Přejít na obsah


Fotka

Chyba ve statoru

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
15 odpovědí na toto téma

#1 Etigo

Etigo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 214 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2016 - 13:42

Ahoj, GG mě začal vyhazovat tuto chybu při tvorbě statistik. Co s tím?

 

 

Přiložené miniatury

  • chyba geoget.PNG

  • 0

#2 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2016 - 13:52

Odhaduji, za mas problem v databazi - kesky bez souradnic, bez D nebo T, ... K odhaleni podobnych problemu mel slouzit Diagnosticky profil, ktery ale nejak vypadl z gip souboru. Tak obsah prilozeneho zipu zakopiruj do Stator\Profiles a pak ve Statoru prepni na tento profil a nech si "udelat nahled na tuto statistiku".

Přiložený soubor (y)


Tento příspěvek byl upraven od gord: 13 leden 2016 - 18:59

  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#3 Etigo

Etigo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 214 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2016 - 18:55

Ok, tak jsem už našel, kde byla ta chyba. D/T neměli ty labky, co jsem dneska ráno importoval od tebe a já jsem nevěděl, že je to tak citlivé. Tak jsem to tam doplnil a jede to. Díky. :)

 

A trochu příbuzná otázka: neexistuje v GG pro statistiky proměnná, která by zobrazila počet uspořádáných eventů a počet kešek bez eventů? Zatím to GG dává dohromady, ale já bych to chtěl rozdělit. Něco jako %DoEventCount% a %HideCacheCount%.


  • 0

#4 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2016 - 19:14

Koukni na Proměnné kategorie Owner


  • 1

#5 Olson.vs team

Olson.vs team

    Olson

  • Members
  • PipPipPip
  • 46 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2016 - 19:44

Mně po aktualizaci Statoru zase jinou. Taky nevím, co s tím ...chyba stator.JPG

 


  • 0

#6 Etigo

Etigo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 214 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2016 - 20:16

 

Díky, toto jsem hledal a původně jsem nenašel. :)


  • 0

#7 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2016 - 22:06

Mně po aktualizaci Statoru zase jinou. Taky nevím, co s tím ...attachicon.gifchyba stator.JPG

 

Spusť konfigurátor Statoru (barevná ikonka), zvol uvedený profil (pokud není výchozí), zkontroluj obsah statistika a udělej radši nějakou změnu/nezměnu (stačí otevřít dialog parametrů nějakého modulu a dát OK) a ulož znovu generátor pomocí OK v okně konfigurátoru. 


  • 0

#8 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2016 - 22:08

Zároveň prosím všechny, aby chyby Statoru nepsali do vlákna "Chyba v GG". On ten chudák GeoGet za tohle fakt nemůže... :ph34r:

Snad by stálo i zato, sloučit posty do vlákna Statoru nebo vlákno přejmenovat (díky moderátoři).


  • 0

#9 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2016 - 9:13

jelikož mi to i s gordovým "přece gc.id select in.. " chvíli dalo, tak zde je opravený diag. profil: https://dl.dropboxus...agnostic.zip :)


  • 0

#10 dandu1

dandu1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 92 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2016 - 8:36

Mě poslední dobou stator hlásí tuto chybu. Nevíte co to je? Viz soubor.

 

Díky

 

 


  • 0
DANDU1

#11 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2016 - 8:58

Bohuzel nevime, soubor nevidime.


  • 0

#12 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2016 - 9:00

A kde je ten soubor? Stator ma svoje vlakno.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#13 dandu1

dandu1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 92 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2016 - 9:47

Tak jsem asi někam jinam uložil soubor s chybou, omlouvám se, tady je ta chyba:

 

 

Přiložený soubor (y)


  • 0
DANDU1

#14 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2016 - 12:53

Tak posilat obrazek s chybou v doc souboru, to jsme tu jeste nemeli. Pro priste budto sem zkopiruj jen ten text (to je nejlepsi a uplne to staci) nebo v nejhorsim pripade obrazek s chybou.

 

Co se opravy tyka, tak to tu bylo odhadem tak 10 x. Koukni na http://geoget.ararat...alizaci_statoru


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#15 dandu1

dandu1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 92 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2016 - 15:25

Díky, mrknu se tam a snad něco najdu. Do souboru DOC jsem to vložil proto, že se mi přímo do textu nic nechtělo zkopírovat, ani text ani obrázek. Do wordu to šlo normálně vložit.


  • 0
DANDU1

#16 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 843 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2016 - 15:27

Příště spusť windowsovské Malování, vlož to tam a ulož jako PNG. To půjde. :)
  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818X bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka