Ale je super, když někdo kromě finálky přidá i nápovědu k řešení. Celkem by mě zajímala nějaká nápověda i na keše od emeritushk finálky D5 mysterek jsou sice fajn, ale když nevím, jak se k tomu mělo vlastně dojít, tak je to takový nekompletní.
Dneska se otevírájí poklady, napsat sem, že si můžeš napsat a poprosit, je pěkná pitomost a ...zase by to bylo neslušné :-)
Nápovědy k mým keším jsou a můžeš je mít, ale je to opravdu jen pro zasvěcené do hudební teorie a nejen teorie. To není šifra, k tomu je třeba tu muziku mít vystudovanou. Kdo má, nebo někoho má, může se pokusit luštit a vyluštit, kdo ne a nebáví ho to, může si napsat, plně to respektuji! Každému, komu je toto téma vzdálené, jsem souřadky poslal. A žíly mi to netrhá, ale srandu si z lidí nedělám, abych otvíral nějakou keš v tramtárii. To jen, abych současně odpověděl pisateli pod nikem mr3ska. Pročti si loňské, nebo starší forum a budeš vědět o čem je řeč.
Ale znova připomínám. Toto je forum o otvírání pokladů a všechny příspěvky proč neotvírám atd. jsou tady nepatřičné. Otevři, nebo sem nepiš. Howgh.