Co se me tyka tak to cely povazuju za hodne blbej vtipek. Ale v jednom smeru byl dobrej. Ukazal nam zase co je kdo zac. Pro zajimavost, na projectu jde udelat zebricek nalezcu podle bookmark listu. Muzete naklikat bookmark a zjistit kdo na nem ma foundy a kolik. Doporucuji, je to zajimavy. Kolik myslite ze ma vitez? Cekali byste na 66 kesich 66 foundu? Omyl, vitez (v CR) ma na 66 kesich dokonce 77 FI. Nekomu nestaci ani tech 66. Nekteri zas tady do krve obhajovali svoje pravo zalogovat, jini zasli az tak daleko ze logli challenge, dokonce davno po Aprilu. Doufam ze Zagloba to bez zavahani smazne, protoze podminku splnenou nejen ze nemaji, ale nikdy nemeli, i kdyz si myslej ze jo. Musim rict ze vetsina lidi na seznamu me neprekvapuje, ale asi 3 nicky tam jsou, ktery ja bych tam fakt necekal. A jeste jedna zajimavost co dokresluje charakter nekterych osobnosti. Jiste si pamatujete jak se Prahou nedavno (vlastne uz 2x) prohnal ErikSi a zalogoval nejen to co zfinalkaril, ale i to co ani nenasel nebo co ani neexistovalo. A hadejte kdo vyhral v Nemecku? No ErikSi to nebyl. Byl v Nemecku az ctvrtej, s "pouhejma" 85 FI. Chce to dobrej zaludek. Ale leckdo ho ma.
Rozumím tomu, že to považuješ za blbej vtípek, který se tě dotýká ohledně tvých challenge. Rozumím i tomu, že si pro svou potřebu zjistíš, kdo to využil pro jejich "splnění". Ale uveřejňovat je tu jmenovitě, to už mi přijde malinko za hranou. Kdo má zájem nechť si je zjistí sám.
Jsou v logbooku? Jsou, tak co... ja uz mam na jednu T4,5 pripravene naradi, nebot normalne tam jde vlezt jen vodou a staci pacidlo a majzlik a kladivo a bude...
Seedcorp: To si snad děláš srandu ne ? Dopustit se kvůli keši de facto vloupání, to už je trochu moc.
------------------------------------------------------------
V každém případě GS svým vtípkem připravil materiál pro moc zajímavý sociologický průzkum...
BTW: Po přeznačení pokusného logu na WN se mi statistiky vrátily do normálu, až na suvenýr státu Washington. Já se tam snad budu muset alespoň na otočku vypravit, abych měl klid .
Tento příspěvek byl upraven od phrkt: 05 duben 2016 - 7:08