Přejít na obsah


Fotka

seriove cislo


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
5 odpovědí na toto téma

#1 bolek777

bolek777

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2016 - 12:37

Viete mi niekto poradit kde najdem seriove cislo navigacie v Garmine? Ked najdem polozku seriove cislo v menu, potvrdim aby sa zobrazilo, nezobrazi sa ziadne cislo a hodi ma o menu naspat. Jedna sa o model Garmin Colorado 300

V com moze byt problem, ze nezobrazi seriove cislo? Da sa to vobec nejako zakazat?


  • 0

#2 Blexa

Blexa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 850 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2016 - 12:46

Nevim jak colorado, ale oregon ho ma v prostor baterek.


  • 0

#3 Jarous1

Jarous1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2016 - 12:53

V prostoru baterek asi bude, tak jako asi úplně u všech Garmin outdoor navigací.

Divné ale je, že to nezobrazí samotný systém... Aby to Colorado nemělo nějak nabořený firmware, ne-li ještě něco horšího. Asi bych to rovnou flashnul na poslední verzi FW a pak se uvidí jestli to pomohlo nebo ne.

Poslední verze pro Colorado je 3.70, stáhnout se dá tady u Garmina.


Tento příspěvek byl upraven od Jarous1: 18 březen 2016 - 12:57

  • 0

#4 bolek777

bolek777

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2016 - 14:25

dakujem za odpovede. Bol to pouzivany kus na predaj, asi ho nebudem moct flashovat. Len ma tak zaujimalo kvoli comu by niekto zablokoval zobrazovanie serioveho cisla, lebo bol vo velmi dobrom stave vizualnom


  • 0

#5 Jarous1

Jarous1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2016 - 17:09

No, hrabat se ve firmware od Garmina a zablokovat zobrazování čehokoli, není zas taková legrace, pokud to vůbec je bez oficiálních vývojových nástrojů Garmin možné...

Proč bys to nemohl flešnout? První věc, co nainstalovaný podpůrný software (Web Updater nebo Garmin Express) k němu v PC udělá, je že nahlásí dostupnou novou verzi firmware ;)


  • 0

#6 bolek777

bolek777

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2016 - 10:48

Nemozem ho flashnut, lebo som ho nakoniec radsej nekupil


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka