Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

Novackovska otazka


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
26 odpovědí na toto téma

#21 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2016 - 9:46

Export GPXv2 je pro interni potreby GG, nehodi se pro GPS. Pouzij budto export do original GPX nebo export pres plugin gpxgarmin, pripadne poigarmin.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#22 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2016 - 10:36

Je mi to jasné. Já jsem Geoget doporučil jen jako nápad, jak se to dá řešit, až za čas bude přemýšlet, co dál. A najednou vidím, že ho zná. Z původní otázky jsem myslel, že jde o úplného začátečníka. Teď mi to připadá, že určitě už hledal, asi s někým a úplným nováčkem je jen v používání navigace GSmap.


  • 0

#23 lulinak

lulinak

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2016 - 10:44

diky za radu, plugin nainstalovan, upsesne pouzit a krabicky jsou v podobe jak je potreba, hip hip hura, mam pocit ze aktualne vim vse co je potreba pro komfortni hledani.  

Co jeste zbyva je mit na Garminu i vsechny dodatecne informace ke kesce tj. pruvodni text atd. (ted tam mam jen zaklad a logy) ale obavam se ze na to uz bude asi potreba spis mobil, anebo si to vytisknout, to uz bych chtel moc... :rolleyes:


  • 0

#24 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2016 - 11:24

Pokud ta data budes mit v GG, exportem se tiautomaticky dosanou i do GPS.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#25 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 091 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2016 - 11:27

vyzkoušel jsi export "GPX for newest Garmin GPS"?

a také http://wiki.geocachi...kota,_Colorado)  by mělo víceméně platit


  • 0

#26 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 543 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2016 - 11:30

Exportuj si jen jednu keš a zkoumej optimální nastavení makra. A až to vyladíš, tak si teprve zační krmit GPS daty.

 

Co je v souboru, to uvidíš i na PC, když ho otevřeš třeba v notepadu.


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#27 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2016 - 11:48

Spíš je otázka:Máš ta potřebná data v Geogetu? A jak jsi je tam dostal? Jsi PM? Nejsi? Vím i o nováčcích, kteří byli PM od začátku, většinou když jim členství někdo daroval.

Pokud ne, je několik cest, jak tam ty informace dostat a jsou mírně nelegální. Dostat PQ od někoho, kdo PM je, použít Geojarry, nebo si legálně stahovat pouhé 3 plné listingy denně. Nebo začít před rokem, kdy šlo legálně stahovat 10000 listingů denně, bez logů. To už nejde.

Takže ještě jednou. Ty informace co chceš dostat do navigace, máš opravdu v Geogetu? Pokud ne a stahoval jsi to tam jako Lite, tak z toho opravdu nic než základní informace nedostaneš, protože je tam prostě nemáš.


  • 1




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka