Přejít na obsah


Fotka

Hromadné mazání listingu


Nejlepší odpověď gord , 18 leden 2016 - 12:23

Osobně bych se přimlouval za commandline tool co pracuje s gg db a třeba denně ji inteligentně aktualizuje pomocí api :)

GPX pro mě znamená otevřít GG a myslet na to že to chci udělat ( ano skript po spuštění lze nastavit, ale zdržuje ) a pak to gpx někam zase importovat, další zdržení. Tyhle commandline operace bych si mohl pomoci planovace ve win nastavit třeba na noc kdy spim, on si to všechno pořeší a ráno vstávám s krásňoučkou novou DB.

 

Parametry v prikazove radce umoznuji spustit GG se scriptem. Pokud si to das spustit stejne jako by sis dal spustit planovacem, mas to stejne a muzes tam vyuzivat vsech vymozenosti GG vcetne Combine.

Přejít na celý příspěvek


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
25 odpovědí na toto téma

#21 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2016 - 13:56

Stacilo by smazat celou lite databazi. Pak bude mit vzdy jen to, co tam importujes.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#22 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2016 - 13:57

Já tu telefonní databázi (BTW, CacheDb je implicitní jméno pro aDrake) mažu občas ručně, takhle totiž mohu přidávat různé právě zobrazené oblasti, nemusím je mít zobrazené všechny.
  • 0

#23 fatbozz

fatbozz

    fatbozz

  • Members
  • PipPipPip
  • 109 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2016 - 15:34

Stacilo by smazat celou lite databazi. Pak bude mit vzdy jen to, co tam importujes.

A nebude combine vadit ze ji nema pak vytvorenou a tudiz nevi kam ma zapisovat ?? To co navrhujes by hodne veci zjednodusilo


Tento příspěvek byl upraven od fatbozz: 18 leden 2016 - 15:34

  • 0

Mapy pro Locus zdarma a povídání o Openstreetmap >>> http://gpsfreemaps.net/

Přejděte na mapy Openstreetmap a buď členem komunity OSMcz >> http://openstreetmap.cz/

....jo a taky fotím >>> koukni se >>> Klikklak


#24 fatbozz

fatbozz

    fatbozz

  • Members
  • PipPipPip
  • 109 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2016 - 15:46

Tak lepsi nez o tom tlachat je zkusit to. A opravdu to combine nevadí ! Hurá !

Díky


  • 0

Mapy pro Locus zdarma a povídání o Openstreetmap >>> http://gpsfreemaps.net/

Přejděte na mapy Openstreetmap a buď členem komunity OSMcz >> http://openstreetmap.cz/

....jo a taky fotím >>> koukni se >>> Klikklak


#25 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2016 - 19:45

Ono to hlavne nevadi Geogetu, proto to nemuze vadit ani Combine. Pokud se zada jmeno neexistujici databaze, GG ji proste vytvori. Combine nedela nic jineho, nez ze zavola prislusnou funkci, kterou mu GG poskytuje. Tak je to ostatne s vetsinou funkci Combine.

 

Combine jen nahrazuje programovani pluginu. Uzivatel neprogramator si muze svuj plugin vytvorit klikanim be programovani a vseho, co k tomu patri.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#26 Parkis

Parkis

    Parkis

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 838 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2016 - 21:19

Jojo takhle nějak to mám uděláno taky, v combine pěkně na jedno kliknutí. aDrake je s malou databází na postarším telefonu přecejenom svižnější.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka