Přejít na obsah


Fotka

Chybicky


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
217 odpovědí na toto téma

#1 PaBa

PaBa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 347 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2007 - 13:57

Tak jsem si to pustil, vypada to moc pekne a zajimave, i kdyz zustanu u GSAKu a Skrysotlace ;) Narazil jsem na dve chybicky: 1) trideni podle vzdalenosti spravne funguje jen do 999 kilometru :D (pak to tridi 102.2, 1022.5 atd) 2) u Web cachi to nevyhodnocuje Webcam Photo taken jako found Drzim palce pri dalsim vyvoji B) !
  • 0
PaBa

--
I always use ROT13 twice for extra security

#2 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2007 - 9:35

PaBa napsal/a:
Tak jsem si to pustil, vypada to moc pekne a zajimave, i kdyz zustanu u GSAKu a Skrysotlace ;)

Narazil jsem na dve chybicky:
1) trideni podle vzdalenosti spravne funguje jen do 999 kilometru :D (pak to tridi 102.2, 1022.5 atd)
2) u Web cachi to nevyhodnocuje Webcam Photo taken jako found

Drzim palce pri dalsim vyvoji B) !


To trideni podle vzdalenosti nejak predelame, pravda je, ze my zrovna tak daleko jeste nelovime, tak nas to netrlo. :D

... a nevyhodnocuje to jeste navstevy eventu. My vime, jednoho dne to bude poznavat i tohle.
  • 0

#3 TechNick

TechNick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2007 - 7:04

Vynikající aplikace!!! Už se těším na další verze s rozšířenými funkcemi, ale i tak je to super! Jako chybičku bych chtěl nahlásit, že to nenačetlo nápovědu u GCV976, díky!
  • 0

#4 alkes

alkes

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 176 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2007 - 14:26

Ahoj. Prográmek je super a moc za něj děkuju. Taky už jsem ale narazil na jednu chybu a jeden nedostatek. Při ručním editu nejde editovat obtížnost terénu. Ať zadám, co zadám, zůstane tam vždy původní číslo. Dále jsem nepřišel při ručním editu na způsob, jak upravit jméno autora a název cache. U archivovaných cachí tak mám všude jen unknown. :-(
  • 0

#5 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2007 - 14:40

alkes napsal/a:
Při ručním editu nejde editovat obtížnost terénu. Ať zadám, co zadám, zůstane tam vždy původní číslo.


Mas pravdu, koukam do zdrojaku a vypadnul mi tam jeden radek, ktery tutoinformaci mel altualizovat v datech. V pristi verzi to bude uz opraveno.

alkes napsal/a:
Dále jsem nepřišel při ručním editu na způsob, jak upravit jméno autora a názvu cache. U archivovaných cachí tak mám všude jen unknown. :-(


Rucni zpusob zatim neexistuje, ale je pravda, ze by existovat mel.

Existuje ale zpusob, jak to ted obejit:
- vyexportuj si cache jako PocketQuery GPX
- GPX soubor rucne edituj (bacha na cestinu, ta by musela byt v UTF-8!)
- upraveny GPX soubor naimportuj zpet.
  • 0

#6 alkes

alkes

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 176 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2007 - 14:50

Dík za radu. Zkusím to udělat, jak říkáš.
  • 0

#7 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2007 - 15:02

alkes napsal/a:
Dík za radu. Zkusím to udělat, jak říkáš.


Nebo vydrzet a po vikendu uz to snad geoget umet bude. ;)
  • 0

#8 Broupal

Broupal

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 100 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2007 - 23:12

Taky zdravim, moc povedený prográmek. Nevim, jestli to je chyba programu, nebo moje nevědomost, ale nepřišel sem na to, jak zařídit, aby při stahování cachí z gc.com se ty, co jsem našel automaticky nastavily jako found. Poradí mi někdo? Díky :) EDIT: Pokud je samozřejmě tahle funkce funkční ;)
  • 0

#9 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2007 - 7:12

Broupal napsal/a:
Taky zdravim, moc povedený prográmek. Nevim, jestli to je chyba programu, nebo moje nevědomost, ale nepřišel sem na to, jak zařídit, aby při stahování cachí z gc.com se ty, co jsem našel automaticky nastavily jako found. Poradí mi někdo? Díky :)

EDIT: Pokud je samozřejmě tahle funkce funkční ;)


V soucasne dobe se ti pri tomto oznaci jen u tech kesi, u kterych je prave tvuj 'found it' log mezi poslednimi peti logy.

Takze je potreba vyuzit dalsich moznosti oznaceni nalezu, a to bud:

- import nalezu z textoveho souboru kompatibilniho se zdejsi mapou na webu. (je u ni i odkaz na udelatko, ktere te soubor vygeneruje z webu!)

- rucni oznaceni.
  • 0

#10 _Tom

_Tom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 658 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2007 - 8:04

Geoget je dobře napsaný a od okamžiku, kdy autor implemetoval exportní skripty, nemám už téměř co bych si vymýšlel. S jedinou výjimkou (viz další odstavec) a s tím, že musím ještě počkat, až někdo sepíše export do wpt souboru pro OziExplorer. Nemám dokumentaci tohoto formátu, takže se mi do toho samotnému metodou pokus-omyl nechce :-) A teď ten námět: Myslím, že by něktěří uživatelé Geogetu (například já :)) ocenili, kdyby bylo možné si některé položky "označit" - tj. nějak si je v seznamu zaškrtnout, opuntíkovat, nebo cokoli jiného... Když si občas tak náhodně klikám po těch pěti a půl tisících keší v ČR, občas mě nějaká zaujme a rád bych si ji nějak označkoval. (Mohl bych jí dát třeba zelený puntík ;) a když si budu hodně vymýšlet, tak nezajímavéa pitomé keši bych mohl zase dát třeba puntík červený). Vím, že mohu určitou množinu keší uložit, ale tahle varianta se s možností ukládání skupin keší nijak netluče.
  • 0

#11 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2007 - 9:46

_Tom napsal/a:
Geoget je dobře napsaný a od okamžiku, kdy autor implemetoval exportní skripty, nemám už téměř co bych si vymýšlel. S jedinou výjimkou (viz další odstavec) a s tím, že musím ještě počkat, až někdo sepíše export do wpt souboru pro OziExplorer. Nemám dokumentaci tohoto formátu, takže se mi do toho samotnému metodou pokus-omyl nechce :-)


Exportni format do WPT uz existuje, vydrz do dalsi betaverze!

_Tom napsal/a:
A teď ten námět:
Myslím, že by něktěří uživatelé Geogetu (například já :)) ocenili, kdyby bylo možné si některé položky "označit" - tj. nějak si je v seznamu zaškrtnout, opuntíkovat, nebo cokoli jiného...
Když si občas tak náhodně klikám po těch pěti a půl tisících keší v ČR, občas mě nějaká zaujme a rád bych si ji nějak označkoval. (Mohl bych jí dát třeba zelený puntík ;) a když si budu hodně vymýšlet, tak nezajímavéa pitomé keši bych mohl zase dát třeba puntík červený).


Jeste je moznost si ke kesce napsat poznamku. Takova cache se zobrazuje trosku jinou barvou (modre pismo misto cerneho), navic ma svuj znak ve sloupci status, takze si takto opoznamovane cache muzes pomoci razeni hodit vsechny k sobe.

Jinak s moznosti nejakych uzivatelskych znacek se uvnitr uz trosku pocita, v databazi je na to pripraveny chlivecek. Jen jeste nebyl cas tam neco takoveho udelat.
  • 0

#12 mitah

mitah

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2007 - 13:38

Testuju, co to dá a našel jsem ještě jednu drobnou chybičku, takže reportuju: Pokud je keš z prvotníí aktualizace (nebo i ručně nastavená) disabled, zůstává v tomto stavu i po znovunačtení listingu z GC.com, kde již disabled není. Obráceně se to chová stejně. Pokud je to vlastnost (nevím jak je těžké získat z GC stav), tak se omlouvám za zbytečnou prudu :) . Díky.
  • 0
-- Mitah Team --

#13 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2007 - 14:28

mitah napsal/a:
Testuju, co to dá a našel jsem ještě jednu drobnou chybičku, takže reportuju: Pokud je keš z prvotníí aktualizace (nebo i ručně nastavená) disabled, zůstává v tomto stavu i po znovunačtení listingu z GC.com, kde již disabled není. Obráceně se to chová stejně. Pokud je to vlastnost (nevím jak je těžké získat z GC stav), tak se omlouvám za zbytečnou prudu :) . Díky.


To neni chyba, ale feature. :D Pri stahovani listingu se aktualizuje jen listing, ne informace okesce, tedy ani nazev, autor, stav, atd. Jen listing, hint a logy.

Takze v soucasne dobe se tyto informace o kesce nacitaji pouze pri aktualizaci seznamu kesek.

Mas pravdu v tom, ze v okamziku stazeni listingu by se toho mohlo aktualizovat vic, a to uz mam dokonce poznamenano v seznamu na udelani. Je to jen o tom najit ty informace ve strance s listingem a vypreparovat je.
  • 0

#14 _Tom

_Tom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 658 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2007 - 16:59

============================================================================== = 14.9.2007 20:18:26 = ============================================================================== TProgressBar property out of range. Exception class: EInvalidOperation Exception message: TProgressBar property out of range. Exception address: 0044EEFB ------------------------------------------------------------------------------ Stack list, generated 14.9.2007 20:18:26 (0004DEF6){geoget.exe } [0044EEF6] ComCtrls.TProgressBar.SetParams + $6E (00088527){geoget.exe } [00489527] Controls.TWinControl.DefaultHandler + $D7 (0006F92A){geoget.exe } [0047092A] Forms.TCustomForm.DefaultHandler + $5A (00089B98){geoget.exe } [0048AB98] Controls.TWinControl.WMNCHitTest + $1C (000853D8){geoget.exe } [004863D8] Controls.TControl.WndProc + $188 (0000184D){geoget.exe } [0040284D] System.SysFreeMem + $199 (00001875){geoget.exe } [00402875] System.SysFreeMem + $1C1 (0004DFE0){geoget.exe } [0044EFE0] ComCtrls.TProgressBar.SetMax + $8 (001B2901){geoget.exe } [005B3901] DownUnit.TDownForm.callback (Line 64, "DownUnit.pas" + 14) + $9 (000853D8){geoget.exe } [004863D8] Controls.TControl.WndProc + $188 (000851A8){geoget.exe } [004861A8] Controls.TControl.Perform + $24 (000760DF){geoget.exe } [004770DF] Forms.TApplication.DispatchAction + $7F (0007438B){geoget.exe } [0047538B] Forms.TApplication.WndProc + $46F (00026E7C){geoget.exe } [00427E7C] Classes.StdWndProc + $14 (00088443){geoget.exe } [00489443] Controls.TWinControl.WndProc + $157 (0006E4AD){geoget.exe } [0046F4AD] Forms.TCustomForm.WndProc + $421 (000880C0){geoget.exe } [004890C0] Controls.TWinControl.MainWndProc + $2C (00026E7C){geoget.exe } [00427E7C] Classes.StdWndProc + $14 (000319A2){geoget.exe } [004329A2] Contnrs.TComponentList.GetItems + $A (00074ABF){geoget.exe } [00475ABF] Forms.TApplication.ProcessMessage + $83 (00074AF6){geoget.exe } [00475AF6] Forms.TApplication.HandleMessage + $A (00071691){geoget.exe } [00472691] Forms.TCustomForm.ShowModal + $15D (001A1BA9){geoget.exe } [005A2BA9] Unit1.TForm1.DownloadExecute (Line 1444, "Unit1.pas" + 0) + $9 (000267E7){geoget.exe } [004277E7] Classes.TBasicAction.Execute + $F (000689ED){geoget.exe } [004699ED] ActnList.TContainedAction.Execute + $31 (0006968F){geoget.exe } [0046A68F] ActnList.TCustomAction.Execute + $4F (000266BB){geoget.exe } [004276BB] Classes.TBasicActionLink.Execute + $13 (000B1331){geoget.exe } [004B2331] ActnMenus.TCustomActionMenuBar.ExecAction + $3D (000B24FA){geoget.exe } [004B34FA] ActnMenus.TCustomActionMenuBar.TrackMenu + $DA (000B252B){geoget.exe } [004B352B] ActnMenus.TCustomActionMenuBar.TrackMenu + $10B (000B56A4){geoget.exe } [004B66A4] ActnMenus.TCustomActionMainMenuBar.TrackMenu + $20 (000B0F05){geoget.exe } [004B1F05] ActnMenus.TCustomActionMenuBar.CMItemClicked + $29 (000853D8){geoget.exe } [004863D8] Controls.TControl.WndProc + $188 (000851A8){geoget.exe } [004861A8] Controls.TControl.Perform + $24 (00088443){geoget.exe } [00489443] Controls.TWinControl.WndProc + $157 (000B254D){geoget.exe } [004B354D] ActnMenus.TCustomActionMenuBar.WndProc + $11 (000880C0){geoget.exe } [004890C0] Controls.TWinControl.MainWndProc + $2C (00026E7C){geoget.exe } [00427E7C] Classes.StdWndProc + $14 (000319A2){geoget.exe } [004329A2] Contnrs.TComponentList.GetItems + $A (00074ABF){geoget.exe } [00475ABF] Forms.TApplication.ProcessMessage + $83 (00074AF6){geoget.exe } [00475AF6] Forms.TApplication.HandleMessage + $A (00074D26){geoget.exe } [00475D26] Forms.TApplication.Run + $96 (001B511B){geoget.exe } [005B611B] geoget.geoget (Line 62, "" + 23) + $2 ------------------------------------------------------------------------------ System : Windows XP Professional, Version: 5.1, Build: A28, "Service Pack 2" Processor: Intel, Intel® Pentium® M processor 2.00GHz, 800 MHz MMX SSE2 Memory: 1023; free 598 Display : 1400x1050 pixels, 32 bpp ------------------------------------------------------------------------------ List of loaded modules: [00400000] E:\Program Files\GeoGet\geoget.exe 1.0.24.207 - 1.0.24.207 [00FB0000] E:\Program Files\GeoGet\iconv.dll <10000000> 1.9.0.0 - 1.9 LGPLed libiconv for Windows NT/2000/XP and Windows 95/98/ME [10000000] E:\Program Files\GeoGet\FreeImage.dll 3.9.3.0 - 3, 9, 3, 0 FreeImage library [4EBE0000] E:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.Windows.GdiPlus_6595b64144ccf1df_1.0.2600.2180_x-ww_522f9f82\GDIPlus.dll 5.1.3102.2180 - 5.1.3102.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Microsoft GDI+ [5B250000] E:\WINDOWS\system32\uxtheme.dll 6.0.2900.2180 - 6.00.2900.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Microsoft UxTheme Library [5D5A0000] E:\WINDOWS\system32\comctl32.dll 5.82.2900.2180 - 5.82 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Common Controls Library [60900000] E:\Program Files\GeoGet\sqlite3.dll (no version info) [63000000] E:\WINDOWS\system32\SynTPFcs.dll 7.12.9.0 - 7.12.9 19Nov04 SynTPFcs [698B0000] E:\WINDOWS\system32\hnetcfg.dll 5.1.2600.2180 - 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Home Networking Configuration Manager [71A30000] E:\WINDOWS\System32\mswsock.dll 5.1.2600.2180 - 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Poskytovatel služeb Microsoft Windows Sockets 2.0 [71A70000] E:\WINDOWS\System32\wshtcpip.dll 5.1.2600.2180 - 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Windows Sockets Helper DLL [71A80000] E:\WINDOWS\system32\WS2HELP.dll 5.1.2600.2180 - 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Windows Socket 2.0 Helper for Windows NT [71A90000] E:\WINDOWS\system32\ws2_32.dll 5.1.2600.2180 - 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Windows Socket 2.0 32-Bit DLL [71B00000] E:\WINDOWS\system32\mpr.dll 5.1.2600.2180 - 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Multiple Provider Router DLL [72CD0000] E:\WINDOWS\system32\msacm32.drv 5.1.2600.0 - 5.1.2600.0 (xpclient.010817-1148) Microsoft Sound Mapper [72CE0000] E:\WINDOWS\system32\wdmaud.drv 5.1.2600.2180 - 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) WDM Audio driver mapper [72FC0000] E:\WINDOWS\system32\winspool.drv 5.1.2600.2180 - 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Windows Spooler Driver [746F0000] E:\WINDOWS\system32\MSCTF.dll 5.1.2600.2180 - 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) MSCTF Server DLL [76390000] E:\WINDOWS\system32\comdlg32.dll 6.0.2900.2180 - 6.00.2900.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Common Dialogs DLL [76B30000] E:\WINDOWS\system32\winmm.dll 5.1.2600.2180 - 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) MCI API DLL [76BE0000] E:\WINDOWS\system32\PSAPI.dll 5.1.2600.2180 - 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Process Status Helper [76C20000] E:\WINDOWS\system32\WINTRUST.dll 5.131.2600.2180 - 5.131.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Microsoft Trust Verification APIs [76C80000] E:\WINDOWS\system32\IMAGEHLP.dll 5.1.2600.2180 - 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Windows NT Image Helper [76F10000] E:\WINDOWS\system32\DNSAPI.dll 5.1.2600.2180 - 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) DNS Client API DLL [76FB0000] E:\WINDOWS\system32\rasadhlp.dll 5.1.2600.2180 - 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Remote Access AutoDial Helper [77110000] E:\WINDOWS\system32\oleaut32.dll 5.1.2600.2180 - 5.1.2600.2180 [773C0000] E:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.Windows.Common-Controls_6595b64144ccf1df_6.0.2600.2180_x-ww_a84f1ff9\comctl32.dll 6.0.2900.2180 - 6.0 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) User Experience Controls Library [774D0000] E:\WINDOWS\system32\ole32.dll 5.1.2600.2180 - 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Microsoft OLE for Windows [77A70000] E:\WINDOWS\system32\CRYPT32.dll 5.131.2600.2180 - 5.131.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Crypto API32 [77B10000] E:\WINDOWS\system32\MSASN1.dll 5.1.2600.2180 - 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) ASN.1 Runtime APIs [77BC0000] E:\WINDOWS\system32\midimap.dll 5.1.2600.2180 - 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Microsoft MIDI Mapper [77BD0000] E:\WINDOWS\system32\MSACM32.dll 5.1.2600.2180 - 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Microsoft ACM Audio Filter [77BF0000] E:\WINDOWS\system32\version.dll 5.1.2600.2180 - 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Version Checking and File Installation Libraries [77C00000] E:\WINDOWS\system32\msvcrt.dll 7.0.2600.2180 - 7.0.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Windows NT CRT DLL [77D30000] E:\WINDOWS\system32\user32.dll 5.1.2600.2180 - 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Windows XP USER API Client DLL [77DC0000] E:\WINDOWS\system32\advapi32.dll 5.1.2600.2180 - 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Advanced Windows 32 Base API [77E70000] E:\WINDOWS\system32\RPCRT4.dll 5.1.2600.2180 - 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Remote Procedure Call Runtime [77F10000] E:\WINDOWS\system32\GDI32.dll 5.1.2600.2180 - 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) GDI Client DLL [77F60000] E:\WINDOWS\system32\SHLWAPI.dll 6.0.2900.2180 - 6.00.2900.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Shell Light-weight Utility Library [7C800000] E:\WINDOWS\system32\kernel32.dll 5.1.2600.2180 - 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Windows NT BASE API Client DLL [7C900000] E:\WINDOWS\system32\ntdll.dll 5.1.2600.2180 - 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) NT Layer DLL [7C9C0000] E:\WINDOWS\system32\shell32.dll 6.0.2900.2180 - 6.00.2900.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Windows Shell Common Dll ------------------------------------------------------------------------------ Active Controls hierarchy: TDownForm "DownForm" ------------------------------------------------------------------------------
  • 0

#15 Crocky

Crocky

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 469 příspěvků(y)

Publikováno 21 září 2007 - 13:56

_Tom napsal/a:
==============================================================================
= 14.9.2007 20:18:26 =
==============================================================================
TProgressBar property out of range.
atd atd
------------------------------------------------------------------------------


Něco takovéhoto se mi děje taky, například při pokusu o stažení kešek ze Španělska.
  • 0

#16 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 21 září 2007 - 14:11

Zlobi to zjevne utech statu, ktere byly ted nove rozkouskovane na jednotlive provincie. Napriklad prave to Spanelsko, ci Nemecko. S tim se nejak nepocitalo... ;-)
  • 0

#17 Crocky

Crocky

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 469 příspěvků(y)

Publikováno 21 září 2007 - 14:20

Jasně, ono kloubouk dolů před vyzobáváním informací z html stránek, jen si přejme, aby na GC.COM neměnili moc často formát ;)
  • 0

#18 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2007 - 21:16

Tak problem by mel byt vyresen ve vydane bete 26. Pokud nejaky stat je rozdeleny na regiony, GeoGet to operativne na zacatku stahovani sam pozna, a zepta se vas, ktery ze to region chcete vlastne stahnout. A mimochodem, PaBova pripominka ohledne razeni zaznamu s dlohymi vzdalenostmi je jiz take vyresena. :D
  • 0

#19 farin

farin

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2007 - 21:36

BETA25: v detailu cache se vzdycky zobrazuje vzdalenost od HOME referencniho bodu asi by bylo logictejsi zobrazovat vzdalenost od vybraneho ref bodu, tak jak je to v listu kesi
  • 0

#20 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2007 - 21:50

farin napsal/a:
BETA25:
v detailu cache se vzdycky zobrazuje vzdalenost od HOME referencniho bodu
asi by bylo logictejsi zobrazovat vzdalenost od vybraneho ref bodu, tak jak je to v listu kesi


To prave logictejsi neni, protoze vygenerovane listingy se kesuji (ve smyslu cache - vyrovnavaci pameti, ne geocachingu...) a slouzi zaroven jako vygenerovany listing pro PDA.

Asi by nebylo moudre si pak nahrat listingy do PDA a mit tam vzdalenosti od ruznych bodu, podle toho co jsi zrovna ve chvili koukani na listing mel nastaveno jako referenci bod.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka