budou vzorky k vidění na eventu http://coord.info/GC62NP0. Je sice STOP STAV, ale kdyby se někdo chtěl stavit jen okouknout vzorky, tak klidně může, jen to napište do logu. Po dnešním eventu bude mít každý revírník, tedy kromě kolegy Darka, nějaký vzorek u sebe
Reviewer pro ČR – kraje Moravskoslezský a Olomoucký
Publikováno 01 listopad 2015 - 19:09
Tak jsem probral emaily, které přišly přes víkend a některé dotazy se týkají osobního vyzvednutí geocoinů v Praze na Adventních geoskořápkách. Odpovím i zde.
Jakmile to bude aktuální, budeme informovat emailem všechny, kteří zadali v objednávce vyzvednutí na skořápkách, kde přesně a v jakém časovém rozmezí si budou moci mince vyzvednout. Potřebujeme vybrat trochu klidnější, osvětlené místo a ještě jsme se k tomu nedostali. Určitě to nebude daleko od ME. Informace napíšeme i do tohoto vlákna
Publikováno 03 listopad 2015 - 14:20
uz mam take obednano. jsou nadherni...
Děkujeme
Publikováno 07 listopad 2015 - 13:03
Outdoor: eTrex Touch 35, Colorado 300, fenix3
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
Tip na výlet: Kondracké farní muzeum
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Blackberry nejen na práci
Publikováno 09 listopad 2015 - 19:14
Děkujeme všem, kteří si již geocoiny objednali
Na Czech Reviewers Geocoin (úplně dole) je seznam eventů, na kterých bude možné si geocoiny vyzvednout. Seznam budeme průběžně aktualizovat.
Publikováno 09 listopad 2015 - 19:22
Objednal jsem je se zasláním. Kdy se přibližně budou distribuovat?
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geocoin
Geocaching →
Geocoiny, TB, Sigitemy →
Kontakt Norsko a JARZaloženo od Bo.T.L. , 23 bře 2016 geocoin |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Adopce trekovatelného předmětuZaloženo od Petr Horák , 24 úno 2016 geocoin, travelbug |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Koupě geocoinu ze zahraničí (LeapDay 2016)Založeno od mirecek7 , 17 úno 2016 geocoin |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
Leap Year 2016 Multi EventZaloženo od Bo.T.L. , 25 pro 2015 event, geocoin, cwg |
|
|
||
Geocaching →
Geocoiny, TB, Sigitemy →
GeoVysočina regions geocoinsZaloženo od HaRaKa , 20 lis 2015 geocoin |
|
|
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů