Mne třeba přišlo výše uvedené vysvětlení logické od té chvíle, kdy jsem tento atribut zaregistroval - první má myšlenka vedla na Šamanovu Twin Project cache...
PS: Ano, mám dnes rýpavou náladu, tak mi snad prominete.
Tak já si taky rýpnu. Opravdu nechápu, jakými myšlenkovými pochody jest možno dobrati se u atributu nazvaného „Teamwork required“ (česky „vyžadována týmová [spolu]práce“) s ikonkou dvou lidiček držících se za ruce k tomu, že jest jej použíti výhradně pro tento typ keší a nikoliv třeba tam, kde jest k odlovu potřeba spolupráce více kačerů, kde například jeden drží, druhý lije, třetí k tomu přizvukuje.
Mně (a jak se zdá, tak nejen mně) zase tento atribut automaticky evokoval keše jako třeba dvojwigo Kačer / Mudla, keše, kde je potřeba zavolat do nějaké budky v cizím městě, kde jeden musí na nějakém místě držet nějaké tlačítko či páčku, zatímco druhý na jiném místě, kam ten první nedosáhne, musí odlovit keš apod. Prostě název „Teamwork required“ je mnohem obecnější a jeho využití může být mnohem širší. Pokud GS chtěl atributem vypíchnout právě jen a pouze výše zmíněný typ keší, klidně ten atribut mohl nazvat „TWIN cache“, když už má speciální atributy jako „Lost And Found Tour“, „Partnership Cache“ nebo „GeoTour Cache“. Atribut „Teamwork required“ je umístěn v kategorii „Conditions“ a nelze z toho nijak vypozorovat, že má pouze takovéto specifické určení.
Nerozporuji, přidávám hlas na druhou stranu, aby to nevypadalo, že to je jednomyslné vnímání "všichni vs. GS". Ono to totiž bude spíš "většina vs. GS".
Nevšiml jsem si, že by tu někdo psal o „všichni vs. GS“, jelikož „všichni“ je kvantifikátor obecný a u něj je problém, že stačí, aby existoval alespoň jeden, který podmínku nesplňuje, a podmínka je neplatná celá. Pokud ale sám uznáváš, že se jedná o „většina vs. GS“, pak jdeš možná dál, než já sám, protože já bych si netroufal tvrdit, že s tím má problém většina. Jestliže by se opravdu jednalo o „většinu vs. GS“, pak to jenom potvrzuje, že je GS mimo realitu, protože jeho rozhodnutí jdou proti názoru (vůli) většiny. Uf, až se mi z této třeskuté argumentace zatočila hlava a jdu si dát oběd.