Přejít na obsah


Fotka

Velikonoční Geoget 2.9.6

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
96 odpovědí na toto téma

#81 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 539 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 05 duben 2016 - 19:44

ne to mě hodilo na první stránku
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#82 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2016 - 16:21

Plánuji upgrade compu a nevím jak na zálohu GG pro snadný přenos na nový počítač s novým OS. Poradíte jak nejlépe na to? Díky.


  • 0

#83 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2016 - 16:51

http://geoget.ararat...lovani_programu


  • 0

#84 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2016 - 11:08

Díky.


  • 0

#85 Solim

Solim

    Šolim

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 075 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2016 - 20:12

Ve vláknu http://www.geocachin...program/page-38

jsem popsal chybu při aktualizování kešky. Nechal jsem to v tom vláknu, aby tam zůstala posloupnost příspěvků, ale správně by to mělo patřit sem.


  • 0

GALAXY S5 mini, Android 4.4.2
S úsměvem jde vše líp


#86 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2016 - 20:17

Jak ti jiste neuniklo, vim o tom. Dokonce je to uz u mne opravene, ale budu cely proces delani waypointu z poznamek jeste vylepsovat.


  • 0

#87 Solim

Solim

    Šolim

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 075 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2016 - 20:30

Jo vim, že o tom už se ví, jen nevím co se dělá a tak se snažím co nejvíc popsat problém a rád počkám na opravu.


  • 0

GALAXY S5 mini, Android 4.4.2
S úsměvem jde vše líp


#88 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2016 - 21:45

U této poslední verze mám dojem, že po naimportování keše trvá mnohem déle fáze přípravy na divider. Je to znatelná prodleva (nezávislá na počtu importovaných keší) odhaduju to na 20 !!! sekund. Dříve jsem si ničeho takového nevšimnul.
  • 0

#89 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2016 - 7:42

V tu chvili se aktualizuje index polygonu. Pokud jich mas hodne, muze to chvili trvat, kdyz:

  • se dela poprve
  • se soubor s indexem poskodil, takze se znovu vytvari
  • pribylo nebo ubylo vetsi mnozstvi polygonu

Ve vsech pripadech, kdyz pustis znovu Divider, melo by to byt mnohem sviznejsi. Je to tak, nebo ti to ted trva dlouho pokazde?


  • 0

#90 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2016 - 7:44

Pripadne muzes vyzkouset, jestli ten index polygonu neni nejaky nakopnuty. Staci v datovem adresari sebrat soubor polygon.cache a pustit znovu Geoget. Divider si ten soubor zase vytvori. (ano, chvili to bude trvat...)


  • 0

#91 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2016 - 8:59

Moc to nepomohlo. Je sice fakt, že původní polygon.cache byl nějak veliký - přes mega (nově vytvořený asi 350K), ale čas stále špatný. Aktualizace jedné keše s vytvořením tohoto souboru trvá 40 sekund, pokud už cache je tak pouhých 30 sekund. Podotýkám, že disk je SSD.
  • 0

#92 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2016 - 9:10

to je divne, proverim to.


  • 0

#93 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2016 - 10:24

Tak předevčírem pípla nová mysterka, zoufale jsem začal hledat opravdu fungující převodník číselných soustav. Až dnes jsem si všiml, že ho mám přímo pod nosem v GeoGetu (Solve Helper). Budu si muset nastudovat co všechno v tom vlastně je.
  • 2

#94 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2016 - 12:10

chtělo by to možná kapku předělat, utřídit.. ale je tam toho dost, lze si dopisovat vlastní věci do vlastního INI..


  • 0

#95 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2016 - 12:34

Wolfram Alpha:

1458 base 10 to base 21


  • 2

#96 TerZdeK

TerZdeK

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 449 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2016 - 21:44

Ahoj, jak docílit, abych jedním tlačítkem vrátil češtinu na GC.com. Úplně přesně nevím, proč se sama mění na angličtinu, ale toto by se mi líbilo. Díky


Tento příspěvek byl upraven od TerZdeK: 14 duben 2016 - 21:44

  • 0

#97 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2016 - 22:26

nepoužívat cGeo. Ale zde je to offtopic, s tímhle dotazem bys měl jít někam do obecné kategorie

Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 14 duben 2016 - 22:27

  • 1





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka