Dain & Olik napsal/a:
waypointy tak jak je zname ted - tech je tam porad maximalne tisic. ale ty si muzes hodit do colorada kese jako soubor gpx - potom je budes mit v kolonce geocaches, tou muzes listovat, cist listingy, hinty.... no a tech kesi v gpxku muzes mit mnohem vic nez 1000. navigovat na ne muzes (vyberes v seznamu, das navigovat) ale kdyz si prepnes na obrazovku s mapou, tak na ni body z gpxka nejsou videt. proste nevidis rozlozeni kesi na mape. (jestli je to bug, nebo to nekomu pri vyvoji nedoslo, netusim.) jinak tohle jsem vycetl z diskuze majitelu colorada, pokud je vse jinak, tak to sorry 
aktualizace se stahuji ze stranek garminu.
Já se nehádám, ale samozřejmě něco může být rukama a něco od výroby, to nebylo napadení ani Tebe ani zdroje ze kterého je čerpáno. Ale k věci. Já sice nejsem uživatelem žádného Garmina, ale domnívám se, že pokud do Garmina nahraješ (standardním způsobem přes USB ) keše a jejich waypointy, tak je to v mapě zobrazí. Ale pokud si jen sám otevřeš GPX soubor, tak je to jaksi mimo a to se tam nezobrazí, jen když si to dáš navigovat na tento bod. To mi jako laikovi přijde (technicky) správně. Spíš by mne zajímalo, jestli poté, co se na ten bod necháš navigovat, jestli Ti ho zobrazí jen v tom zobrazení navigovacím (kompas, směr, vzdálenost, atd.) nebo jestli se to PAK ZOBRAZÍ i v mapě nebo to zůstane neviditelný. Promiň, Daine, možná nato koukám blbě, jak říkám Garmina zatím nemám, ale zdá se mi, že je to tak, že se to do toho seznamu bodů v mapě prostě nemělo jak dostat. Jednak jde o ten limit (pokud tam budu mít deset GPX souborů a každý bych jednou otevřel a automaticky mi to přidalo bod (body) do mapy, tak za chvíli je 1000 bodů plných. Takže si myslím, že A) buď je to takhle schválně, pro nás kačery de facto blbě, a ty GPX soubory slouží jen k možnosti čtení listingu a k případnému (nouzovéme) navigování na ten vybraný bod, nebo za B ) to půjde nějak ošéfovat a nastavit, přeposlat do mapy všechny nebo vybrané body nebo tak něco. A nebo se ukáže že skupina geocacherů ve světě má malou moc donutit výrobce udělat vše k jejich spokojenosti a nebude se to až tak prodávat. Vždyť ať mi nikdo neříká, že amíci kešujou jinak než mi a že používají GPX soubory jinak než my. Tak jim to asi při předvýrobních konzultacích nějak špatně vysvětlili co od toho chceme aby to dělalo. Jinak si to neumím představit. Ale nedá se vyloučit, že se to (časem) v upraveném firmware objeví (i když jak slyším, jak promptně se řeší ty neduhy Etrexů (odlupující se guma a ergonomie), tak asi moc pružný ten Garmin asi nebude.....

)