Přejít na obsah


Fotka

Velikonoční Geoget 2.9.6

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
96 odpovědí na toto téma

#21 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 18:15

Mám dotaz. Při stahování keší musím stále dokola nastavovat např. stát a území (Česká republika, Praha). Nedalo by se to nějak uložit jako default nastavení? Díky moc za radu. 


  • 1

#22 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 18:19

K te chybe mapy... Geoget pri spusteni nevypsal nejakou chybu?

Tento příspěvek byl upraven od HaLuMa: 22 březen 2016 - 18:21

  • 0

#23 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 18:20

Mám dotaz. Při stahování keší musím stále dokola nastavovat např. stát a území (Česká republika, Praha). Nedalo by se to nějak uložit jako default nastavení? Díky moc za radu.


To uz nejakou chvili ceka na realizaci.
  • 1

#24 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 539 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 22 březen 2016 - 20:44

Před časem se tu řešilo, jestli se GG sám zavře při instalaci nové verze, tak mě se nezavřel - GG spuštěn pod účtem obyčejného usera, instalaci jsem spustil dvojklikem na ikonku v levém dolním rohu, chtělo to po mě heslo administrátora a pak se objevila hláška z přiloženého obrázku. To celé na W7 home premium x64.

A pak mám druhý problém - nefunguje mi filtr "Blízko k bodům", na mapce jsem si kliknul jeden bod (Zdice), uložil jsem si ho pod názvem "2", vybral jsem ho, nechal defaultně zatržené blíže než 10km a pak jsem dal načíst - to celé na defaltním filtru "Výchozí" a žádná keš se mi nezobrazila. Zkoušel jsem to nejprve na verzi 2.9.5 a pak i na aktuální 2.9.6 a pro jistotu jsem to zkusil i na filtru "All". A keše okolo Zdic v databázi mám, právě jsem si vyřešil pár mysterek a chtěl jsem si je zobrazit na mapě.
  • 1
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#25 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 20:51

Hlasku na mape nemam. Nevim, co s tim panove delaji :) Nebo mam nejakou VIP verzi? :D


  • 1

#26 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 435 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 20:58

K te chybe mapy... Geoget pri spusteni nevypsal nejakou chybu?

Ne.
Petulinko, jen jsem si aktualizoval novou verzi. Hodilo mi to tu chybu co se opravuje. A když jsem pokračoval dál a chtěl rozjet mapu, tak mi to nejde.
  • 0

#27 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 272 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 21:03

K te chybe mapy... Geoget pri spusteni nevypsal nejakou chybu?

Ano
Prispevok c 6
  • 0

#28 vkvkvk

vkvkvk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 89 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 21:04

Před časem se tu řešilo, jestli se GG sám zavře při instalaci nové verze, tak mě se nezavřel

Heč mě se zavřel. Sice instaler potom ještě zařval, že je je GG spuštěn, ale to jen dobíhalo vypínání a pak jel v pohodě. Visty32 a mám admin práva.


  • 0

#29 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 435 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 21:07

Ano
Prispevok c 6

Jo tak tu jsem měl taky. To jsem se ptal, jestli by ta chyba mohla mít vliv na mapu.
  • 0

#30 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 21:13

Ne.
Petulinko, jen jsem si aktualizoval novou verzi. Hodilo mi to tu chybu co se opravuje. A když jsem pokračoval dál a chtěl rozjet mapu, tak mi to nejde.

 

Takze ANO, Geoget pri spusteni napsal chybu! Ono je to totiz tim...


  • 0

#31 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 21:15

A pak mám druhý problém - nefunguje mi filtr "Blízko k bodům", na mapce jsem si kliknul jeden bod (Zdice), uložil jsem si ho pod názvem "2", vybral jsem ho, nechal defaultně zatržené blíže než 10km a pak jsem dal načíst - to celé na defaltním filtru "Výchozí" a žádná keš se mi nezobrazila. Zkoušel jsem to nejprve na verzi 2.9.5 a pak i na aktuální 2.9.6 a pro jistotu jsem to zkusil i na filtru "All". A keše okolo Zdic v databázi mám, právě jsem si vyřešil pár mysterek a chtěl jsem si je zobrazit na mapě.

 

Verze pred 2.9.6 neukladala filtry pro Blizkost spravne. Zkus ten filtr vyrobit a ulozit v aktualni verzi.


  • 0

#32 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 539 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 22 březen 2016 - 21:52

Tak jsem to tedy smazal a vytvořil znovu a stále se mi žádná keš neukázala
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#33 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 21:55

A ja to ted zkusil, nakreslil sjem si par bodu, ulozil, vyrobil filtr, a zkusil nacist podle filtru.. a funguje to bezvadne. :o


  • 0

#34 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 21:59

Nahrana drobna aktualiazace - oprava te chyby s datem, a doplneni chybejicich souboru s definici zkratek zemi.


  • 0

#35 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 539 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 22 březen 2016 - 22:22

A ja to ted zkusil, nakreslil sjem si par bodu, ulozil, vyrobil filtr, a zkusil nacist podle filtru.. a funguje to bezvadne. :o

No a mě to nefunguje ani v té nejposlednější verzi 767. Když zruším zatržení u vzdálenosti, tak se mi načtou všechny kešky, jakmile zatrnu "Blíže než", tak se mi nic nenačte
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#36 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 22:27

Nemohu s pomoci, funguje mi to.

Posli obrazek, jak to mas na te zalozce nastavene.


  • 0

#37 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 539 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 22 březen 2016 - 22:30

Tak jsem zjistil, že to nefunguje jen když mám definovaný jen jeden bod, když jsem do mapy přikreslil druhý bod, tak už mi to kešky ukázalo
  • 1
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#38 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 272 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2016 - 8:57

po aktualizacii ok


  • 0

#39 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2016 - 8:59

Tak jsem zjistil, že to nefunguje jen když mám definovaný jen jeden bod, když jsem do mapy přikreslil druhý bod, tak už mi to kešky ukázalo

 

Aha, s jednim jsem to nezkousel. Hodim na to oko.


  • 0

#40 Zagloba

Zagloba

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 327 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2016 - 9:54

Před časem se tu řešilo, jestli se GG sám zavře při instalaci nové verze, tak mě se nezavřel - GG spuštěn pod účtem obyčejného usera, instalaci jsem spustil dvojklikem na ikonku v levém dolním rohu, chtělo to po mě heslo administrátora a pak se objevila hláška z přiloženého obrázku. To celé na W7 home premium x64.
 

 

Potvrzuji, mě se GeoGet při instalaci aktualizace taky nezavře a musím ho ukončit ručně.


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka